Mind Magazine aanbieding

Proefabonnement op Mind Magazine

Mindmagazine
Mind Magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Mind Magazine is de nieuwe glossy over psychologie met als ondertitel 'psychologie voor een leuker leven'. Het tijdschrift gaat over jezelf en de mensen om je heen. Je leest en leert over hoe je met jezelf en anderen omgaat en om zou kunnen gaan met als doel een mens met meer zelfbewustzijn en inspiratie te worden, zowel voor jezelf als voor je gezin, vriendenkring en collega's.

In Mindmagazine delen bekende psychologen en andere deskundigen op het gebied van psychologie, wellness en ontspanning de nieuwste inzichten met je. Daarnaast staat het blad vol met advies zoals bijvoorbeeld:

  • Past je huidige baan wel goed genoeg bij je?
  • Op welke manier kun je bestaande vriendschappen verbeteren en nieuwe vrienden maken?
  • Hoe groot is de invloed van je relatie op je functioneren op je werk?

Mind Magazine is overzichtelijk opgedeeld in de volgende onderdelen:

  • 'Psychologie voor meer zelfkennis': Hier vind je allerlei onderwerpen en tests om jezelf beter te leren begrijpen. In dit katern tref je ook de rubrieken 'Op de divan', waarin psycholoog Jean-Pierre van de Ven door middel van een goed gesprek een bekende Nederlander analyseert, 'Man analyse', waarin een bekende man wordt geinterviewed en een column van Margriet Sitskoorn, waarin zij uitlegt hoe het brein werkt.
  • 'Psychologie voor samen leven': Hierin wordt je relatie met andere mensen onder de loep genomen wordt. Je vindt hier naast boeiende onderwerpen en nieuwe inzichten ook de onderdelen 'Q & A, waarin brandende vragen voorgelegd worden aan een seksuoloog en psycholoog en een column van Jean-Pierre van de Ven.
  • 'Psychologie voor de wereld van nu': In dit katern vind je human interest-onderwerpen en handvatten voor het omgaan met de moderne maatschappij. Ook in dit deel te vinden zijn een uitgebreide test en een column van ontwikkelingspsychologe Rita Kohnstam.
  • 'Beauty & soul wellness': Hierin wordt aandacht besteedt aan belangrijke zaken als eten, wellness en ontspanning voor lichaam en geest. Deze sectie bevat de rubrieken 'Beauty & body', met nieuws over wellness en schoonheid, en 'Beauty & soul', waarin je alles leest over spiritualiteit en bewust leven. Want wie bewust leeft, leeft gelukkiger.
  • Tot slot in ieder nummer een uitgebreid 'Dossier' over een bepaald onderwerp, zoals bijvoorbeeld 'intuïtie' en 'zelfvertrouwen'. Ook hierin vind je weer een test.

Tevens vind je in ieder nummer van Mind Magazine de rubrieken 'Woordenboek' (uitleg van een bekende term), 'Ins & Outs' (wetenschappelijk nieuws), 'Dilemma', 'Onderzoek' (wetenschappelijk onderzoek), 'Boeken', 'Mindgym' (breinbrekers en oefeningen) en een column door Wim Spijkers.

Deze aanbieding is uitsluitend geldig op adressen in Nederland. Het proefabonnement van 4 nummers voor jezelf stopt automatisch. Het halfjaar abonnement van vijf nummers en het jaarabonnement van 10 nummers voor jezelf lopen tot schriftelijke wederopzegging. Het cadeau-abonnement voor iemand anders stopt vanzelf na de geselecteerde periode van vier of zeven edities. Mind Magazine is een uitgave van Sanoma Uitgevers BV; het blad verschijnt tien keer per jaar.

Deel deze Mind Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Vier Mind Magazine recensies »
Titel: Mind Magazine
8.3 / 10, 4 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.3

Meer proefabonnementen in vrouwenbladen

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
De glossy LINDA
LINDA.
Proefabonnement: 6x LINDA. 38,-

Lees Linda nu een half jaar lang met korting. Het proefabonnement stopt automatisch!
 drie recensiesUw besparing: 0,70

2%
korting
Slechts6,33 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezond Nu
gezondNU
Proefabonnement: 4x gezondNU 15,-

In gezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een jaarabonnement of 2-jarig abonnement met liefst 45% korting!
 acht recensiesUw besparing: 4,80

24%
korting
Van € 19,80 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 22,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 5,46

20%
korting
Van € 27,96 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Mind Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek vrouwentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
O, The Oprah Magazine
digitaal abonnement
O, The Oprah Magazine
Psychologie Magazine
cadeau abonnement
Psychologie Magazine
Happinez
cadeau abonnement
Happinez
Beoordeling

Mind Magazine waardering door onze bezoekers:

8.3/10
(Bekijk alle reviews)

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws