Men's Running aanbieding

Proefabonnement op Men's Running

Men's Running  UK
Men's Running

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het maandblad Men's Running is het eerste Britse tijdschrift over hardlopen puur gericht op mannen. In iedere editie vind je artikelen over conditietraining, sport, lifestyle, gezondheid en voeding, reviews van uitrusting en gadgets en adembenemende verhalen die je als man aanzetten om te gaan hardlopen of, als je dat al doet, het nog vaker en efficiënter te gaan doen. Men's Running staat vol met inspiratie, duidelijk advies en eenvoudig uit te voeren tips voor lopers op alle niveaus en van alle leeftijden, inclusief beginners. Of je net (weer) besloten hebt om een nieuwe start te maken, je aan het trainen bent voor een (eerste) 10 kilometer, halve of hele marathon of zelfs een ultrarun, of omdat je gewoon gezonder wilt worden en blijven: Men's Running helpt je om het meeste uit je reis naar een nieuw niveau van fitheid te halen.

Hoe zorg je ervoor dat je gedurende de hete zomermaanden de hitte verslaat en lekker kunt lopen? Wat gebeurt er allemaal in onderzoekslaboratoria van fabrikanten van hardloopschoenen en -kleding, zoals bijvoorbeeld het Asics Institute of Sports Science? Wat voor variatie kun je aan je trailrunning trainingen toevoegen om ervoor te zorgen dat het geen sleur wordt? Wat zijn de 100 wedstrijden die iedere loper op zijn bucket list zou moeten hebben staan? Hoe kun je op een slimmere manier trainen als je ouder wordt en op die manier ook nog met de jaren sneller en beter worden? Hoe is de luchtkwaliteit van invloed op je prestaties? Wat zijn de best geteste loopschoenen van het seizoen in de categorieën natural running, neutraal en schoenen met ondersteuning voor overpronatie? Wat zijn de ideale voedingsmiddelen die je kunt toevoegen aan je dieet om zo goed en snel mogelijk te herstellen na een training? Welke voedingssupplementen werken wel en welke niet? Hoe kun je je brein trainen om zodoende mentaal sterker te worden waardoor je langer op een hoge(re) snelheid door kunt gaan? Dit is het soort artikelen dat je iedere maand kunt verwachten in Men's Running.

De voordelen van hardlopen zijn bewezen en bijna eindeloos: van het verbeteren van je cardiovasculair stelsel tot het leegmaken van je hoofd en mentaal gezond blijven - al deze dingen en meer pak je zeer effectief aan als je regelmatig loopt. Zodra je je verdiept in Men's Running magazine zul je een uniek hardlooptijdschrift ontdekken. Of het nu gaat om het lopen van wedstrijden, afvallen, in een goede conditie blijven, de zoektocht naar een nieuw paar schoenen voor het komende jaar, een nieuw sporthorloge of om de meest bijzondere en inspirerende verhalen vanuit de wereld van het hardlopen: de redactie van Men's Running is trots op het feit dat ze dit alles en meer aan kan bieden in het enige blad dat volledig gericht is op de hardlopende man.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste actieperiode en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Als je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wilt maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de distributie en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Men's Running verschijnt maandelijks; het tijdschrift wordt uitgegeven door Wild Bunch Media Ltd. gevestigd te Londen.

Deel deze Men's Running aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Men's Running »
Titel: Men's Running
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Runner's World
Runner's World
6x Runner's World 24,99

Runner's World is het tijdschrift dat elke maand boordevol informatie over onze fantastische loopsport staat. Neem nu een abonnement van 6 (een half jaar), 11 (1 jaar) of 22 (2 jaar) nummers of geef het blad cadeau aan een hardloop-fanaat! Alle abonnementen betreffen de papieren editie inclusief digitaal lezen op je tablet of telefoon met de Tijdschrift.nl app.
 vier recensiesUw besparing: 10,95

30%
korting
Van € 35,94 voor € 24,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een proefabonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33%. Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
6x Men's Health 29,99

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health. Kies voor een half jaar, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 37% of geef Men's Health 3, 5 of 11 keer cadeau!
 twee recensiesUw besparing: 7,93

21%
korting
Van € 37,92 voor € 29,99
 
Meer tijdschriften en kranten:
Men's Running proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Trail Running magazine
digitaal abonnement
Trail Running magazine
Men's Health
abonnement
Men's Health
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws