GLOSS aanbieding

Proefabonnement op GLOSS

GLOSS
GLOSS

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Met het tijdschrift GLOSS heb je iedere maand even een moment helemaal voor jezelf: lekker op de bank met de voeten omhoog heerlijk ontspannen lezen over wat je interesseert en wat je leven stralend en leuker maakt. GLOSS brengt je artikelen over glamour, gezondheid, relaties, seks, mode en lifestyle met tips & trucs om zelf direct toe te kunnen passen. Daarnaast word je in ieder nummer helemaal bijgepraat omtrent de nationale en internationale sterren. Wat zijn de laatste nieuwtjes, hoe leven ze en wat houdt hen zoal bezig? Je leest het in mooie reportages en bijzondere interviews die op een positieve manier worden gebracht. En, last but not least: in ieder nummer staan leuke winacties waarmee je de mooiste cadeaus kunt winnen: denk hierbij aan beauty- en verzorgings producten, boeken, kaartjes voor de bioscoop of het theater, accessoires, kleding en nog veel meer!

Neem nu een abonnement op GLOSS, het blad voor elke vrouw die van het leven geniet, dan krijg je het magazine voortaan iedere 4 weken in de bus! Als abonnee profiteer je ook van ruime korting op de prijs van losse bladen in de winkel en krijg je de nieuwe editie gratis thuisbezorgd nog voordat deze in de winkels ligt. Tip: je kunt GLOSS ook cadeau geven en hebt daarbij de keuze uit 3, 5, 9 of maar liefst 13x!

De abonnementen van 3 nummers 9,95, 5 nummers 15, 9 nummers 25 en 13 nummers 35 voor jezelf gelden tot wederopzegging en worden na de actieperiode automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment maandelijks opzegbaar is. Geef je één van deze abonnementen cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en is opzeggen niet nodig. Opzeggen is eenvoudig en kan per e-mail, telefoon of post via de klantenservice van GLOSS. GLOSS verschijnt dertien keer per jaar (eens in de vier weken); het tijdschrift wordt uitgegeven door Audax Publishing BV.

Deel deze GLOSS aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over GLOSS »
Titel: GLOSS
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in vrouwenbladen

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezond Nu
gezondNU
Proefabonnement: 4x gezondNU 15,-

In gezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een jaarabonnement of 2-jarig abonnement met liefst 45% korting!
 acht recensiesUw besparing: 4,80

24%
korting
Van € 19,80 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 22,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 5,46

20%
korting
Van € 27,96 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Libelle
Libelle
Proefabonnement: 4x Libelle 17,-

Neem Libelle nu 4, 7 of 14 weken op proef, geef het populaire weekblad voor vrouwen cadeau of kies voor een jaarabonnement met korting, eventueel in combinatie met Libelle Bookazine, Libelle Special en/of Libelle Puzzelen.
 58 recensies

Slechts4,25 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Plusmagazine
Plus Magazine
5x Plus Magazine 17,50

Plus Magazine is het tijdschrift voor actieve 50-plussers. Elke maand 200 pagina's interessante en leuke informatie over financiën, gezondheid, lifestyle, cultuur en reizen. Neem nu een abonnement met korting of geef de Plus cadeau!
 32 recensiesUw besparing: 9,25

35%
korting
Van € 26,75 voor € 17,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
GLOSS proefabonnement aanbieding, rubriek vrouwentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Vriendin
abonnement
Vriendin
Glossy
abonnement
Glossy
Mijn Geheim
abonnement
Mijn Geheim
Beoordeling

Geef GLOSS als eerste een waardering!

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws