High Times aanbieding

Proefabonnement op High Times

High Times  USA
High Times

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Amerikaanse blad High Times is de definitieve bron voor alles wat met cannabis te maken heeft. Van zelf kweken en legalisering voor zowel medicinaal als recreatief gebruik tot entertainment en cultuur tot confronterend nieuws die een verhelderende kijk op de wereldwijde 'War on Drugs' geeft: High Times is al sinds 1974 hét informatiepunt bij uitstek als het om cannabis gaat.

Het tijdschrift heeft gedurende haar bestaan regelmatig originele werken van een aantal van de grote namen uit de tegencultuur gepubliceerd, waaronder Truman Capote, Hunter S. Thompson, Charles Bukowski en William Burroughs. Die geschiedenis van het leveren van topkwaliteit inhoud wordt tot op de dag van vandaag voortgezet. De redactie doet dat met een scherpe focus op het onthullen van de waarheid, het presenteren van de laatste informatie en bevindingen uit wetenschappelijk onderzoek en het pleiten voor een legale en veilige cannabis industrie.

High Times heeft zich in de loop der jaren continu ontwikkeld tot wat het vandaag de dag is: een gerespecteerd nieuwsmedium dat tevens een cultureel doel heeft. De onverzettelijke manier van verslag doen van de 'cannabis lifestyle' heeft enorm bijgedragen aan het definiëren van één van de meest vruchtbare en duurzame subculturen binnen de moderne Amerikaanse samenleving. Muziek, kunst, entertainment, live evenementen en voeding hebben nu allemaal een plekje aan de onderhandelingstafel binnen de cannabis beweging.

High Times is inmiddels ook veel meer dan een tijdschrift. Het is zowel aanwezig binnen de wereld van gedrukte bladen en kranten als de digitale én en fysieke variant middels magazines, websites, apps en live evenementen. De redactie van het blad is een bonte mix van journalisten, enthousiastelingen, ondernemers, liefhebbers van muziek, foodies, techneuten en meer. Dit team is toegewijd aan het doorgeven van de meest relevante en recente informatie op het gebied van cannabis aan haar lezers, om zodoende hun kijk op de wereld waar nodig te veranderen en om de voordelen voor de gezondheid, zakelijke kansen en rijke cultuur van cannabis aan te prijzen.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding op deze pagina wordt de distributie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen te Wageningen. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. High Times verschijnt dertien maal per jaar; het tijdschrift is een uitgave van High Times gevestigd te New York.

Deel deze High Times aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over High Times »
Titel: High Times
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in gezondheid & wellness

Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 22,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 5,46

20%
korting
Van € 27,96 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezond Nu
gezondNU
Proefabonnement: 4x gezondNU 15,-

In gezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een jaarabonnement of 2-jarig abonnement met liefst 45% korting!
 acht recensiesUw besparing: 4,80

24%
korting
Van € 19,80 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Yoga magazine
Yoga
Proefabonnement: 6x Yoga magazine + onbeperkte toegang Yogatv 45,-

Yoga is een blad van de makers van Psychologie Magazine, bestemd voor iedereen die interesse heeft in spiritualiteit, gezondheid en lifestyle. Nu zes nummers (vier op papier en twee digitaal) voor slechts 45 euro, inclusief onbeperkt Yogatv met keuze uit meer dan 250 yogalessen en meditaties van de beste docenten!
 drie recensiesUw besparing: 13,00

22%
korting
Slechts7,50 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
High Times proefabonnement aanbieding, rubriek gezondheid en wellness tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
What Doctors Don't Tell You magazine
Nieuwe Revu
abonnement
Nieuwe Revu
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws