Popular Mechanics abonnement aanbieding

Abonnement op Popular Mechanics

Popular Mechanics
Alle Popular Mechanics abonnement aanbiedingen
  1. 10x Popular Mechanics 54,95 = 5,50 per blad
    jaarabonnement
    Beste deal
  2. 10x Popular Mechanics 54,95 = 5,50 per blad
    cadeau abonnement (stopt automatisch)
Popular Mechanics leest u nu al vanaf 54.95
Aanbieding Korting   Soort abonnement
10 nummers 54,95   Vraag aan doorlopend
10 nummers cadeau 54,95   Vraag aan aflopend, kado

Het Amerikaanse tijdschrift Popular Mechanics is de originele how-to gids voor alles wat electronisch en mechanisch is: ideaal voor de makers van vandaag en de uitvinders van de toekomst. Het populair-wetenschappelijk blad voorziet in de de behoefte naar kennis van hoe dingen werken en bevredigt iedere maand de nieuwsgierigheid van miljoenen lezers over de gehele wereld. Popular Mechanics bestaat al sinds 1902 en kent naast de Amerikaanse editie nog een aantal internationale uitgaven, waaronder een Russische en een Zuid-Afrikaanse.

In Popular Mechanics lees je alles over techniek: van elektronische en mechanische vernuftigheden, reizen in de ruimte, luchtvaart en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto's tot survival uitrustingen en tools om te kunnen overleven in de natuur. Ben je weetgierig en avontuurlijk en onderzoekend ingesteld? Dan zul je het schitterend vinden om te lezen over de interessantste nieuwe gadgets, tools en technologische projecten die momenteel op wereldwijde schaal plaatsvinden. In het blad kun je leren van toonaangevende wetenschappers en uitvinders en raak je geïnspireerd om de wereld om je heen iedere dag weer een stukje te verbeteren en comfortabeler, schoner en energiezuiniger te maken.

Hoe maak je een onderzetter van een oud zaagblad? Of een betonkano? Of een airbag voor je motorjas? Maar ook: smakelijke dingen zoals het beste ijs, vlees en cocktails. En: hoe kun je je e-mail het beste afhandelen en organiseren? En: welke nieuwe geautomatiseerde Lego sets zijn er verschenen en hoe leuk zijn ze? Want de tijd dat we als man alleen maar op het dak klommen om een afvoer te fixen of gat af te dichten en in de garage bezig waren met olie en poetsdoeken ligt natuurlijk ver achter ons. Nu zoeken we ook inspiratie in andere dingen.

Zowel doe-het-zelvers, uitvinders, handige Harry's, probleemoplossers als wetenschappers zullen iets kunnen vinden wat hen aanspreekt in Popular Mechanics. De inhoud bestaat uit functionele en grappige DIY projecten op het gebied van het automatiseren van je huis, artikelen over wetenschap en technologie, korte nieuwtjes op het gebied van vrije tijd en uitvindingen, achtergronden over belangrijke momenten uit de geschiedenis en nog veel meer. Bevlogen denkers, knutselaars, sleutelaars en iedereen met een doe-het-zelf instelling die het interessant vindt om uit te vogelen hoe dingen in de alledaagse wereld werken en graag iedere keer wat nieuws leert zal het een prachtig en nuttig tijdschrift vinden.

In 2008 won Popular Mechanics een 'National Magazine Award' in de categorie 'Personal Service' voor haar leerzame serie artikelen over de ecologische voetafdruk 'Know Your Footprint: Energy, Water and Waste'. Het blad heeft verder acht nominaties gekregen van de ASME (American Society of Mechanical Engineers), waaronder nominaties in de categorieën 'Tijdschrift van het jaar' en 'General Excellence'.

Neem nu snel een abonnement op Popular Mechanics en raak gemotiveerd om met je volgende project te beginnen! Je kunt het blad ook cadeau geven aan iemand die helemaal blij wordt van knutselen op technisch vlak. Bijvoorbeeld voor vaderdag, met de kerst of natuurlijk gewoon zomaar.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en kan eenvoudig, middels een e-mail aan service@engelsebladen.nl, worden beëindigd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar. Indien je gebruik wenst te maken van de aanbieding op deze pagina, dan loopt de bezorging en administratie via Engelsebladen/Global Magazines te Wageningen. Popular Mechanics is een uitgave van Hearst Communications Inc. te New York; het blad verschijnt 10 keer per jaar.

Deel deze Popular Mechanics aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Popular Mechanics »
Titel: Popular Mechanics
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Popular Mechanics kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 10x Popular Mechanics € 54,95  stopt automatisch: nee

Van
54,95
Voor54,95

Tien keer Popular Mechanics voor 54,95.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 10x Popular Mechanics cadeau  stopt automatisch: ja

Van
54,95
Voor54,95

Geef Popular Mechanics een jaar kado. Hierna stopt het abonnement vanzelf.

Vraag aan

Stuur deze Popular Mechanics aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Popular Mechanics toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Popular Mechanics aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift ELLE Eten
ELLE Eten
3x Elle Eten 15,-

In ELLE Eten vind je telkens weer de lekkerste recepten, de nieuwste trends, keukengereedschap en restaurants.
 drie recensiesUw besparing: 8,97

37%
korting
Van € 23,97 voor € 15,-
 
Het hobbyblad Bead&Button
Bead & Button Magazine
6 nummers (1 jaar) voor 64,95

Bead and Button is het meest complete magazine over het maken van sieraden van kralen.
 Schrijf recensie 

Slechts10,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 17,50

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knippie drie maanden vrijblijvend in de bus met 27% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 zeventien recensiesUw besparing: 6,47

27%
korting
Van € 23,97 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Popular Mechanics abonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Wetenschap in Beeld
Quest
abonnement
Quest
Fine Woodworking
abonnement
Fine Woodworking
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws