Cloth Paper Scissors aanbieding

Proefabonnement op Cloth Paper Scissors

Cloth Paper Scissors  USA
Cloth Paper Scissors

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Met het Amerikaanse tijdschrift Cloth Paper Scissors kun jij als beoefenaar van gemengde techniek kunst je hart ophalen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde kunstenaar: in iedere editie kun je lezen over vernieuwende technieken en word je getrakteerd op gedetailleerde foto's en stap-voor-stap instructies voor unieke projecten van getalenteerde artiesten. Het blad nodigt je uit je eigen creativiteit te ontwikkelen en biedt daarvoor de nodige inspiratie en ondersteuning. Cloth Paper Scissors besteedt aandacht aan veel verschillende soorten materialen, technieken en vormen van gemengde techniek, waaronder knutselen met boeken / boekkunst (ofwel 'altered books'), kunstpoppen, kunstdagboeken (ofwel 'visual art journals'), stempelen en creatief borduren.

Met een abonnement op Cloth Paper Scissors profiteer je volgens de makers van een aantal voordelen:

  1. Je wordt een betere kunstenaar: de doelen van iedereen die zich bezighoudt met de kunst van gemengde techniek zijn zo ongeveer hetzelfde: proberen om de beste kunstenaar te zijn die we kunnen zijn en daar zoveel mogelijk plezier aan beleven. Het geeft een heerlijk gevoel om te zien dat je progressie boekt in je werk en daarbij gaandeweg een unieke stijl ontwikkelt. Als je bezig bent met een kunstdagboek of de laatste hand legt aan een zelfgemaakt boek dat je graag direct wilt gaan gebruiken kun je helemaal in de wolken zijn. Cloth Paper Scissors is hier de geduldige instructeur die niks liever wil dan dat jij geweldige kunst maakt en je helpt om vertrouwen te krijgen in het proces, zodat je iedere dag in de zevende hemel kunt zijn. Iedere editie staat boordevol nieuwe technieken van top-artiesten die ervoor kunnen zorgen dat je iets nieuws aan je oeuvre toe kunt voegen.
  2. Je beschikt altijd over inspiratie: met het blad aan je zijde heb je altijd een enorme lading geweldige projecten en technieken bij de hand en kun je een archief aanleggen van alle kunstwerken, producten en ideeën die je inspireren waardoor je vervolgens blijft creëren en doorontwikkelen. Cloth Paper Scissors moedigt de beginner aan, daagt gevorderden uit en inspireert zodoende kunstenaars op ieder niveau.
  3. Je bent altijd op de hoogte van de laatste trends: trends in de kunst hebben invloed op ons, of we ze nu vurig volgen of er vaag van op de hoogte zijn. Experimenteerdrang van anderen, nieuwe producten, social media en cultuuromslagen beïnvloeden allemaal in meer of mindere mate de kunstwerken die we maken - en dat is iets goeds! Het betekent namelijk dat het werk zich ontwikkelt, interessant blijft, niet afgezaagd wordt en dat we als kunstenaar vooruitgang boeken. In iedere editie van het tijdschrift beschrijven we welke factoren op dit moment de wereld van de gemengde techniek beïnvloeden. De column 'Road Test' handelt niet alleen over nieuwe benodigdheden, maar laat je ook zien hoe je ze kunt gebruiken. Op het gebied van projecten is de redactie constant op zoek naar grensverleggende kunst in het hele scala van mixed media.
  4. Je neemt deel aan de gemeenschap: In ieder nummer worden lezers uitgenodigd om in hun voorraad material te duiken en uitgedaagd om hier iets van te maken. Thema's en soorten werk die aan bod komen variëren hierbij iedere keer weer. Papierknipsels, portretten van verschillende materialen, geborduurde collages, miniatuurkransen, tunnelboeken, weven met mixed media en mini slingers: je kunt het zo gek niet bedenken of het komt wel een keer aan bod. De mooiste en bijzonderste creaties worden in een volgend nummer getoond.

Krijg voortaan iedere twee maanden nieuwe inspiratie aangeleverd met een abonnement op Cloth Paper Scissors! Zelfs op dagen dat je er niet voor voelt om een geheel nieuw project te starten kan het blad uitkomst bieden: je kunt altijd een of twee technieken uitproberen en zien waar het je brengt.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift. Het abonnement geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt via e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of brief aan de distributeur, automatisch verlengd. Geef je Cloth Paper Scissors cadeau dan geldt de automatische verlenging niet en krijg je na een jaar een vrijblijvend aanbod om te verlengen met nog een jaar. Indien je gebruik maakt van de actie vermeld op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement verzorgd door Global Magazines BV te Wageningen. Cloth Paper Scissors verschijnt zes keer per jaar; het magazine wordt uitgegeven door F+W te New York City.

Deel deze Cloth Paper Scissors aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Cloth Paper Scissors »
Titel: Cloth Paper Scissors
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Railhobby
Railhobby
5x Railhobby 45,- (print + online)

Railhobby is hét tijdschrift voor de spoorweghobbyist en modelspoorbouwer. Neem nu een print + online abonnement voor een half jaar (5 edities) of heel jaar (10 edities) met korting en ontvang iedere maand het blad in de bus én onbeperkt toegang tot het digitale archief vanaf 1990!
 één recensieUw besparing: 15,45

26%
korting
Slechts9,00 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 69,60

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 8,40

11%
korting
Slechts5,80 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Cross Stitcher
CrossStitcher magazine
13x (1 jaar) CrossStitcher magazine digitaal 33,99

Met Cross Stitcher maakt u de prachtigste borduurwerken, van klassiek tot supermodern. Neem nu een digitaal abonnement en ga direct aan de slag! Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven of een los nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,38

25%
korting
Slechts2,61 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Cloth Paper Scissors proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Papercraft Inspirations magazine
Win!
proef abonnement
Win!
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws