Mother Earth News aanbieding

Proefabonnement op Mother Earth News

Mother Earth News
Mother Earth News  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse blad Mother Earth News is het meest populaire en het langst bestaande lifestyle magazine over duurzaam en zelfvoorzienend leven in al haar facetten. Daarbij kun je denken aan biologische producten verbouwen en consumeren, landelijk wonen, duurzaam vervoer (bijvoorbeeld elektrisch rijden), biologische landbouw, duurzame bronnen van energie, natuurlijke gezondheid en ecologisch bouwen. Het tijdschrift is dynamisch, verhelderend en loopt voorop wat betreft technologische verbeteringen voor een duurzamer en simpeler leven en is daarmee een must-read voor iedereen die verstandig is en kiest voor een goed leven voor zichzelf en zijn nabestaanden.

Mother Earth News verschijnt iedere twee maanden en legt de focus op de landelijke levenswijze waarin doe-het-zelf, vrijheid, zelfontplooiing, spaarzaamheid, lekker buiten zijn en het samenvoegen van het ouderwetse met modern vernuft belangrijke waarden zijn voor een waardevol leven. Daarom krijgen materialen, gereedschappen, tuinieren, natuurlijke geneeswijzen en medicijnen, bouw, verbouw en reparatie, vissen, ecologische en biologische voeding en het koken daarmee, milieuvriendelijk afval scheiden en landbouw op kleine schaal veel aandacht in het blad.

Hoe bouw je een (kleiner) huis van precies de juiste afmeting dat goedkoper en makkelijker te onderhouden is? Hoe kun je je grazende koeien kalm houden door hun instincten beter te leren begrijpen? Welke technieken zijn er om binnenshuis groente te kweken in een beperkte ruimte, zelfs in de winter? Wat zijn de voordelen van grasgevoerd vee en hoe kun je zelf op traditionele wijze op een kleinschalige wijze koeien houden binnen een gesloten kringloop? Welke tools zijn handig om aan te schaffen voor noodgevallen tijdens kampeertrips of natuurrampen? Hoe kun je zelf een off-grid (d.w.z. van het electriciteitsnet losgekoppeld) systeem met zonnepanelen bouwen? Hoe moet je fruitbomen enten? Wat zijn de beste natuurlijke afweermiddelen tegen schadelijke of stekende insecten? En hoe kun je lacto-fermentatie inzetten om je eigen oogst langer te kunnen bewaren? Dit soort zaken en meer komen allemaal aan bod in Mother Earth News.

Heb je de luxe dat je in een landelijke omgeving woont en een stukje eigen grond hebt waarmee je (deels) zelfvoorzienend kunt worden op een aantal gebieden? Dan is Mother Earth News wellicht een handige aanvulling om het plattelandsleven nog fijner te maken! Neem nu een abonnement of geef het blad cadeau.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan door een e-mail te sturen (service@engelsebladen.nl), telefonisch of per brief. Geef je het tijdschrift cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar automatisch en krijg je een vrijblijvend aanbod om alsnog met een jaar te verlengen. Indien je gebruik wenst te maken van de actie op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Mother Earth News verschijnt zes maal per jaar; het blad is een uitgave van Ogden Publications gevestigd te Topeka, Kansas.

Deel deze Mother Earth News aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Mother Earth News »
Titel: Mother Earth News
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in gezondheid & wellness

Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 21,-

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 4 maanden op proef!
 58 recensiesUw besparing: 6,00

22%
korting
Van € 27,00 voor € 21,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezond Nu
gezondNU
Proefabonnement: 4x gezondNU 15,-

In gezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie.
 acht recensiesUw besparing: 4,80

24%
korting
Van € 19,80 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het blad PsychologieMagazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 15,-

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan.
 negentien recensiesUw besparing: 2,85

16%
korting
Van € 17,85 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Yoga magazine
Yoga
Proefabonnement: 3x Yoga 15,-

Yoga is een kwartaalblad van de makers van Psychologie Magazine, bestemd voor iedereen die interesse heeft in spiritualiteit, gezondheid en lifestyle. Nu drie nummers voor slechts 5 euro per nummer!
 drie recensiesUw besparing: 2,85

16%
korting
Van € 17,85 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Mother Earth News proefabonnement aanbieding, rubriek gezondheid en wellness tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Landleven
proef abonnement
Landleven
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws