Batman aanbieding

Proefabonnement op Batman

Batman  USA
Batman

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Wie kent de populaire superheld Batman, alias Bruce Wayne, nu niet? Het karakter verscheen al in 1939 voor het eerst in de comic book serie Detective Comics en bleek vrijwel direct dermate populair dat hij vanaf 1940 zijn eigen comic reeks kreeg: eerst als een kwartaalblad, daarna tweemaandelijks en vanaf het eind van de jaren '50 van de vorige eeuw als maandblad. In 2011 eindigde de eerste reeks en deed uitgever DC Comics een herlancering van 52 titels, waaronder Batman. Deze grootschalige reboot, waarbij het complete DC universum van superhelden veranderde en alle nieuwe edities weer begonnen vanaf nummer 1 staat ook wel bekend als 'The New 52'. Het nieuwe universum ontstond door 'Flashpoint'. Deze gebeurtenis, ontstaan door een reis terug in de tijd van superheld Barry Allen - beter bekend als The Flash - om te voorkomen dat zijn moeder vermoord zou worden door Reverse-Flash, schopte de boel danig in de war.

Vervolgens vond in juni 2016 de 'Rebirth' plaats. Deze gebeurtenis herstelde voor een groot deel het DC universum van voor Flashpoint maar gebruikt wel veel elementen die werden geïntroduceerd tijdens 'The New 52'. Voor Batman betekende het onder andere de introductie van twee vigilantes in de vorm van de twee metamensen Gotham en Gotham Girl. Daarnaast zijn zijn bondgenoten, ook wel bekend als de Batman Family in de nieuwe serie onder andere:

  • Alfred Pennyworth, butler van de familie Wayne en opvoeder, verzorger en technische side-kick van Bruce Wayne.
  • Robin, de echte zoon van Bruce Wayne genaamd Damian.
  • Nightwing, een weeskind die in eerste instantie Batman's sidekick Robin was en later de geadopteerde zoon van Bruce Wayne bleek.
  • Red Robin, nog een geadopteerde zoon van Bruce Wayne die als derde de rol van Robin op zich nam en later bekend kwam te staan als superheld 'Red Robin'.
  • James Gordon, Gotham City's politiecommissaris en het belangrijkste lid van de Gotham City Police Department.
  • Batgirl, echte naam Barbara Gordon, de dochter van politiecommissaris James Gordon.
  • Catwoman, in eerste instantie één van Batman's tegenspelers, later een personage dat hem helpt bij sommige missies.

Naast deze medestrijders onderhoudt Batman ook sterke banden met andere superhelden, waaronder Superman, Green Arrow en Zatanna. Deze relaties helpen hem om zijn eeuwige vijanden The Joker, Penguin, Two Faces en andere schurken onder de duim te houden.

Neem nu een abonnement op de comic serie Batman en lees voortaan alles over het nieuwe Batman universum na de 'Rebirth'! Tip: je kunt deze stripreeks ook cadeau geven aan een Batman-liefhebber. Het cadeau-abonnement stopt automatisch na een jaar!

Let op: dit betreft een Engelstalig stripboek.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl) of een telefoontje of brief aan de distributeur. Geef je de Batman comic cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en is opzeggen niet nodig. Je krijgt wel een vrijblijvende aanbieding om het abonnement alsnog te verlengen. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding zoals vermeld op deze pagina, dan wordt de bezorging en administratie verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Batman wordt uitgegeven door DC Comics.

Deel deze Batman aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Batman »
Titel: Batman
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in stripbladen

Het stripblad Donald Duck Extra
Donald Duck Extra
Proefabonnement: 5x Donald Duck Extra 15,-

Met het blad Donald Duck Extra ontvang je iedere 4 weken een extra lang spannend avontuur van Oom Donald, Kwik Kwek & Kwak en Dagobert Duck
 drie recensiesUw besparing: 1,75

10%
korting
Van € 16,75 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Donald Duck
Donald Duck Weekblad
Proefabonnement: 9x Donald Duck Weekblad 25,-

Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu 9, 14 of 28 weken op proef met korting, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een voordelig jaarabonnement met korting, eventueel in combinatie met Donald Duck Extra en/of Donald Duck pockets!
 56 recensiesUw besparing: 3,80

13%
korting
Van € 28,80 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Tina
Tina
Proefabonnement: 5x Tina 15,-

Tina is het grootste weekblad voor meisjes met alles over muziek en sterren, mode en make-up, jongens en liefde. Nu 5 nummers voor slechts 15 euro, stopt automatisch!
 27 recensiesUw besparing: 1,75

10%
korting
Van € 16,75 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het blad Donald Duck
Donald Duck jaarabonnement
Donald Duck jaarabonnement: 56 nummers 131,40

Neem nu een jaarabonnement op Donald Duck weekblad en lees het Vrolijk Weekblad nu voor slechts 2,35 per nummer!
 vier recensiesUw besparing: 33,80

20%
korting
Slechts2,35 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Batman proefabonnement aanbieding, rubriek strips. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Amazing Spider-Man magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws