Lonely Planet UK aanbieding

Proefabonnement op Lonely Planet UK

Lonely Planet UK
Lonely Planet (Engelstalige editie)  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Let op: dit betreft de Engelstalige versie van Lonely Planet. Er is ook een Nederlandstalige editie van Lonely Planet.

Lonely Planet magazine is het favoriete reisblad van Groot Brittannië. Iedereen kent de naam Lonely Planet natuurlijk van de reisgidsen die al sinds 1973 worden uitgegeven en die oorspronkelijk voor backpackers bedoeld waren, maar al snel ook onder het grote publiek bekendheid genoten. Lonely Planet is naast de grootste uitgever van reisgidsen ter wereld ook actief in digitale media en heeft tevens haar eigen tv-productiebedrijf die reisdocumentaires en tv series heeft geproduceerd waaronder 'Lonely Planet Six Degrees', 'The Sport Traveller' en 'Lonely Planet: Globe Trekker'. Sinds een aantal jaren is er ook een tijdschrift die de naam draagt, een blad bestemd voor de echte reislustigen die graag wat van de wereld willen zien. Lonely Planet magazine staat iedere maand vol met diepgaande artikelen geschreven door de ervaren schrijvers van Lonely Planet's reisgidsen en is rijkelijk voorzien van schitterende foto's die het zullen doen laten lijken of je al op de plaats van bestemming bent in plaats van gewoon thuis.

Het tijdschrift doet verslag van allerlei soorten reizen en locaties: van lange-afstands trips tot bestemmingen die veel dichter bij huis liggen. Iedere editie van het blad geeft je kennis van de insiders en advies van experts inclusief handige uitneembare mini-kaarten en -gidsen op basis waarvan je je volgende reis kunt plannen.

Lonely Planet magazine is de definitieve bron van integere reisinspiratie. Het blad moedigt haar lezers aan om nieuwe reisbestemmingen en ervaringen te ontdekken, relatief dichtbij op druk bereisde wegen maar ook in de verafgelegen hoeken van onze op sommige plaatsen toch best wel eenzame planeet. Gewapend met de unieke veldkennis van het onovertroffen netwerk van aan Lonely Planet verbonden reisspecialisten biedt het blad originele ideeën, praktische reis- en verblijftips en advies, belangrijk nieuws en uiteraard adembenemende fotografie. Dit alles wordt gebracht op een eerlijke, frisse en humorvolle manier die je in geen enkel ander reisgerelateerd tijdschrift zult vinden.

Wat zijn de mooiste geheime onder-de-radar plekjes van Europa? Hoe beleef je het originele, authentieke Italië middels een zonovergoten trip door Sicilië? Hoe ziet het leven van de lokale bevolking in Estland er uit? Hoe pak je een reis door Zweden per trein aan? Wat zijn de mooiste Griekse eilanden waar je nog nooit van gehoord hebt? Wat kun je allemaal beleven tijdens een weekendje Barcelona? Met Lonely Planet ga je op reis door schitterende landen met zeer sfeervolle kenmerken en spectaculaire landschappen en laat de plaatselijke bevolking je alles zien van hun cultuur, geschiedenis, voedsel en de wonderen die hen omringen. Dit alles ondersteund door de objectieve aanbevelingen waar Lonely Planet om bekend staat. Neem daarom nu een jaarabonnement op de Engelse editie van dit schitterende reismagazine!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via een e-mail (service@engelsebladen.nl), brief of telefoontje aan de distributeur. Indien u het blad cadeau wilt geven aan een ander stopt de bezorging automatisch na een jaar. In het laatste geval dienen het adres van u en de ontvanger van elkaar te verschillen. Als u gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina, dan wordt de bezorging geregeld en verloopt de administratie van uw abonnement via Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Lonely Planet magazine verschijnt twaalf keer per jaar.

Deel deze Lonely Planet UK aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Lonely Planet UK »
Titel: Lonely Planet UK
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in reisbladen

Het tijdschrift NationalGeographic
National Geographic Magazine
12x National Geographic 49,-

Met een abonnement op National Geographic ontdek je zelf hoe fascinerend onze wereld is.
 één recensieUw besparing: 20,00  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

29%
korting
Slechts4,08 per tijdschrift
 
Het tijdschrift De Smaak van Italie
De Smaak van Italië
3x Smaak van Italië 13,50

De Smaak van Italië biedt het allerbeste uit Italië. Een sfeervol magazine vol informatie en inspiratie om het goede Italiaanse leven te ontdekken en zelf te beleven.
 vier recensiesUw besparing: 6,75

33%
korting
Van € 20,25 voor € 13,50
 
Het tijdschrift Columbus
Columbus Travel
Proefabonnement: 3x Columbus Travel 17,50

Columbus is een glossy reismagazine over de mooiste plekken ter wereld. Columbus komt op plaatsen om van te dromen en biedt de mogelijkheid om je dromen waar te maken!
 vier recensiesUw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Lonely Planet UK proefabonnement aanbieding, rubriek reistijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Lonely Planet
proef abonnement
Lonely Planet
National Geographic Traveler
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws