Model Railroader magazine aanbieding
Home

Proefabonnement op Model Railroader magazine

Model Railroader  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Bent u geïnteresseerd in modeltreinen en rijdt u met Amerikaanse modellen of bent u van zins dat te gaan doen? Dan is Model Railroader magazine het blad voor u. Dit tijdschrift bestaat al sinds 1934 en is toonaangevend op het gebied van Amerikaans modelspoor. Iedere maand vindt u in Model Railroader stap-voor-stap instructies over zelfbouwprojecten, fascinerende fotoverslagen van modelspoorbanen, verhelderende reviews, tips en trucs van experts en nog veel meer!

De drie belangrijkste ingrediënten van het blad zijn:

 • Beschrijvingen van zelfbouw modelbanen - ieder bouwplan in het tijdschrift wordt met veel detail behandeld en wordt rijkelijk voorzien van handige tips. Veel artikelen verwijzen door naar extra informatie die digitaal beschikbaar is op de website van het magazine. Als u daar dan toch bent, vergeet dan niet om de online database te raadplegen die honderden bouwplannen bevat die in voorgaande edities van het blad zijn gepubliceerd.
 • Gedetailleerde how-to projecten - of u nu een modelspoor berglandschap wilt maken, de stroomvoorziening van de rails wilt regelen of een remmodule wilt inbouwen in een goederenwagon: de how-to artikelen in Model Railroader behandelen alle populaire Amerikaanse modelspoorschalen en alle materialen die u nodig hebt om uw project te realiseren. Inclusief uitgebreide lijsten met onderdelen, illustraties en foto's die de details laten zien en handige technieken om er een succes van te maken.
 • Informatie over schaalmodellen - het blad helpt u om uw modellen en banen te bouwen en te bedienen op een zodanige wijze dat het echt realistisch aanvoelt. Model Railroader is trots op de nauwkeurigheid van haar technische tekeningen van de schaalmodellen, het materiaal en de andere bouwwerken die in het blad behandeld worden. Daarnaast is er ook ruimte voor gedetailleerde historische en technische informatie over de werking van echte spoorwegen.

Iedere maand vindt u de volgende rubrieken in het blad:

 • Workshop - handige tips met betrekking tot het bouwen en bedienen van uw modelspoorbaan inclusief lezersvragen en antwoorden van de redactie.
 • Step-by-Step - in deze rubriek wordt iedere maand een ander project aangepakt.
 • Information Desk - Hier leert u over de oermodellen zoals die vroeger in het echt gereden hebben.
 • DCC Corner - Hier leert u meer over het gebruik van Digital Command Control, het systeem voor de besturing en energievoorziening van modelbanen.
 • Trackside Photos - in deze rubriek vindt u inspirerende foto's van het werk van uw mede-hobbyisten.
 • Trains of Thought - modelspoorbaan-expert Tony Koester bekijkt hier de filosofische kant van het bouwen en onderhouden van een treinenbaan.

Wilt u met Amerikaanse modeltreinen gaan rijden? Neem dan nu snel een abonnement op Model Railroader magazine!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Model Railroader magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Kalmbach Publishing Co te Waukesha, Wisconsin.

Deel deze Model Railroader magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Model Railroader magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Railhobby
Railhobby
12x Railhobby 90,- (print + online jaarabonnement + specials)

Railhobby is hét tijdschrift voor de spoorweghobbyist en modelspoorbouwer. Neem nu een print + online abonnement voor een jaar (10 edities + 2 specials) met korting en ontvang iedere maand het blad in de bus!
 één recensieUw besparing: 84,68

48%
korting
Slechts7,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Mijn Hobbykaart XL
Mijn Hobbykaart XL
5x Mijn Hobbykaart XL 37,20 (papier + online)

Mijn Hobbykaart XL is een blad én knipvellenboek in één voor wie zelf zijn eigen kaarten wil maken. Met stap voor stap uitleg van technieken en circa 25 knipvellen waarmee je direct creatief mee aan de gang kunt. Neem nu een print + online abonnement van 1 jaar (5 nummers waarvan 1x Dé Kerstkaartenspecial) of geef Mijn Hobbykaart XL cadeau.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 28,75

44%
korting
Slechts7,44 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Aan de Haak
Aan de Haak
8x Aan de Haak 54,- (6x regulier + 2x Aan de Haak Collectors Edition)

Maak kennis met Aan de Haak; het tijdschrift voor iedereen die van haken houdt. Maak je keuze uit het aanbod van abonnementen: 8 of 16 edities (inclusief Aan de Haak Collectors Edition, alleen print) of 8 edities + 4 specials (print + online: toegang tot het volledige digitale archief vanaf editie 1). Of geef dit haakblad 8 of 12x cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 49,00

48%
korting
Slechts6,75 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Model Railroader magazine proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Wetenschap in Beeld
proef abonnement
Wetenschap in Beeld
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws