NIW aanbieding

Proefabonnement op NIW

NIW

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Nieuw Israëlietisch Weekblad (beter bekend onder de afkorting NIW) is met haar ruim 150-jarig bestaan het oudste nieuws- en opinieweekblad van Nederland. Het tijdschrift werd reeds in 1865 opgericht en heeft als doel het verschaffen van nieuws en informatie over Joden in Nederland. NIW is zowel een opinietijdschrift als cultureel magazine en is bestemd voor de Nederlands-Joodse gemeenschap alsook iedereen daarbuiten die interesse heeft in de Joodse wereld en/of zich verbonden voelt met het jodendom. Van jong tot oud, atheïst tot orthodox en van politiek links tot rechts georiënteerd.

Iedere editie van het blad telt tenminste 36 pagina's met nieuws over Joden in binnen- en buitenland, artikelen over de Joodse geschiedenis en cultuur, reportages over ontwikkelingen in Nederland en de rest van de wereld en uitgebreide achtergrondverhalen over Israël, haar politiek en de verhouding ten opzichte van de rest van het Midden-Oosten en de onwikkelingen die er gaande zijn. Daarnaast zijn er natuurlijk nog, zoals het een goed opinieblad betaamt, de nodige columns - onder meer Opperrabbijn Jacobs, Esther Porcelijn, Michel Waterman en Roel Abraham leveren regelmatig bijdragen aan het NIW.

Een beknopte geschiedenis van het Nieuw Israëlietisch Weekblad

Met een korte onderbreking van 26 september 1940 - toen de Duitse bezetters alle Joodse uitgaven verboden - tot 17 mei 1945, kort na de bevrijding dus, verschijnt het NIW al sinds 1865 onafgebroken. Het blad werd destijds opgericht door de orthodoxe Meyer Marcus Roest, welke zich af wilde zetten tegen het in zijn ogen steeds vrijzinniger en liberaler wordende toenmalige Israëlietisch Weekblad. Onder leiding van hoofdredacteur Philip Elte werd het NIW al snel het populairste Joodse weekblad. Vanaf 1945 was het tijdschrift niet meer orthodox, maar richtte het zich in plaats daarvan op de gehele Joodse gemeenschap alsmede iedereen die geïnteresseerd is in het jodendom.

Wat is de huidige staat waarin de Israëlische democratie zich bevindt? Wat vinden de opiniemakers Nausicaa Marbe, Frits Barend, Paul Damen en Hans Knoop over zaken die het jodendom aangaan? Wat waren de cruciale momenten in de Nederlands-Joodse geschiedenis en wat was de rol van de Oranjes hierin? Wat is de oorsprong van het nieuwe antisemitisme en waar komen anti-Joodse complottheorieën vandaan? Hoe gevaarlijk is extreemrechts momenteel in Israël? Over dit soort zaken en meer lees je iedere week in NIW. Nieuwsgierig geworden? Probeer het weekblad dan nu vrijblijvend uit middels een proefabonnement van 10 nummers, of geef het blad cadeau!

Het proefabonnement van 10 nummers stopt automatisch en is tevens beschikbaar als cadeau abonnement. Het NIW verschijnt 44x per jaar; het blad is een uitgave van de Stichting Nieuw Israëlietisch Weekblad.

Deel deze NIW aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over NIW »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in opiniebladen

Het opinieblad VN magazine
Vrij Nederland
Proefabonnement: 3x Vrij Nederland 25,-

Vrij Nederland - of kortweg VN - is het meest kritische opinieblad van Nederland met als missie diepgravende, onafhankelijke onderzoeksjournalistiek waarmee je als lezer je eigen visie op de wereld kunt aanscherpen. In het tijdschrift worden maandelijks onderwerpen als politiek, binnen- en buitenlandse zaken, klimaat, economie, cultuur & identiteit, maatschappelijke zaken en dossiers behandeld. Neem nu een proefabonnement van 3 of 10 nummers, geef het blad cadeau of kies voor een digitaal abonnement.
 twee recensiesUw besparing: 2,75

10%
korting
Van € 27,75 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het opinieblad De Groene Amsterdammer
De Groene Amsterdammer
Proefabonnement: 10 weken de Groene Amsterdammer 15,-

De Groene Amsterdammer is het weekblad bij uitstek voor iedereen die meer diepgang zoekt dan de reguliere kranten en opiniebladen bieden. Neem nu een proefabonnement met korting oplopend tot 75% of geef dit tijdschrift 10 of 26 weken cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 44,50

75%
korting
Van € 59,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 10 nummers stopt automatisch
Het opinieblad EW
EW magazine
1 jaar EW print + digitaal 15,30 per maand

EW is het opinieblad dat, inmiddels reeds meer dan 75 jaar, orde wil scheppen in de informatiechaos. Vooral met betrekking tot de interessevelden economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Neem nu een abonnement van 1 of 2 jaar in de vorm papier + digitaal met korting oplopend tot liefst 51% inclusief gratis tablet edities of kies voor volledig digitaal!
 drie recensiesUw besparing: 179,88

49%
korting
Slechts3,53 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
NIW proefabonnement aanbieding, rubriek opinietijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Het Parool
proef abonnement
Het Parool
Ons Amsterdam
proef abonnement
Ons Amsterdam
Vrij Nederland
proef abonnement
Vrij Nederland
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws