Baseball Digest magazine abonnement aanbieding

Abonnement op Baseball Digest magazine

6x Baseball Digest magazine £ 96,25
Baseball Digest magazine

Baseball Digest magazine is een must-read voor iedere baseball fan met alles over de National en American League.

Bekijk nu »
 

Alle Baseball Digest magazine abonnement aanbiedingen

  1. 6x Baseball Digest magazine £ 96,25
    jaarabonnement
        Meeste voordeel

Baseball Digest magazine lees je nu al vanaf £ 96.25

Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers £ 96,25   Bestel doorlopend

Het tijdschrift Baseball Digest is het oudste Amerikaanse baseball magazine dat vandaag de dag nog steeds verschijnt. Het blad wordt geschreven voor baseball fans over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in de grote baseball leagues in de VS. Zes keer per jaar lees je in Baseball Digest alles over de twee Amerikaanse competities, verbonden door de organisatie MLB (Major League Baseball): de American League en de National League. Alles komt voorbij: de teams, de spelers, de wedstrijdschema's, het voorseizoen en natuurlijk de voor deze sport erg belangrijke statistieken waaronder de batting, pitching en fielding stats.

Een aantal jaar geleden veranderde Baseball Digest van zwart-wit uitgave in een full-colour glossy tijdschrift met bijna twee keer zoveel inhoud. Sindsdien bevat het blad ook professionele scouting reports van door de wol geverfde MLB scouts. Vaste rubrieken als 'The Game I'll Never Forget', 'The Fans Speak Out', de 'Baseball Rules Corner' en 'Player Profile' aangevuld met quizzes en puzzels maken van het blad een niet te missen bron van nieuws en entertainment op het gebied van deze grote Amerikaanse sport.

De eerste editie van Baseball Digest verscheen reeds in 1942 toen het blad werd opgericht door een sportjournalist die voor de toenmalige krant de Chicago Daily Times schreef. Chicago is één van de grote honkbalsteden in de VS met natuurlijk de wereldberoemde Chicago White Sox die in de American League spelen en in 2005 voor het laatst de World Series Wonnen. De andere grote baseball club uit dezelfde stad, maar uitkomend in de National League, is de Chicago Cubs. Na ruim 100 jaar wonnen zij in 2016 voor de derde keer in hun bestaan eindelijk weer eens de World Series. Andere bekende Amerikaanse clubs zijn onder andere de New York Yankees, de Boston Red Sox, de Los Angeles Dodgers en de San Francisco Giants.

Voor de serieuze baseball fan is Baseball Digest een must-read. Neem daarom snel een abonnement of geef het blad cadeau.

Let op: dit betreft een Engelstalige uitgave. Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Baseball Digest verschijnt zes maal per jaar; het blad wordt uitgegeven door Grandstand Publishing LCC te Evanston, Illinois.

Deel deze Baseball Digest magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Baseball Digest magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Baseball Digest acties met korting

Aanbieding 1 - 6x Baseball Digest magazine £ 96,25  stopt automatisch: nee

Van
£ 96,25
Voor£ 96,25

Zes keer Baseball Digest voor £ 96,25.

Vraag aan

Meer abonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Runner's World
Runner's World
3x Runner's World 17,99

Runner's World is het tijdschrift voor hardlopers dat elke maand boordevol informatie over de fantastische loopsport staat. Neem nu een abonnement van 3 (een kwartaal), 6 (een half jaar) of 22 (2 jaar) nummers met korting tot 42% of geef het blad 3, 8 of 13x cadeau aan een hardloop-fanaat! Alle abonnementen omvatten de papieren editie inclusief digitaal lezen op je tablet of telefoon met de Tijdschrift.nl app.
 vier recensiesUw besparing: 4,48

20%
korting
Van € 22,47 voor € 17,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
3x Helden Magazine 24,99

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een abonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 22%. Het is ook mogelijk het blad 3, 5 of 10 maal cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,98

7%
korting
Van € 26,97 voor € 24,99
 
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
6x Men's Health 34,99

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health. Kies voor een half jaar, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 42% of geef Men's Health 3, 5 of 9 keer cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 4,01

10%
korting
Slechts5,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Tennis magazine
Tennis magazine
6x (1 jaar) Tennis magazine 49,95

Tennis magazine is het meest bekende Nederlandse blad over tennis. Met interviews, reportages, prachtige foto's, aandacht voor junioren en veteranen en alles over materialen, techniek en tactiek. Neem abonnement met korting of cadeaubon of geef het blad cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 10,05

17%
korting
Slechts8,33 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Baseball Digest magazine abonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
SLAM Magazine
digitaal abonnement
SLAM Magazine
Sports Illustrated magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws