Esta aanbieding

Proefabonnement op Esta

Esta
Esta

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Vrouwenbladen zijn er genoeg, maar deze zijn vaak óf erg 'hip' doordat ze zich op een jonge doelgroep richten óf bestemd voor een wat oudere doelgroep en daardoor al gauw wat 'tuttig'. Volgens Esta hebben vrouwen van 35+ echter behoefte aan een blad met inhoud dat serieuze onderwerpen aankaart, zonder te zwaar te worden of juist in oppervlakkigheid te vervallen. Daarom verscheen in 2004 het eerste nummer van Esta, een introductie die zeer succesvol is gebleken.

Esta is een no-nonsense 'general interest'-magazine dat in essentie dezelfde pijlers heeft als alle vrouwenbladen, maar dat zich duidelijk onderscheidt door de keuze van de onderwerpen en de invalshoek waarmee deze benaderd worden. In esta lees je dus ook over lifestyle, relaties, mode, uiterlijk, eten en gezondheid, maar de nadruk ligt op diepgravende interviews, human interest en uitgebreide reportages over maatschappelijke issues. De ondertitel van esta luidt niet voor niets 'serieus leuk'.

Esta komt tegemoet aan jouw brede interesse en behoefte aan vooruitgang en persoonlijke ontwikkeling. Net als jij weet Esta wat ze wil en waar ze voor staat. Het streven van esta is om informatie te bieden door middel van een unieke combinatie van luchtigheid en diepgang, van plezier en achtergronden en van emotie en inhoud. Al met al biedt Esta ontspanning waar je ook nog wat van opsteekt.

Iedere 14 dagen verschijnt er een nieuw, ongeveer 90 pagina's dik nummer met daarin onder meer:

 • 'ongeveertig': In deze rubriek wordt een kort portret geschetst van een inspirerende vrouw van rond de veertig, de doelgroepleeftijd van dit blad.
 • 'wereldmix': Korte berichtjes over van alles en nog wat, zoals bijvoorbeeld een intrigerende advertentie in een krant, de uitslag van de poll op de site, handige websites, etcetera.
 • 'aan esta': Lezeressen van esta geven hun visie, reactie of vertellen hun verhaal.
 • 'vaklui (v)': Telkens drie vrouwen die een typisch 'mannenberoep' hebben vertellen over hun werk en hun leven.
 • 'beauty dna': In deze nieuwe serie vertellen een moeder en haar dichter over hun uiterlijke overeenkomsten en verschillen.
 • column 'Daniela': Daniela Hooghiemstra, historicus en journalist, vertelt in haar over haar leven met man en drie jonge kinderen.
 • 'boeken': esta selecteert voor jou de mooiste romans, de interessantste non-fictie en geeft cadeautips.
 • column 'Mylou': Mylou Frenken, zangeres en cabaretière, houdt voor esta een dagboek bij over hoe zij en haar dochter hun leven weer opbouwen na het plotselinge overlijden van haar man (cabaretier Bert Klunder).
 • 'trips': Redactrice Anne Wesseling gaat op zoek naar de leukste uitstapjes en vakanties in binnen- en buitenland.
 • 'het lekkere werk': een culinaire expert vertelt over zijn of haar favoriete producten, lievelingrestaurants en recepten.
 • 'drive': Roos Schlikker houdt je op de hoogte van interessant autonieuws.
 • column 'Koch': Herman Koch - bekend van Jiskefet, maar tegenwoordig schijver - vertelt over zijn belevenissen met vrouw en zoon.
 • 'nest': Een bekende Nederlander vertelt over het gezin waaruit zij komen. Wat kregen zij mee van hun ouders en hoe beïnvloedt dat hun leven nu?
 • 'estatainment': esta geeft uittips en recenseert boeken, film, theater, tv en muziek.
 • 'midlifeman': Rik Oerlemans deelt in zijn column zijn visie op de wereld.
 • 'zij van...': In deze rubriek wordt de vrouw van een bekende man in de spotlights gezet. Hoe ziet haar leven eruit?

Laat je verrassen door esta, hét tweewekelijkse tijdschrift voor vrouwen met een unieke mix van serieuze en leuke dingen! Neem nu een proefabonnement en ontvang 6 keer Esta voor maar € 17,- of neem direct een halfjaar- of jaarabonnement met een serieuze introductiekorting.

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland en indien je het afgelopen half jaar geen abonnement of proefabonnement op Esta hebt gehad. Het proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch. Het halfjaar abonnement (13 nummers) en jaarabonnement (26 nummers) voor jezelf lopen tot wederopzegging. Het kado abonnement voor iemand anders stopt automatisch na naar keuze 6 of 9 nummers. Esta verschijnt iedere twee weken (26 keer per jaar); het blad wordt uitgegeven door Sanoma Uitgevers B.V.

Deel deze Esta aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
24 Esta recensies »
Titel: Esta
6.6 / 10, 24 reviews
Gemiddelde waardering:

  6.6

Meer proefabonnementen in vrouwenbladen

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezond Nu
gezondNU
Proefabonnement: 4x gezondNU 15,-

In gezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een jaarabonnement of 2-jarig abonnement met liefst 45% korting!
 acht recensiesUw besparing: 4,80

24%
korting
Van € 19,80 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 22,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 5,46

20%
korting
Van € 27,96 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Esta proefabonnement aanbieding, rubriek vrouwentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Psychologie Magazine
proef abonnement
Psychologie Magazine
Beoordeling

Esta waardering door onze bezoekers:

6.6/10
(24 reviews)

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws