De Modelbouwer aanbieding

Proefabonnement op De Modelbouwer

De Modelbouwer
De Modelbouwer

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


De Modelbouwer is het officiële verenigingsblad van de Nederlandse Vereniging van Modelbouwers (NVM). In het tijdschrift, dat tien keer per jaar verschijnt en 60 pagina's dik is, is er volop aandacht voor alle denkbare vormen van modelbouw: onder meer scheepmodelbouw, vliegtuigmodelbouw, spoorwegmodelbouw, houtmodelbouw van rijtuigen en boerenwagens, stoom modelbouw en automodelbouw komen in dit blad ruimschoots aan bod. De Modelbouwer is vooral gericht op de modelbouwer die vanaf tekening of door middel van eigen onderzoek unieke modellen geheel zelf in elkaar zet, maar is ook voor de beginner die liever een bouwdoos in elkaar zet interessant.

Of het nu een stoommachine, een stoomlocomotief, een historisch zeilschip, een mijnbouwloc, een persluchtmotor op schaal of een mooi schaalmodel van een vrachtwagen gaat: De Modelbouwer kent een zeer grote variatie aan zelf te bouwen modellen in allerlei materialen: metaal, hout, polyester en zelfs papier. Naast het klassieke handwerk komt het moderne modelbouwen met behulp van CNC-machines zoals laserstraalsnijders en 3D-printers ook af en toe aan de orde.

Sluit u nu aan bij een enthousiaste groep modelbouwers, leer nieuwe technieken en doe inspiratie op voor een volgend project met een abonnement op de Modelbouwer. Tip: u kunt het blad ook cadeau geven.

Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging. Geeft u het tijdschrift cadeau aan iemand anders (het factuuradres dient af te wijken van het adres van de ontvanger) dan stopt de bezorging automatisch. De Modelbouwer wordt uitgegeven door Modelbouw Media Primair BV in samenwerking met de NVM; het blad verschijnt tien maal per jaar.

Deel deze De Modelbouwer aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over De Modelbouwer »
Titel: De Modelbouwer
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Railhobby
Railhobby
5x Railhobby 45,- (print + online)

Railhobby is hét tijdschrift voor de spoorweghobbyist en modelspoorbouwer. Neem nu een print + online abonnement voor een half jaar (5 edities) of heel jaar (10 edities) met korting en ontvang iedere maand het blad in de bus én onbeperkt toegang tot het digitale archief vanaf 1990!
 één recensieUw besparing: 15,45

26%
korting
Slechts9,00 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 69,60

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 8,40

11%
korting
Slechts5,80 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Cross Stitcher
CrossStitcher magazine
13x (1 jaar) CrossStitcher magazine digitaal 33,99

Met Cross Stitcher maakt u de prachtigste borduurwerken, van klassiek tot supermodern. Neem nu een digitaal abonnement en ga direct aan de slag! Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven of een los nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,38

25%
korting
Slechts2,61 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Cross Stitch Crazy
Cross Stitch Crazy magazine
13x (1 jaar) Cross Stitch Crazy magazine digitaal 50,99

Cross Stitch Crazy is hét blad voor mensen die zijn aangestoken door het kruissteek borduurvirus. Neem nu een digitaal abonnement, geef het tijdschrift cadeau of bestel een los nummer.
 Schrijf recensie Uw besparing: 20,38

29%
korting
Slechts3,92 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Aan de Haak
Aan de Haak
6x Aan de Haak 35,90 (papier + online)

Maak kennis met Aan de Haak; het tijdschrift voor iedereen die van haken houdt. Maak je keuze uit het aanbod van print + online abonnementen: 6 of 12 reguliere edities of 6 edities + 2 specials. Allen op papier + toegang tot het volledige digitale archief vanaf editie 1.
 Schrijf recensie Uw besparing: 28,33

44%
korting
Slechts5,98 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
De Modelbouwer proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf
Wetenschap in Beeld
Quest
abonnement
Quest
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws