Companion Animal magazine aanbieding

Proefabonnement op Companion Animal magazine

Companion Animal  UK
Companion Animal magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse tijdschrift Companion Animal is het praktische, peer-reviewed vakblad voor de dierenarts met als specialisatie gezelschapsdieren. Ieder nummer bevat wetenschappelijk onderbouwde klinische evaluaties, samenvattingen van recente onderzoeken, onderzoeksverslagen en andere professionele artikelen. Met een print + digitaal abonnement krijgt u tevens toegang tot een online CPD ("continuing professional development") programma. Companion Animal magazine biedt hiermee alles wat de praktiserende dierenarts nodig heeft in één uitgebreide bron.

Companion Animal richt zich op de klinische behoeften van praktiserende dierenartsen die zorg verlenen aan (kleine) huisdieren, vogels en exoten. Het is een gezaghebbend en tegelijkertijd toegankelijk vakblad dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot één van de best gelezen publicaties voor dierenartsen die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen op diergeneeskundig gebied om zodoende hun praktijk te kunnen verbeteren en uitbreiden.

Companion Animal biedt regelmatige updates met betrekking tot klinisch onderzoek en chirurgie alsmede casusonderzoeken voor CPD ("Continuing Professional Development" ofwel permanente professionele ontwikkeling) evaluaties waarmee u up-to-date kunt blijven. Het blad besteedt ruim aandacht aan alle kleine diersoorten: uiteraard de 'standaard' gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en knaagdieren, maar ook wilde dieren en exoten komen aan bod. Met een lidmaatschap blijft u verder up-to-date aangaande alle relevante klinische gebieden waaronder anesthesie en pijnstilling, gedrag, cardiologie, tandheelkunde, dermatologie, spoedeisende hulp, endocrinologie, neurologie, orthopedie, parasitologie, weke delen chirurgie, toxicologie, urologie en wondverzorging.

Neem nu een abonnement op Companion Animal magazine en profiteer van de onovertroffen klinische en praktische ondersteuning waarmee u als dierenarts-specialist makkelijker aan uw verplichte jaarlijkse eisen aangaande nascholing en/of bijscholing kunt voldoen, uw algemene kennis en vaardigheden gaandeweg uitbreidt en u uw beroep dus zo goed mogelijk kunt uitoefenen.

Let op: dit betreft een Engels(talig) tijdschrift.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is gemakkelijk en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefonisch en per brief. Geeft u het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en krijgt u na het eerste jaar een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Voorwaarde voor het cadeau-abonnement is dat het adres van de ontvanger niet hetzelfde mag zijn als dat van de gever. Indien u gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de distributie en administratie verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. Companion Animal magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het tijdschrift is een uitgave van de Mark Allen Group te Londen.

Deel deze Companion Animal magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Companion Animal magazine »
Titel: Companion Animal magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in verpleegkunde & zorg

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Massage World
Massage World magazine
4x Massage World magazine digitaal 7,99

Lees ieder kwartaal in Massage World magazine, een Engelstalig tijdschrift voor professionals die zich bezighouden met massage en andere lichaamsgerichte therapie, alles over nieuwe en gevestigde technieken, de zakelijke kant en nieuwe trends. Neem een digitaal abonnement, geef het blad cadeau of bestel een losse digitale editie.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 1,17

13%
korting
Van € 9,16 voor € 7,99
 
Meer tijdschriften en kranten:
Companion Animal magazine proefabonnement aanbieding, rubriek zorg vakbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Onze Hond
abonnement
Onze Hond
Hart voor Dieren
abonnement
Hart voor Dieren
Your Cat magazine
digitaal abonnement
Your Cat magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws