CAP Magazine aanbieding

Proefabonnement op CAP Magazine

CAP
CAP Magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


CAP is het glossy magazine voor de paardenliefhebber waarin alle aspecten van het leven met paarden, zowel professioneel als hobbymatig, voorbij komen. Tien maal per jaar lees je in dit tijdschrift alles over de nieuwste ontwikkelingen binnen de paardenwereld. Je leert alles over training, verzorging, voeding, gezondheid en meer en wordt regelmatig getrakteerd op een kijkje achter de schermen bij trainers, ruiters, menners en andere paardenmensen. Onderwerpen die aan bod komen in het blad zijn onder meer hippische sport, paardenfokkerij, instructie met betrekking tot paardrijden, training, verzorging, huisvesting en recreatie. Ieder nummer van CAP staat verder in het teken van een bepaald thema. Dit kan bijvoorbeeld weidebeheer, voeding, mode, verzorging, vervoer, onderwijs en instructie of de uitrusting van de stal of piste zijn.

Belonen, hoe doe je dat? Hoe onderhoud je je wedstrijdtenue? Wat zijn de mooiste paardenvakanties? Wat doe je als een veulen zijn of haar moeder verliest? Hoe onderhoud je een paardenwei? Wat doet een bitfitter? Hoe kun je dry needling toepassen op je paard? Wat zijn de beste veiligheidsbeugels en teenstoppers? Hoe gaan topruiters in Nederland en het buitenland om met hun paarden en hoe bewegen zij ze tot Olympische prestaties? Wat zijn de mooiste trektochten door de natuur? Over dit soort zaken en nog veel meer lees je in CAP Magazine.

CAP is kortom hét blad voor mensen met paarden, van sportpaard tot boerenpaard. Ben je staleigenaar, fokker of trainer of wil je gewoon vanuit je hobby zoveel mogelijk te weten komen over onze favoriete vierbeners? Neem dan snel een abonnement op CAP Magazine. Tip: je kunt het tijdschrift ook cadeau geven aan een echte paardenliefhebber!

De abonnementen voor jezelf gelden tot wederopzegging en worden na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke maandelijks opzegbaar is. Opzeggen kan middels een e-mail aan de abonneeservice via info@capmagazine.nl. Geef je een abonnement cadeau dan stopt het automatisch na vijf (een half jaar) of tien (een jaar) nummers. CAP Magazine verschijnt tien keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Media Primair BV te Barneveld.

Deel deze CAP Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over CAP Magazine »
Titel: CAP Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in dierenbladen

Het tijdschrift Hart voor Dieren
Hart voor Dieren
6x Hart voor Dieren 17,50

Hart voor Dieren is het leukste, meest ontspannende en informatieve dierenmagazine van heel Nederland. Neem nu een abonnement met korting op de eerste zes nummers, kies voor een jaarabonnement met korting of geef het blad cadeau!
 zes recensiesUw besparing: 8,00

31%
korting
Van € 25,50 voor € 17,50
 
Het tijdschrift Onze Hond
Onze Hond
10x Onze Hond 59,95

Het blad Onze Hond is het grootste Nederlandse full colour magazine voor hondenliefhebbers met alles over honden en hondensport.
 drie recensiesUw besparing: 9,55

14%
korting
Slechts6,00 per tijdschrift
 
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 negen recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift BBC Wildlife
BBC Wildlife Magazine
13x BBC Wildlife Magazine digitaal 39,99

Lees BBC Wildlife, een schitterend blad over natuur en wilde dieren, nu een jaar lang iedere vier weken digitaal voor slechts 3,08 per editie!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 18,38

31%
korting
Slechts3,08 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Your Horse
Your Horse magazine
13x (1 jaar) Your Horse magazine digitaal 36,99

Your Horse magazine is het nummer 1 paardenblad van Engeland. Iedere vier weken nieuws, tips, expert advies en recensies van accessoires en uitrusting. Neem nu een digitaal abonnement, geef het tijdschrift cadeau of bestel een los exemplaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 34,38

48%
korting
Slechts2,85 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
CAP Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek dierentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Penny
abonnement
Penny
Roots
proef abonnement
Roots
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws