Baseball Digest aanbieding

Proefabonnement op Baseball Digest

Baseball Digest
Baseball Digest  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het tijdschrift Baseball Digest is het oudste Amerikaanse baseball magazine dat vandaag de dag nog steeds verschijnt. Het blad wordt geschreven voor baseball fans over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in de grote baseball leagues in de VS. Zes keer per jaar lees je in Baseball Digest alles over de twee Amerikaanse competities, verbonden door de organisatie MLB (Major League Baseball): de American League en de National League. Alles komt voorbij: de teams, de spelers, de wedstrijdschema's, het voorseizoen en natuurlijk de voor deze sport erg belangrijke statistieken waaronder de batting, pitching en fielding stats.

Een aantal jaar geleden veranderde Baseball Digest van zwart-wit uitgave in een full-colour glossy tijdschrift met bijna twee keer zoveel inhoud. Sindsdien bevat het blad ook professionele scouting reports van door de wol geverfde MLB scouts. Vaste rubrieken als 'The Game I'll Never Forget', 'The Fans Speak Out', de 'Baseball Rules Corner' en 'Player Profile' aangevuld met quizzes en puzzels maken van het blad een niet te missen bron van nieuws en entertainment op het gebied van deze grote Amerikaanse sport.

De eerste editie van Baseball Digest verscheen reeds in 1942 toen het blad werd opgericht door een sportjournalist die voor de toenmalige krant de Chicago Daily Times schreef. Chicago is één van de grote honkbalsteden in de VS met natuurlijk de wereldberoemde Chicago White Sox die in de American League spelen en in 2005 voor het laatst de World Series Wonnen. De andere grote baseball club uit dezelfde stad, maar uitkomend in de National League, is de Chicago Cubs. Na ruim 100 jaar wonnen zij in 2016 voor de derde keer in hun bestaan eindelijk weer eens de World Series. Andere bekende Amerikaanse clubs zijn onder andere de New York Yankees, de Boston Red Sox, de Los Angeles Dodgers en de San Francisco Giants.

Voor de serieuze baseball fan is Baseball Digest een must-read. Neem daarom snel een abonnement of geef het blad cadeau.

Let op: dit betreft een Engelstalige uitgave. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je tijdens de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Als je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders wordt er niet automatisch verlengd maar krijg je een vrijblijvende aanbieding om het cadeau-abonnement met nog een jaar te verlengen. Indien je gebruik maakt van de aanbieding vermeld op deze pagina wordt de bezorging en administratie verzorgd door Global Magazines / EngelseBladen te Wageningen. Baseball Digest verschijnt zes maal per jaar; het blad wordt uitgegeven door Grandstand Publishing LCC te Evanston, Illinois.

Deel deze Baseball Digest aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Baseball Digest »
Titel: Baseball Digest
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
3x Men's Health 14,-

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health.
 twee recensiesUw besparing: 3,85

22%
korting
Van € 17,85 voor € 14,-
 
Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets 17,50

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement stopt automatisch!
 één recensieUw besparing: 2,75

14%
korting
Van € 20,25 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Golfersmagazine
Golfers Magazine
Proefabonnement: 3x Golfer's Magazine 17,95

Golfers Magazine is een sport lifestyle magazine voor de liefhebber van de golfsport. Neem nu een proefabonnement van 3 nummers of kies voor een vast abonnement met introductie korting.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,02

25%
korting
Van € 23,97 voor € 17,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Baseball Digest proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws