Mijn Hobbykaart XL abonnement aanbieding
Home

Abonnement op Mijn Hobbykaart XL

 Tot 44% korting 
Mijn Hobbykaart XL

Mijn Hobbykaart XL is een blad én knipvellenboek in één voor wie zelf zijn eigen kaarten wil maken. Met stap voor stap uitleg van technieken en circa 25 knipvellen waarmee je direct creatief mee aan de gang kunt. Neem nu een print + online abonnement van 1 jaar (5 nummers waarvan 1x Dé Kerstkaartenspecial) of geef Mijn Hobbykaart XL cadeau.

Bekijk nu »
Profiteer van 44% korting met dit abonnement
Mijn Hobbykaart XL logo

Alle Mijn Hobbykaart XL abonnement aanbiedingen

 1. 5x Mijn Hobbykaart XL 37,20
  jaarabonnement44%
  print + online: op papier én toegang tot het online archief
      Meeste voordeel - 44% korting
  Meest gekozen
 2. 5x Mijn Hobbykaart XL 37,20
  cadeau abonnement 44% - stopt automatisch
  5x cadeau, print + online
      Beste cadeau deal - 44% korting

Mijn Hobbykaart XL lees je nu al vanaf € 37.20 - profiteer van tot maximaal 44% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
5 nummers 37,20 44% Bestel doorlopend
5 nummers cadeau 37,20 44% Bestel aflopend, kado

Mijn Hobbykaart XL is het leukste blad voor kaartenmakers! Het is niet alleen een tijdschrift, maar tegelijkertijd ook een boek met knipvellen. Vijf keer per jaar worden aan de hand van uitgelichte kaarten stap voor stap allerhande technieken uitgelegd. Vervolgens mag je, als je inspiratie hebt opgedaan, zelf aan de slag met de ongeveer 25 gevarieerde knipvellen waarmee je naar inzicht je eigen creaties kunt gaan realiseren. Iedere editie van het blad bevat daarnaast ook een aantal extra knipvellen en patronen en je kunt zelfs meedoen aan een challenge! Bij Mijn Hobbykaart XL gaat het niet alleen om inspiratie, maar vooral om het zelf doen!

Zelf kaarten maken is een hartstikke leuke en ontspannende bezigheid. Je kunt je eigen kaarten maken voor speciale gelegenheden (bijvoorbeeld de geboorte van een baby), voor feestdagen zoals de kerst en Pasen maar natuurlijk ook gewoon zonder echte reden, gewoon omdat je inspiratie hebt en die tot uiting wil laten komen! Met Mijn Hobbykaart XL als creatief handvat kun je wanneer en waar je maar wilt aan de slag. De benodigdheden: één of meer goede hobbyscharen, een fijne snijmat, lijm, stanleymes, tape, kleurpotloden en stiften of markers. Het is natuurlijk ook handig om een voorraadje met extra papier, karton en versiersels te hebben, maar met de vele Action-, Xenos- en HEMA-filialen in Nederland mag dat natuurlijk geen probleem zijn.

Met het Mijn Hobbykaart XL print + online abonnement krijg je gedurende een jaar iedere nieuwe editie van het blad mét introductiekorting voor nieuwe abonnees. Je ontvangt Mijn Hobbykaart XL natuurlijk op papier, maar ook als je wilt als exacte digitale kopie. Tevens krijg je toegang tot het online archief met alle tot nu toe verschenen edities van het magazine. Dus als je aan de slag wilt met een project uit een eerder verschenen nummer is het gewoon een kwestie van uitprinten, knippen en lekker creatief bezig zijn! Tip: je kunt het tijdschrift ook cadeau geven aan een creatieve vriendin.

Het abonnement van vijf (1 jaar) edities voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke eens per kwartaal kan worden opgezegd. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch. Mijn Hobbykaart XL wordt uitgegeven door Scala Publishing BV; het blad verschijnt vijf keer per jaar. Getoonde kortingen zijn berekend t.o.v. de coverprijs + de prijs van een online abonnement.

Deel deze Mijn Hobbykaart XL aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Mijn Hobbykaart XL »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Mijn Hobbykaart XL acties met korting

Aanbieding 1 - 5x Mijn Hobbykaart XL € 37,20 (papier + online)  stopt automatisch: nee

Van
65,95
Voor37,20
Korting44 %
44%
korting

Vijf keer Mijn Hobbykaart XL voor 37,20.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 5x Mijn Hobbykaart XL cadeau € 37,20  stopt automatisch: ja

Van
65,95
Voor37,20
Korting44 %
44%
korting

Geef Mijn Hobbykaart XL, het leukste blad over zelf kaarten maken, nu een jaar lang cadeau. Het cadeauabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Railhobby
Railhobby
12x Railhobby 90,- (print + online jaarabonnement + specials)

Railhobby is hét tijdschrift voor de spoorweghobbyist en modelspoorbouwer. Neem nu een print + online abonnement voor een jaar (10 edities + 2 specials) met korting en ontvang iedere maand het blad in de bus!
 één recensieUw besparing: 84,68

48%
korting
Slechts7,50 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Aan de Haak
Aan de Haak
8x Aan de Haak 54,- (6x regulier + 2x Aan de Haak Collectors Edition)

Maak kennis met Aan de Haak; het tijdschrift voor iedereen die van haken houdt. Maak je keuze uit het aanbod van abonnementen: 8 of 16 edities (inclusief Aan de Haak Collectors Edition, alleen print) of 8 edities + 4 specials (print + online: toegang tot het volledige digitale archief vanaf editie 1). Of geef dit haakblad 8 of 12x cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 49,00

48%
korting
Slechts6,75 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 27,99

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Neem een automatisch aflopend proefabonnement van drie maanden, geef het blad 3, 6 of 12x cadeau óf kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 41% op de normale abonnementsprijs !
 28 recensiesUw besparing: 1,65

6%
korting
Van € 29,64 voor € 27,99
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Mijn Hobbykaart XL abonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
HobbyHandig
jaarabonnement
HobbyHandig
Loving Paper
abonnement
Loving Paper
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws