Get In Shape aanbieding

Proefabonnement op Get In Shape

Get in Shape
Get In Shape

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Inspelend op veelgemaakte goede voornemens verscheen nog net voor het nieuwe jaar het eerste nummer van Get In Shape, een nieuw glossy tijdschrift dat gaat over afvallen en gezond leven. Dit blad onderscheidt zich door een unieke aanpak van onderwerpen, die allemaal op de een of andere manier gerelateerd zijn aan afslanken. Natuurlijk geeft het magazine uitgebreide informatie over verantwoord eten en haalbare diëten, maar er wordt ook ruimschoots aandacht besteed aan onderwerpen als fitness, sport, verzorging, mode en wellness.

Get in Shape benadert de wens om een gezond gewicht te bereiken en te houden op een positieve en optimistische manier, zonder te veroordelen. Dit kleurrijke blad biedt een mix van informatieve artikelen, praktische adviezen en inspirerende voorbeeldverhalen over zowel innerlijke als uiterlijke zaken. Hiervoor wordt er gewerkt met een heel team van professionele experts, die allemaal klaar staan om je te helpen in de strijd tegen overgewicht. Get in Shape houdt je op de hoogte van actuele zaken op het gebied van afvallen, gezondheid en wellness en helpt je op een betrokken en volwassen manier om lekker in je vel te zitten en er goed uit te zien.

Of je nu 2 of 20 kilo wilt afvallen, Get In Shape enthousiasmeert en stimuleert. In ieder nummer tref je succesverhalen van bekende mensen als Oprah Winfrey, herkenbare real life stories, adviezen van personal trainers, verantwoorde diëten en vooral heel veel betrouwbare en interessante informatie over gezond genieten. Met Get in Shape kom én blijf je in vorm!

Get In Shape verschijnt 4 keer per jaar en wordt uitgegeven door Sanoma. Het proefabonnement van drie nummers en het abonnement van 4 nummers (een jaarabonnement) gelden tot wederopzegging. Het cadeau-abonnement van vier edities stopt automatisch. Voorwaarde voor het kado-abonnement is dat de gever en ontvanger verschillende personen zijn.

Deel deze Get In Shape aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Eén Get In Shape recensie »
Titel: Get In Shape
10.0 / 10, 1 reviews
Gemiddelde waardering:

  10.0

Meer proefabonnementen in gezondheid & wellness

Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 22,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 5,46

20%
korting
Van € 27,96 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezond Nu
gezondNU
Proefabonnement: 4x gezondNU 15,-

In gezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een jaarabonnement of 2-jarig abonnement met liefst 45% korting!
 acht recensiesUw besparing: 4,80

24%
korting
Van € 19,80 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Yoga magazine
Yoga
Proefabonnement: 6x Yoga magazine + onbeperkte toegang Yogatv 45,-

Yoga is een blad van de makers van Psychologie Magazine, bestemd voor iedereen die interesse heeft in spiritualiteit, gezondheid en lifestyle. Nu zes nummers (vier op papier en twee digitaal) voor slechts 45 euro, inclusief onbeperkt Yogatv met keuze uit meer dan 250 yogalessen en meditaties van de beste docenten!
 drie recensiesUw besparing: 13,00

22%
korting
Slechts7,50 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Sante
Santé
4x Santé 15,-

Santé: je voelt je pas goed als je aandacht besteedt aan je innerlijk én uiterlijk. Neem nu een abonnement met korting of geef het tijdschrift cadeau!
 vier recensiesUw besparing: 3,00

17%
korting
Van € 18,00 voor € 15,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Get In Shape proefabonnement aanbieding, rubriek gezondheid en wellness tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Happinez
proef abonnement
Happinez
Santé
abonnement
Santé
Psychologie Magazine
proef abonnement
Psychologie Magazine
Beoordeling

Get In Shape waardering door onze bezoekers:

10/10
(Bekijk alle reviews)

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws