Flow Specials aanbieding
Home

Proefabonnement op Flow Specials

Flow Special

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Flow Specials is een extra uitgave van het tijdschrift Flow. Wil je meer Flow in je leven dan het reguliere blad je (acht keer per jaar) biedt? Met een abonnement op Flow Specials krijg je iedere twee maanden een extra dikke thema-editie in huis en kun je dus genieten van nog meer me-time. Soms is het een illustratiespecial met alles over tekenen, leuke tekenlessen en DIY projectjes, wat tekenen met je doet en diverse papieren extraatjes zoals notitieboekjes, kaarten, leuk inpakpapier en meer. De volgende keer kan het een special over bijvoorbeeld leven en liefde zijn die geheel gewijd is aan de relatie met de mensen om je heen: geliefden, vrienden en familie. Dan lees je diepgaande en inspirerende verhalen, krijg je inzichten en tips van psychologen, filosofen en andere experts en zit er bijvoorbeeld een vriendschapsboekje of een boekje met vragen voor een goed gesprek bij het blad. Andere thema's die geregeld langskomen zijn onder andere do-it-yourself, mindfullness en het versimpelen van je leven. Precies wat je in Flow zelf ook vindt dus, maar dan nog uitgebreider.

Iedere special telt ruim 200 pagina's en staat boordevol inspiratie, mooie illustraties en tekeningen van originele en opmerkelijke kunstenaars en gaat vergezeld van leuke goodies zoals jaarplanners, puzzelboekjes, raamstickers, kleurplaten en andere papieren knutseldingen. Dus: heb je niet genoeg aan acht maal per jaar Flow? Neem dan nu een abonnement op Flow Specials, dan krijg je de nieuwe editie altijd nog voordat deze in de winkels ligt thuisgestuurd en profiteer je van een leuke korting ten opzichte van de prijs die je in de winkel betaalt voor losse edities. Tip: dit is natuurlijk ook een superleuk cadeau-idee voor een vriendin die wel wat meer tijd voor zichzelf kan gebruiken.

Heb je genoeg aan alleen de reguliere uitgave? Bekijk dan hier alle huidige aanbiedingen van Flow.

De proefabonnementen van 3 nummers 34 en 6 nummers 65,- stoppen automatisch en zijn ook beschikbaar om cadeau te geven. De overige abonnementen gelden tot wederopzegging en worden na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dan per kwartaal opzegbaar is. Flow Specials verschijnt zes maal per jaar en wordt uitgegeven door Sanoma Media Netherlands BV. De getoonde korting is berekend t.o.v. de prijs van losse specials.

Deel deze Flow Specials aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Flow Specials »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in gezondheid & wellness

Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 25,-

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 2,96

11%
korting
Van € 27,96 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezondnu
GezondNU
Proefabonnement: 4x GezondNU 17,50

In GezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een vast abonnement met korting oplopend tot liefst 51%!
 acht recensiesUw besparing: 8,30

32%
korting
Van € 25,80 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Sante
Santé
3x Santé 15,-

Santé: je voelt je pas goed als je aandacht besteedt aan je innerlijk én uiterlijk. Neem nu een abonnement met korting of geef het tijdschrift drie, vijf, acht of twaalf keer cadeau - alle cadeau abonnementen stoppen automatisch!
 vier recensiesUw besparing: 2,97

17%
korting
Van € 17,97 voor € 15,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Flow Specials proefabonnement aanbieding, rubriek gezondheid en wellness tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Happinez
proef abonnement
Happinez
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws