Dierenarts in beeld aanbieding
Home

Proefabonnement op Dierenarts in beeld

Dierenarts in beeld

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Dierenarts in Beeld, het vakblad voor baasjes, is een belangrijke aanvullende bron van informatie voor eigenaars van huisdieren. Als u met vragen en twijfels over de gezondheid van uw dieren zit helpt dit tijdschrift u door middel van nieuws, achtergrondinformatie en advies om tijdens het spreekuur gerichte vragen aan uw dierenarts te stellen. Dierenarts in Beeld is speciaal voor eigenaars van huisdieren samengesteld namens de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD), de beroepsvereniging van dierenartsen. Het tijdschrift is derhalve een onafhankelijk en betrouwbaar adviesorgaan.

Het eerste nummer van het magazine Dierenarts in Beeld heeft u waarschijnlijk gratis gekregen van uw bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde aangesloten dierenarts. Het blad Dierenarts in Beeld verschijnt dit jaar eens per kwartaal en kost normaal € 4,95 per exemplaar. Voor het volgende nummer kunt u natuurlijk weer bij uw dierenarts terecht, maar u kunt Dierenarts in Beeld ook thuis laten bezorgen.

Met een abonnement krijgt u vier keer per jaar een nieuwe uitgave van Dierenarts in Beeld in de bus. Indien u het baasje-zijn serieus neemt en dus goed over de gezondheid van uw dier of dieren geïnformeerd wilt worden mag u eigenlijk geen nummer van Dierenarts in Beeld missen.

Tot 31 oktober 2005 kunt u profiteren van een speciale aanbieding! Als u nu abonnee wordt, ontvangt u gratis een exemplaar van het boek 'Wat mankeert mijn kat?' of 'Wat mankeert mijn hond?'.

Deel deze Dierenarts in beeld aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Eén Dierenarts in beeld recensie »
9.0 / 10, 1 reviews
Gemiddelde waardering:

  9.0

Meer abonnementen in dierenbladen

Het tijdschrift Hart voor Dieren
Hart voor Dieren
6x Hart voor Dieren 14,95

Hart voor Dieren is het meest ontspannende en informatieve dierenmagazine van Nederland. Het tijdschrift staat iedere maand vol met praktische tips voor het verzorgen en de voeding van je huisdier, persoonlijke verhalen van de bijzondere band tussen katten, honden en hun baasjes en schitterende foto's. Neem nu een abonnement met korting op de eerste zes nummers, kies voor een jaarabonnement met extra korting of geef het blad 6 of 12x cadeau!
 zes recensiesUw besparing: 14,75

50%
korting
Van € 29,70 voor € 14,95
 
Het tijdschrift Onze Hond
Onze Hond
10x Onze Hond 93,-

Het blad Onze Hond is het grootste Nederlandse full colour magazine voor hondenliefhebbers met alles over honden en hondensport. Neem nu een abonnement van 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 23% of geef het tijdschrift cadeau!
 drie recensiesUw besparing: 6,50

7%
korting
Slechts9,30 per tijdschrift
 
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
5x National Geographic Junior cadeau

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen! Geef het blad 5, 12 of 14x cadeau of ga voor een jaarabonnement mét of zonder 2 specials!
 negen recensiesUw besparing: 5,88

23%
korting
Van € 25,63 voor € 19,75
Dit cadeau-abonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Roots
Roots magazine
Proefabonnement: 3x Roots 20,-

Roots magazine is het tijdschrift met de mooiste natuurfotografie en de spectaculairste natuurreportages uit binnen- en buitenland. Neem nu een proefabonnement van drie nummers, geef het blad cadeau of kies voor een halfjaar of jaarabonnement met korting oplopend tot 34%.
 vier recensiesUw besparing: 0,97

5%
korting
Van € 20,97 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Penny
Penny
2 jaar Penny 8,95 / maand

Lees het paardenblad Penny nu twee jaar met korting. Ontvang iedere twee weken het blad in de bus en 12 keer per jaar een leuk kadootje!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 36,48

15%
korting
Slechts4,13 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Dierenarts in beeld proefabonnement aanbieding, rubriek dierentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Penny
abonnement
Penny
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws