Model Railroader aanbieding

Proefabonnement op Model Railroader

Model Railroader
Model Railroader  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Bent u geïnteresseerd in modeltreinen en rijdt u met Amerikaanse modellen of bent u van zins dat te gaan doen? Dan is Model Railroader magazine het blad voor u. Dit tijdschrift bestaat al sinds 1934 en is toonaangevend op het gebied van Amerikaans modelspoor. Iedere maand vindt u in Model Railroader stap-voor-stap instructies over zelfbouwprojecten, fascinerende fotoverslagen van modelspoorbanen, verhelderende reviews, tips en trucs van experts en nog veel meer!

De drie belangrijkste ingrediënten van het blad zijn:

 • Beschrijvingen van zelfbouw modelbanen - ieder bouwplan in het tijdschrift wordt met veel detail behandeld en wordt rijkelijk voorzien van handige tips. Veel artikelen verwijzen door naar extra informatie die digitaal beschikbaar is op de website van het magazine. Als u daar dan toch bent, vergeet dan niet om de online database te raadplegen die honderden bouwplannen bevat die in voorgaande edities van het blad zijn gepubliceerd.
 • Gedetailleerde how-to projecten - of u nu een modelspoor berglandschap wilt maken, de stroomvoorziening van de rails wilt regelen of een remmodule wilt inbouwen in een goederenwagon: de how-to artikelen in Model Railroader behandelen alle populaire Amerikaanse modelspoorschalen en alle materialen die u nodig hebt om uw project te realiseren. Inclusief uitgebreide lijsten met onderdelen, illustraties en foto's die de details laten zien en handige technieken om er een succes van te maken.
 • Informatie over schaalmodellen - het blad helpt u om uw modellen en banen te bouwen en te bedienen op een zodanige wijze dat het echt realistisch aanvoelt. Model Railroader is trots op de nauwkeurigheid van haar technische tekeningen van de schaalmodellen, het materiaal en de andere bouwwerken die in het blad behandeld worden. Daarnaast is er ook ruimte voor gedetailleerde historische en technische informatie over de werking van echte spoorwegen.

Iedere maand vindt u de volgende rubrieken in het blad:

 • Workshop - handige tips met betrekking tot het bouwen en bedienen van uw modelspoorbaan inclusief lezersvragen en antwoorden van de redactie.
 • Step-by-Step - in deze rubriek wordt iedere maand een ander project aangepakt.
 • Information Desk - Hier leert u over de oermodellen zoals die vroeger in het echt gereden hebben.
 • DCC Corner - Hier leert u meer over het gebruik van Digital Command Control, het systeem voor de besturing en energievoorziening van modelbanen.
 • Trackside Photos - in deze rubriek vindt u inspirerende foto's van het werk van uw mede-hobbyisten.
 • Trains of Thought - modelspoorbaan-expert Tony Koester bekijkt hier de filosofische kant van het bouwen en onderhouden van een treinenbaan.

Wilt u met Amerikaanse modeltreinen gaan rijden? Neem dan nu snel een abonnement op Model Railroader magazine!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste abonnementsperiode binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Geeft u het abonnement kado, dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijgt u een vrijblijvende aanbieding om met nog een jaar te verlengen. Indien u gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina, dan worden de distributie en administratie verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Model Railroader magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Kalmbach Publishing Co te Waukesha, Wisconsin.

Deel deze Model Railroader aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Model Railroader »
Titel: Model Railroader
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift ELLE Eten
ELLE Eten
3x Elle Eten 15,-

In ELLE Eten vind je telkens weer de lekkerste recepten, de nieuwste trends, keukengereedschap en restaurants.
 vier recensiesUw besparing: 8,97

37%
korting
Van € 23,97 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 20,-

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knippie drie maanden vrijblijvend in de bus met 19% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 27 recensiesUw besparing: 4,75

19%
korting
Van € 24,75 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Model Railroader proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Wetenschap in Beeld
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws