Kitesurf Magazine aanbieding

Proefabonnement op Kitesurf Magazine

Kitesurfmagazine
Kitesurf Magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Zoals de naam al doet vermoeden draait het in Kitesurf Magazine om kitesurfing in al zijn aspecten. Deze wonderlijke en relatief nieuwe sport is voor veel beoefenaars een logisch vervolg op windsurfen en wakeboarden, aangezien de kick van snelheid, wind, actie en vooral hoogte bij kitesurfen nog groter is. De makers van dit 'extreme sport'-tijdschrift, die allemaal het kiten en de daarbij horende lifestyle als passie hebben, willen met hun blad dan ook de adrenalinekick van het kitesurfen vangen in woord en beeld.

In Kitesurfmagazine vind je uiteraard alles over de nieuwste kites. Het onafhankelijke testteam van dit sportblad onderwerpt de materialen aan uitgebreide, professionele tests. Door middel van hun eerlijke en objectieve oordeel kun je goed geinformeerd al dan niet tot aanschaf overgaan.

Doordat kitesurfen nog niet zo vreselijk lang bestaat kent deze jonge sport veel nieuwe ontwikkelingen en technieken, waaraan in Kitesurf Magazine uitgebreid aandacht wordt besteed. Daarnaast heeft Kite surfmagazine ook veel aandacht voor veiligheid. Een verkeerde beoefening van deze sport brengt immers risico's met zich mee. Dit tijdschrift doet dan ook zijn best om duidelijk te laten zien wat wel en niet kan. Als goede voorbeelden van wat er allemaal wél kan, vind je in dit blad veel basic moves voor beginners en nieuwe tricks voor gevorderde riders. Professionele en gedreven kiters leggen uitgebreid uit hoe deze kunsten in elkaar steken.

Aangezien de voor kitesurfen benodigde uitrusting heel makkelijk te vervoeren is, is kitesurfen uitstekend geschikt om op reis beoefenen. Kitesurf Magazine brengt je dan ook diverse prachtige verslagen van deze trend binnen het kiten. De besproken reisbestemmingen varieren van dichtbij tot ver en exotisch.

Ook wedstrijdverslagen en interviews ontbreken niet in KITE. Zo krijg je prachtige verslagen van recente (inter)nationale wedstrijden voorgeschoteld, waarbij de nadruk natuurlijk ligt op de prestaties van de Nederlandse riders, en lees je alles over de winnaars, verliezers en andere interessante figuren uit de scene.

Kitesurf Magazine is een uitgave van Pijper Media en verschijnt 6 keer per jaar. Het proefabonnement van 2 nummer stopt automatisch, de overige abonnementen voor jezelf lopen tot wederopzegging en zijn per maand opzegbaar na de eerste termijn. Het cadeau-abonnement voor iemand anders eindigt automatisch.

Deel deze Kitesurf Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Kitesurf Magazine »
Titel: Kitesurf Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in watersportbladen

Het tijdschrift Nautique
Nautique
3x Nautique 16,50

Nautique - het bekende yachting & watersport magazine. Kies uw abonnement met korting oplopend tot maar liefst 40%!
 Schrijf recensie Uw besparing: 7,47

31%
korting
Van € 23,97 voor € 16,50
 
Het tijdschrift Duiken
Duiken
12x Duiken 39,50

Geniet met het blad Duiken van meer dan 100 pagina's lees- en kijkplezier, met interessante artikelen over de duiksport.
 één recensieUw besparing: 32,38

45%
korting
Slechts3,29 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Outdoor Swimmer
Outdoor Swimmer magazine
12x (1 jaar) Outdoor Swimmer magazine digitaal 34,99

Outdoor Swimmer magazine is een Engelstalig tijdschrift over alles wat komt kijken bij succesvol en veilig zwemmen in open water. Het blad is geschikt voor zowel wedstrijd- als recreatieve zwemmers en staat iedere maand vol tips, advies, de mooiste locaties en nog veel meer. Neem een digitaal abonnement, geef cadeau of bestel een losse editie!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 30,89

47%
korting
Slechts2,92 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Practical Boat Owner
Practical Boat Owner magazine
13x (1 jaar) Practical Boat Owner magazine digitaal 50,99

Practical Boat Owner magazine is een Engelstalig tijdschrift voor eigenaren van motor- en zeilboten met praktisch advies, reistips, tests van nieuwe en oude jachten, reviews van bootuitrusting en nog veel meer. Neem een digitaal abonnement, geef cadeau of bestel een losse uitgave!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 52,88

51%
korting
Slechts3,92 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Diver
Diver magazine
12x Diver magazine digitaal 21,99

Diver magazine is het meest populaire Engelse blad over (diepzee)duiken. Met in iedere editie tips en advies, de mooiste duiklocaties, schitterende (foto)reportages, tests en reviews van duikuitrusting en nog veel meer. Neem nu een digitaal abonnement, geef het tijdschrift cadeau of bestel een los nummer.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 25,89

54%
korting
Van € 47,88 voor € 21,99
 
Meer tijdschriften en kranten:
Kitesurf Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek watersport tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Quest
abonnement
Quest
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws