Ajax Magazine aanbieding

Proefabonnement op Ajax Magazine

AjaxMagazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Voor Ajax Magazine worden per december 2006 niet langer abonnees geworven.

In het Ajax Magazine klopt het hart van de voetbalclub uit Amsterdam! Dit officiële clubblad van Ajax presenteert acht keer per jaar met trots de meest spectaculaire acties, historische reportages en exclusieve interviews. Het blad neemt je mee achter de schermen en laat je het Ajax-gevoel in de meest ultieme vorm beleven. Kortom, wie bij Ajax wil horen, scoort met het Ajax club Magazine!

Als je nu abonnee wordt van Ajax Magazine dan ontvang je de eerste drie keer het clubmagazine voor slechts € 15,-, inclusief de presentatiegids én bij elk nummer een gratis uithaalposter. Het Ajax clubblad kan ook kado worden gegeven, vul daartoe in het aanvraagformulier de gegevens van de begunstigde in.

Deze aanbieding is uitsluitend geldig in Nederland. Het abonnement loopt tot u deze weer opzegt. Opzeggen dient u tenminste 2 maanden voor het verlopen van de abonnementsperiode te doen. Ajax Magazine verschijnt acht keer per jaar; het tijdschrift is een uitgave van Sanoma Uitgevers BV.

Deel deze Ajax Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Twee Ajax Magazine recensies »
9.5 / 10, 2 reviews
Gemiddelde waardering:

  9.5

Externe bron:
Ajax.nl

Meer abonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Runner's World
Runner's World
3x Runner's World 17,99

Runner's World is het tijdschrift voor hardlopers dat elke maand boordevol informatie over de fantastische loopsport staat. Neem nu een abonnement van 3 (een kwartaal), 6 (een half jaar) of 22 (2 jaar) nummers met korting tot 42% of geef het blad 3, 8 of 13x cadeau aan een hardloop-fanaat! Alle abonnementen omvatten de papieren editie inclusief digitaal lezen op je tablet of telefoon met de Tijdschrift.nl app.
 vier recensiesUw besparing: 4,48

20%
korting
Van € 22,47 voor € 17,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
3x Helden Magazine 24,99

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een abonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 22%. Het is ook mogelijk het blad 3, 5 of 10 maal cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,98

7%
korting
Van € 26,97 voor € 24,99
 
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
6x Men's Health 34,99

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health. Kies voor een half jaar, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 42% of geef Men's Health 3, 5 of 9 keer cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 4,01

10%
korting
Slechts5,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Tennis magazine
Tennis magazine
6x (1 jaar) Tennis magazine 49,95

Tennis magazine is het meest bekende Nederlandse blad over tennis. Met interviews, reportages, prachtige foto's, aandacht voor junioren en veteranen en alles over materialen, techniek en tactiek. Neem abonnement met korting of cadeaubon of geef het blad cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 10,05

17%
korting
Slechts8,33 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets magazine 17,49

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting tot 27%, of een automatisch aflopend cadeau-abonnement van 3, 6 of 13 nummers.
 één recensieUw besparing: 2,94

14%
korting
Van € 20,43 voor € 17,49
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Ajax Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling

Ajax Magazine waardering door onze bezoekers:

9.5/10
(Bekijk alle reviews)
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws