Patrones aanbieding

Proefabonnement op Patrones

Patrones  Spain
Patrones

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Patrones is een onder liefhebbers van doe-het-zelf kleding zeer populair Spaans (en Spaanstalig) modeblad dat iedere maand verschijnt. In het tijdschrift vind je voornamelijk moderne patronen gebaseerd op confectiekleding van verschillende merken die je zelf met een beetje ervaring in het zelf maken van kleding zodoende veel voordeliger kunt fabriceren.

Op zich zijn we in Nederland wat betreft zelfmaakmode-bladen al goed voorzien met Knip Mode, Burda Style en voor kindermode natuurlijk de Knippie. Patrones is daarbij wellicht een leuke toevoeging voor de echte DIY-mode fans. De ontwerpen in het magazine zijn zeer interessant, stijlvol, vrouwelijk en gevarieerd en de stoffen zijn over het algemeen gemakkelijk te verkrijgen in lokale winkels en anders natuurlijk op het internet. Het blad is weliswaar in het Spaans geschreven, maar met een beetje ervaring in naaien en met de hulp van een online vertaal-tool zoals bijvoorbeeld Google Translate kom je er over het algemeen wel uit.

De patronen in Patrones zijn voor het grootste deel in de Nederlandse maten 36, 40 en 44 (wat overeenkomt met de Spaanse maten 40, 44 en 48). Sommige patronen zijn ook beschikbaar in grotere (plus) maten. Naast de patronen voor dames- en kindermode vind je in het blad instructies voor het zo handig mogelijk knippen van de stof (om zodoende zo weinig mogelijk onbruikbare restjes over te houden) en uiteraard het naaien zelf, praktische rubrieken als de naaischool met stap-voor-stap naailessen voor beginners en het model van de maand. De 40 patronen in elke editie variëren in moeilijkheidsgraad van beginnersniveau tot kledingstukken voor gevorderde naaisters en professionals.

Of het nu om mooie frivole lentejurkjes met leuke prints, stijlvolle avondjurken, zomerjurken met franje, blouses in mooie kleuren of rokken en broeken in chique designs gaat: je vindt het allemaal in Patrones. Durf je het aan? Steek dan je handen uit de mouwen en maak voortaan zelf je eigen moderne mode met een abonnement op Patrones! Of geef het magazine cadeau aan een enthousiaste vriendin, moeder, dochter of oma. Voor een verjaardag, voor moederdag of natuurlijk gewoon zomaar.

Let op: dit betreft een Spaanstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar vanzelf. De distributie en de levering van Patrones wordt in Nederland verzorgd door Engelsebladen.nl. Het blad verschijnt twaalf maal per jaar en wordt uitgegeven door RBA revistas, de grootste tijdschriftenuitgever in Spanje.

Deel deze Patrones aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Patrones »
Titel: Patrones
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Railhobby
Railhobby
5x Railhobby 45,- (print + online)

Railhobby is hét tijdschrift voor de spoorweghobbyist en modelspoorbouwer. Neem nu een print + online abonnement voor een half jaar (5 edities) of heel jaar (10 edities) met korting en ontvang iedere maand het blad in de bus én onbeperkt toegang tot het digitale archief vanaf 1990!
 één recensieUw besparing: 15,45

26%
korting
Slechts9,00 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 69,60

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 8,40

11%
korting
Slechts5,80 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Cross Stitcher
CrossStitcher magazine
13x (1 jaar) CrossStitcher magazine digitaal 33,99

Met Cross Stitcher maakt u de prachtigste borduurwerken, van klassiek tot supermodern. Neem nu een digitaal abonnement en ga direct aan de slag! Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven of een los nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,38

25%
korting
Slechts2,61 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Cross Stitch Crazy
Cross Stitch Crazy magazine
13x (1 jaar) Cross Stitch Crazy magazine digitaal 50,99

Cross Stitch Crazy is hét blad voor mensen die zijn aangestoken door het kruissteek borduurvirus. Neem nu een digitaal abonnement, geef het tijdschrift cadeau of bestel een los nummer.
 Schrijf recensie Uw besparing: 20,38

29%
korting
Slechts3,92 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Patrones proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Knipmode
proef abonnement
Knipmode
Vriendin
abonnement
Vriendin
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws