Maarten! abonnement aanbieding
Home
Abonnement op het blad Maarten!
Huidig nummer
Nr. 2 - 11 juni 2024

Komend nummer
Nr. 3 - 10 september 2024
Dinsdag over 11 weken

Abonnement op Maarten!

 Tot 20% korting 
Maarten!
Actuele editie
2 - 11 juni 2024
Volgende editie
3 - 10 september 2024
Dinsdag over 11 weken

Maarten! is het tijdschrift van Maarten van Rossem waarin u zijn grillige, maar vermakelijk en leerzame gedachtegang kunt volgen m.b.t. de grote maatschappelijke thema's. Neem nu een abonnement van 5 nummers met korting!

Bekijk nu »
Profiteer van 20% korting met dit abonnement
Maarten! logo

Alle Maarten! abonnement aanbiedingen

  1. 5x Maarten! 29,95
    abonnement20%
        Meeste voordeel - 20% korting

Maarten! lees je nu al vanaf € 29.95 - profiteer van tot maximaal 20% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
5 nummers 29,95 20% Bestel doorlopend

Maarten! is het eigen opinieblad van Maarten van Rossem, de bekende historicus, Amerika-deskundige en radio- en tv-commentator en presentator. Het tijdschrift werd in 2008 aanvankelijk als eenmalige uitgave, als een reactie en parodie op de bladen die de naam van andere bekende Nederlanders droegen, zoals LINDA, uitgegeven. Het blad werd echter zo goed verkocht dat er al snel een tweede en derde editie verschenen. In 2010 werd het een periodieke publicatie en inmiddels verschijnt Maarten! iedere drie maanden.

Het tijdschrift is helemaal in de stijl van Maarten van Rossem zoals u hem kent van zijn tv-optredens: nuchter en relativerend, eigenzinnig, soms vermakelijk, verrassend of ietwat grillig maar altijd leerzaam. Met een abonnement op Maarten! kunt u vier keer per jaar de gedachtegang van Maarten van Rossem op papier volgen. In het magazine komen uiteraard de grote maatschappelijke thema's van vandaag de dag aan bod zoals de multiculturele samenleving, de Europese Unie met al haar grote en kleine problemen en de verkiezingen in Nederland, Europa en de VS. Maar ook worden er regelmatig zijsprongen gemaakt naar kleinere thema's waarbij zaken als natuur, wetenschap en cultuur niet vergeten worden.

Naast de opinie en gedachten van Maarten van Rossem vindt u in het tijdschrift ook vaste bijdragen van correspondent en journalist Max Westerman. Regelmatig zijn er gastbijdragen en commentaren van historici, filosofen, (voormalig) politici, econonomen, journalisten en andere deskundigen en experts of worden deze door Maarten van Rossem zelf geïnterviewd.

Volg voortaan de wereld van Maarten van Rossem en hou uzelf scherp: neem nu een abonnement met korting op opinieblad Maarten!

Het abonnement van 5 nummers voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch in een abonnement voor onbepaalde tijd omgezet welke vanaf dat moment per de verschijningstermijn (drie maanden) opzegbaar is. Momenteel biedt de uitgever helaas niet de mogelijkheid dit tijdschriftabonnement cadeau te geven. Maarten verschijnt vier keer per jaar; het blad is een uitgave van F&L Media.

Deel deze Maarten! aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Maarten! »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Maarten acties met korting

Aanbieding 1 - 5x Maarten € 29,95  stopt automatisch: nee

Van
37,50
Voor29,95
Korting20 %
20%
korting

Vijf keer Maarten voor 29,95.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in opiniebladen

Het opinieblad VN magazine
Vrij Nederland
Proefabonnement: 3x Vrij Nederland 25,-

Vrij Nederland - of kortweg VN - is het meest kritische opinieblad van Nederland met als missie diepgravende, onafhankelijke onderzoeksjournalistiek waarmee je als lezer je eigen visie op de wereld kunt aanscherpen. In het tijdschrift worden maandelijks onderwerpen als politiek, binnen- en buitenlandse zaken, klimaat, economie, cultuur & identiteit, maatschappelijke zaken en dossiers behandeld. Neem nu een proefabonnement van 3 of 10 nummers, geef het blad cadeau of kies voor een digitaal abonnement.
 twee recensiesUw besparing: 2,75

10%
korting
Van € 27,75 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het opinieblad De Groene Amsterdammer
De Groene Amsterdammer
Proefabonnement: 10 weken de Groene Amsterdammer 15,-

De Groene Amsterdammer is het weekblad bij uitstek voor iedereen die meer diepgang zoekt dan de reguliere kranten en opiniebladen bieden. Neem nu een proefabonnement met korting oplopend tot 75% of geef dit tijdschrift 10 of 26 weken cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 44,50

75%
korting
Van € 59,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 10 nummers stopt automatisch
Het opinieblad EW
EW magazine
1 jaar EW print + digitaal 16,25 per maand

EW is het opinieblad dat, inmiddels reeds meer dan 75 jaar, orde wil scheppen in de informatiechaos. Vooral met betrekking tot de interessevelden economie, politiek, financiƫn, wetenschap en cultuur. Neem nu een abonnement van 1, 2 of een half jaar in de vorm papier + digitaal met korting oplopend tot liefst 52% inclusief gratis tablet edities of kies voor volledig digitaal!
 drie recensiesUw besparing: 182,00

48%
korting
Slechts3,75 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Maarten! abonnement aanbieding, rubriek opinietijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
VARA Gids
abonnement
VARA Gids
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws