90 Minutes aanbieding

Proefabonnement op 90 Minutes

90 Minutes Magazine
90 Minutes

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


90 Minutes is een voetbalblad met een aparte insteek: niet iedere week, twee weken of maand het laatste nieuws uit de competities en de waan van de dag, maar iedere twee maanden één thema. Dat kan zijn het EK, WK, de Eredivisie of een bepaalde competitie uit het buitenland, maar het kan ook zomaar gaan over een belangrijke voetbalstad, een niet te vergeten klassieke derby uit de voetbalgeschiedenis of een succesvol elftal uit het verleden.

Natuurlijk ontbreken de interviews, achtergronden en schitterende fotografie niet in dit met liefde gemaakte tijdschrift. Door de thematische aanpak hebben de nummers ook een hoog bewaar- en verzamelgehalte. Een greep uit de thema's van de afgelopen edities om je een idee te geven wat je zoal kunt verwachten in 90 Minutes magazine:

  • Bundesliga: een nummer dat geheel in het teken stond van de Duitse topcompetitie, met uiteraar aandacht voor de beste Nederlanders die in Duitsland voetballen, een reportage over HSV en interviews met Arjen Robben en Roy Makaay over hun tijd in Duitsland.
  • 60 jaar Europacup: alles over dit belangrijkste UEFA toernooi dat teruggaat tot het seizoen 1955-1956. Met onder andere de gouden jaren van Ajax en Feyenoord en de machtsgreep van Ruud Gullit, Marco van Basten en Frank Rijkaard met AC Milan.
  • Madrid: door velen de wereldhoofdstad van het voetbal genoemd, met maar liefst 4 clubs en spelers als Christiano Ronaldo. Bekende Nederlanders die in Madrid hebben gespeeld of gecoacht, zoals Leo Beenhakker en John Metgod, kwamen ook aan het woord.
  • Premier League: in deze editie die geheel in het teken stond van de hoogste Engelse divisie werd uiteraard volop aandacht geschonken aan de duo' Louis van Gaal en Memphis Depay (Manchester United) en Ronald Koeman en Jordy Clasie (Southampton) , maar kwam ook John de Wolf aan het woord over spelen in de Premier League.

Enthousiast geworden? Neem dan nu een automatisch aflopend proefabonnement of introductieabonnement met korting of geef een kortlopend abonnement cadeau! Als abonnee krijg je niet alleen de papieren editie, maar lees je ook gratis digitaal.

90 Minutes verschijnt eens in de twee maanden. Het magazine wordt uitgegeven door New Skool Media. Het proefabonnement van drie nummers stopt automatisch en kan ook kado worden gegeven aan iemand anders. Het abonnement van 10 nummers voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na deze periode automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd dat met inachtneming van de verschijningstermijn van het blad opgezegd kan worden.

Deel deze 90 Minutes aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over 90 Minutes »
Titel: 90 Minutes
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Runner's World
Runner's World
6x Runner's World 24,99

Runner's World is het tijdschrift dat elke maand boordevol informatie over onze fantastische loopsport staat. Neem nu een abonnement van 6 (een half jaar), 11 (1 jaar) of 22 (2 jaar) nummers of geef het blad cadeau aan een hardloop-fanaat! Alle abonnementen betreffen de papieren editie inclusief digitaal lezen op je tablet of telefoon met de Tijdschrift.nl app.
 vier recensiesUw besparing: 10,95

30%
korting
Van € 35,94 voor € 24,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een proefabonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33%. Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
6x Men's Health 29,99

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health. Kies voor een half jaar, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 37% of geef Men's Health 3, 5 of 11 keer cadeau!
 twee recensiesUw besparing: 7,93

21%
korting
Van € 37,92 voor € 29,99
 
Het tijdschrift Golfersmagazine
Golfers Magazine
Proefabonnement: 3x Golfer's Magazine 17,95

Golfers Magazine is een sport lifestyle magazine voor de liefhebber van de golfsport. Neem nu een proefabonnement van 3 nummers of kies voor een vast abonnement met introductie korting.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,02

25%
korting
Van € 23,97 voor € 17,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
90 Minutes proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf
AD Algemeen Dagblad
proef abonnement
AD Algemeen Dagblad
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws