boek-delen aanbieding

Proefabonnement op boek-delen

boekdelen
boek-delen

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Boek-delen is hét blad voor mensen met een levendige interesse voor schrijvers en literatuur. De naam van het tijdschrift is een verwijzing naar het gezamenlijk lezen en bespreken van boeken in leeskringen, waarvoor dit tijdschrift eigenlijk bedoeld is. Maar of je je nu als 'eenzame' lezer of juist samen met een leesclub in boeken verdiept, boek-delen is altijd een toegankelijke, praktische en kritische leidraad.

In boekdelen vind je uiteraard recensies van nieuw verschenen boeken en interviews met bekende binnen- en buitenlandse auteurs als Rascha Peper en Esther Freud. Ook staat in ieder nummer een uitgebreid dossier over één centrale schrijver waarin zijn of haar werk en leven aan bod komt. Van deze auteur wordt een roman geanalyseerd en krijg je bijbehorende suggesties voor discussie. Onlangs werden bijvoorbeeld De overgave van Arthur Japin en Louis Couperus' Van oude mensen, de dingen, die voorbijgaan... besproken.

Aangezien boek-delen bestemd is voor leesbevorderingen door middel van boekenclubs, vind je in dit literaire kwartaalblad steeds een portret van een leeskring en de wijze waarop deze te werk gaat, tips voor hoe je jouw eigen leesgroep kunt inrichten en andere ideeën speciaal voor leeskringen.

Maar bij boekdelen beperkt literatuur zich niet strikt tot letters op papier. Er wordt namelijk ook veel aandacht besteed aan de beleving rondom boeken en literatuur. Zo vind je in boek-delen film- en toneelbewerkingen van romans als Knielen op een bed violen, literaire musea en andere tips voor literaire uitstapjes, zoals literaire fiets- en wandelroutes en kon er de afgelopen tijd bijvoorbeeld in het spoor van Gerrit Achterberg door Neede gewandeld en met de vos Reynaert langs de Vlaamse grens getoerd worden. Op de fotopagina Literair Landschap worden landschappen die onlosmakelijk verbonden zijn met bekende werken in beeld gebracht. Hierbij valt te denken aan Harlingen, bekend uit de Anton Wachter romans en Hoorn, waar de De Scheepsjongens van de Bontekoe hun thuishaven hadden.

Verder bevat boek-delen een literaire agenda, een 'Zoek het Boek'-prijsvraag, aandacht voor een boek van alle tijden, de rubriek 'De Ronde Tafel' waarin mensen hun mening geven over bijvoorbeeld de kwaliteit van het aan bod op boekenmarkten en nog veel meer.

Boek-delen is een uitgave van NBD Biblion en verschijnt vier keer per jaar. Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland. Het abonnement eindigt automatisch.

Deel deze boek-delen aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over boek-delen »
Titel: boek-delen
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in vrije tijd & hobby

Het tijdschrift Zin
Zin
Proefabonnement: 3x Zin 17,50

Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven. Neem of geef nu een proefabonnement van 3 nummers of kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 47%!
 zeventien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Zoom
Zoom.nl
Proefabonnement: 3x Zoom 15,-

Neem een automatisch aflopend proefabonnement op ZOOM van drie nummers met 23% korting!
 één recensieUw besparing: 4,50

23%
korting
Van € 19,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Roots
Roots
Proefabonnement: 3x Roots 16,50

Roots is het tijdschrift met de mooiste natuurfotografie en de spectaculairste natuurreportages uit binnen- en buitenland.
 vier recensiesUw besparing: 0,96

5%
korting
Van € 17,46 voor € 16,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Noorderland
Noorderland
Proefabonnement: 3x Noorderland 12,-

Noorderland is een informatieve glossy over het goede leven in de noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe.
 twee recensiesUw besparing: 8,97

43%
korting
Van € 20,97 voor € 12,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Landleven
Landleven
Proefabonnement: 3x Landleven 12,50

Landleven is hét blad voor mensen die buiten wonen en van het buitenleven houden. Neem nu een proefabonnement, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een jaarabonnement met korting.
 vijf recensiesUw besparing: 6,55

34%
korting
Van € 19,05 voor € 12,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
boek-delen proefabonnement aanbieding, rubriek vrije tijd & hobby bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Schrijven
cadeau abonnement
Schrijven
Studieplan Verhalen Schrijven
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws