Medisch Dossier aanbieding

Proefabonnement op Medisch Dossier

MD
Medisch Dossier

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Als patiënt van een (huis)arts doe je er goed aan je regelmatig te laten informeren over je eigen gezondheid, omdat artsen vaak onder hoge druk werken en daardoor belangrijke informatie zouden kunnen missen over hoe bepaalde ziekten precies aan te pakken of bijvoorbeeld de bijwerking van voorgeschreven medicijnen. Om de samenwerking tussen patiënt en arts te verbeteren is er het maandelijks nieuwsmagazine Medisch Dossier. Deze uitgave biedt informatie die artsen vaak nog niet heeft weten te bereiken.

Medisch Dossier is de Nederlandse uitgave van het door Lynne McTaggart in Engeland opgerichte medisch vaktijdschrift 'What Doctors Don't Tell You' (Wat artsen je niet vertellen). MD heeft als doel mensen te helpen meer verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid. Als bron gebruikt McTaggart de gevestigde vakliteratuur, en met succes: ze geniet faam in een brede kring van artsen en patiënten in Groot Brittannië en de VS. De Engelse pers schreef over haar nieuwsbrief: 'Don't get sick without it.'

Volgens McTaggart heeft genezing alles te maken met eigen verantwoordelijkheid nemen voor de ziekte. Elke patiënt heeft recht op onafhankelijke informatie en patiënten moeten dan ook goed geïnformeerd op het spreekuur komen. McTaggart: 'Het is nooit te laat om je gezondheid in eigen hand te nemen.'

Deze actie is alleen geldig binnen Nederland. Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging. Het kado-abonnement voor een ander stopt automatisch. Medisch Dossier is een uitgave van Uitgeverij Ode; het blad verschijnt tien keer per jaar. Medisch Dossier plaatst geen advertenties om zodoende haar onafhankelijkheid te waarborgen.

Deel deze Medisch Dossier aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Medisch Dossier »
Titel: Medisch Dossier
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in gezondheid & wellness

Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 22,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 5,46

20%
korting
Van € 27,96 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezond Nu
gezondNU
Proefabonnement: 4x gezondNU 15,-

In gezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een jaarabonnement of 2-jarig abonnement met liefst 45% korting!
 acht recensiesUw besparing: 4,80

24%
korting
Van € 19,80 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Yoga magazine
Yoga
Proefabonnement: 6x Yoga magazine + onbeperkte toegang Yogatv 45,-

Yoga is een blad van de makers van Psychologie Magazine, bestemd voor iedereen die interesse heeft in spiritualiteit, gezondheid en lifestyle. Nu zes nummers (vier op papier en twee digitaal) voor slechts 45 euro, inclusief onbeperkt Yogatv met keuze uit meer dan 250 yogalessen en meditaties van de beste docenten!
 drie recensiesUw besparing: 13,00

22%
korting
Slechts7,50 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Sante
Santé
4x Santé 15,-

Santé: je voelt je pas goed als je aandacht besteedt aan je innerlijk én uiterlijk. Neem nu een abonnement met korting of geef het tijdschrift cadeau!
 vier recensiesUw besparing: 3,00

17%
korting
Van € 18,00 voor € 15,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Medisch Dossier proefabonnement aanbieding, rubriek gezondheid en wellness tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws