Obstacle Race aanbieding

Proefabonnement op Obstacle Race

Obstacle Race magazine  UK
Obstacle Race

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Obstacle Race magazine is een Brits tijdschrift voor de obstacle race gemeenschap. Iedereen die in het weekend regelmatig aan een obstacle (OCR) of survical race meedoet of op zoek is naar een gezonde dosis avontuur (en vette blubber en andere natuurlijke elementen en obstakels om rennend of kruipend te ondergaan) zou dit blad op de leestafel moeten hebben liggen.

In iedere editie van Obstacle Race magazine wordt er aan de vele facetten van obstacle runs aandacht besteed en kan iedereen, van de geharde professionele sporter tot de beginner en newbie aan toe, iets van zijn of haar gading vinden. Het tijdschrift staat vol met tips met betrekking tot voorbereiding en training (op het vlak van conditie, kracht én techniek), reviews van dingen die je echt nodig hebt of die gewoon handig zijn, inspirerende interviews met en artikelen over mannen en vrouwen uit de OCR-wereld die de uitdaging met zichzelf en anderen graag aangaan, speciale reportages en nog veel meer. Met behulp van alle informatie in het blad zul je goed voorbereid en topfit aan de komende obstacle races en mud runs bij jou in de buurt deel kunnen nemen.

Hoe ziet de toekomst van OCR, een sport die steeds volwassener wordt, er uit? Hoe presteren de nieuwste cross-, trail, obstacle run en survival run schoenen van Salomon, Inov-8 en andere merken die zich specialiseren in lichte schoenen met goede grip die snel water af kunnen voeren? Welke TRX suspension training oefeningen zijn goed voor je prestaties op het parcours? Met welke voeding vlieg je straks door de modder heen en wat kun je voor een race juist beter laten staan? Wat heb je aan uitrusting nodig voor zijdelings aan obstacle running gerelateerde sporten als openwaterzwemmen en bikepacking? Hoe kun je naast je lichaam ook je brein trainen en zo makkelijker in de mentale staat die bekend staat als 'the zone' komen? Hoe belangrijk is het om, als je het regelmatig doen van obstakellopen wilt combineren met een (bijvoorbeeld door je werk verplicht) zittend bestaan, te bewegen tijdens kantooruren? En wat kun je op en tijdens je werk zoal doen zonder dat je collega's je raar gaan aankijken of je baas je vertelt dat je op zoek mag gaan naar een andere werkgever? Over dit soort dingen en meer lees je iedere twee maanden in Obstacle Race magazine!

Kortom: ben je op zoek naar je volgende grote fysieke danwel mentale obstakel-uitdaging of doe je liever zo af en toe een (kortere) race waarvan je al weet dat je de moeilijkheidsgraad goed aan kunt en vind je het daarnaast gewoon leuk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de wereld van obstacle racing? Het maakt niet uit op wat voor manier en met welke frequentie je deelneemt aan deze supergezonde en adrenalineverhogende sportevenementen - Obstacle Race magazine zal je hoe dan ook aanspreken als je bij tijd en wijle graag door de modder rolt! Tip: je kunt het tijdschrift natuurlijk ook cadeau geven aan een fanatieke obstacle runner in de familie of vriendenkring.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste actieperiode en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Als je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wilt maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan worden de distributie en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Obstacle Race Magazine verschijnt zes keer per jaar; het blad is een uitgave van Newco Media Group gevestigd in St. Ives, Cambridgeshire in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Obstacle Race aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Obstacle Race »
Titel: Obstacle Race
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Runner's World
Runner's World
6x Runner's World 24,99

Runner's World is het tijdschrift dat elke maand boordevol informatie over onze fantastische loopsport staat. Neem nu een abonnement van 6 (een half jaar), 11 (1 jaar) of 22 (2 jaar) nummers of geef het blad cadeau aan een hardloop-fanaat! Alle abonnementen betreffen de papieren editie inclusief digitaal lezen op je tablet of telefoon met de Tijdschrift.nl app.
 vier recensiesUw besparing: 10,95

30%
korting
Van € 35,94 voor € 24,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een proefabonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33%. Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
6x Men's Health 29,99

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health. Kies voor een half jaar, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 37% of geef Men's Health 3, 5 of 11 keer cadeau!
 twee recensiesUw besparing: 7,93

21%
korting
Van € 37,92 voor € 29,99
 
Meer tijdschriften en kranten:
Obstacle Race proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Trail Running magazine
digitaal abonnement
Trail Running magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws