Meningen van bezoekers over Donald Duck Extra
Home

Geef een waardering (aantal sterren) aan Donald Duck Extra en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Meningen over Donald Duck Extra

Donald Duck Extra krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 9.3. Wil je zelf ook je mening geven over dit blad of reageren op een reeds geplaatste reactie?
Schrijf dan hieronder je recensie

01. Simon Brouwer over Donald Duck Extra
, cijfer: 10
Donald Duck Extra abonnement

Ik vind donald duck extra het beste tijdschrift dat er is.Het is vooral leuk omdat het meestal wel hele leuke verhalen heeft en ook wel 's grappige. Het is echt een megafantastisch leuk tijdschrift. Maar het is gewoon het meest fantastische stripboek ooit . Want net zoals in de donald duck heb je ook leuke stripfiguren zoals Broer Konijn. Het is het is gewoon een mega fantastisch leuk tijdschrift. Je kan ook nog oude stripfiguren terug zien zoals die keer dat Bertus McDuck in de donald duck extra was.

02. G. Janssen
, cijfer: 8

Naast een abonnement op de Donald Duck, lees ik ook elke vier weken de nieuwste Donald Duck Extra. Dit tijdschrift is gericht op de oudere doelgroep en dat kun je zien aan de personages in deze verhalen. Geen Grote Boze Wolf en Mickey Mouse, maar alleen eenden. Donald zelf, maar ook zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak en oom Dagobert zijn van de partij. lees meer »

03. C.J. de Haan
, cijfer: 10

Jarenlang leesplezier voor jong en oud en ook nog leerzaam!

Als ik thuiskom met een Donald Duck Extra wordt er altijd enthousiast gereageerd! Behalve dat het een heel grappig en leuk blad is is het ook leerzaam, want mijn kinderen hebben leren lezen door de Donald Duck. Boeken vonden ze maar saai, maar Donald Duck strips niet en je moet dan toch lezen om de leuke plaatjes te begrijpen. lees meer »

Eerste recensie pagina  •  Laatste recensie pagina

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

« Eerste beoordelingen pagina | Laatste meningen pagina »
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws