Feyenoord Krant aanbieding

Proefabonnement op Feyenoord Krant

Feyenoordkrant

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


De kleurrijke 24 pagina's dikke FeyenoordKrant geldt als de toonaangevende informatiebron van de club, met nieuws, achtergronden, grote inter- views, reportages, inspirerende standpunten en spraakmakende columns van onder andere Gerard Cox en Jorien van den Herik. De Feyenoord Krant wordt gemaakt door een team van professionals, die de selectie in binnen- en buitenland volgt om zo actueel mogelijk over het wel en wee van de club te berichten.

Feyenoord was in 1993 de eerste Nederlandse club met een actuele krant met een volume van ongeveer 25.000 exemplaren. De krant verschijnt in principe elke veertien dagen. Tijdens Europese wedstrijden - vooraf aangekondigd - elke week. Als abonnee valt De Feyenoord Krant elke dinsdag bij je in de bus!

Het abonnement geldt tot wederopzegging. Deze aanbieding is uitsluitend geldig in Nederland. De Feyenoord Krant verschijnt 25 keer per jaar.

Deel deze Feyenoord Krant aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Eén Feyenoord Krant recensie »
7.0 / 10, 1 reviews
Gemiddelde waardering:

  7.0

Externe bron:
Feyenoord Krant

Meer abonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Runner's World
Runner's World
3x Runner's World 17,99

Runner's World is het tijdschrift voor hardlopers dat elke maand boordevol informatie over de fantastische loopsport staat. Neem nu een abonnement van 3 (een kwartaal), 6 (een half jaar) of 22 (2 jaar) nummers met korting tot 42% of geef het blad 3, 8 of 13x cadeau aan een hardloop-fanaat! Alle abonnementen omvatten de papieren editie inclusief digitaal lezen op je tablet of telefoon met de Tijdschrift.nl app.
 vier recensiesUw besparing: 4,48

20%
korting
Van € 22,47 voor € 17,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
3x Helden Magazine 24,99

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een abonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 22%. Het is ook mogelijk het blad 3, 5 of 10 maal cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,98

7%
korting
Van € 26,97 voor € 24,99
 
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
6x Men's Health 34,99

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health. Kies voor een half jaar, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 42% of geef Men's Health 3, 5 of 9 keer cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 4,01

10%
korting
Slechts5,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Tennis magazine
Tennis magazine
6x (1 jaar) Tennis magazine 49,95

Tennis magazine is het meest bekende Nederlandse blad over tennis. Met interviews, reportages, prachtige foto's, aandacht voor junioren en veteranen en alles over materialen, techniek en tactiek. Neem abonnement met korting of cadeaubon of geef het blad cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 10,05

17%
korting
Slechts8,33 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets magazine 17,49

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting tot 27%, of een automatisch aflopend cadeau-abonnement van 3, 6 of 13 nummers.
 één recensieUw besparing: 2,94

14%
korting
Van € 20,43 voor € 17,49
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Feyenoord Krant proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Telegraaf
abonnement
Telegraaf
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws