Pedala aanbieding

Proefabonnement op Pedala

Pedala Magazine
Pedala

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Pedala is hét tijdschrift voor vrouwen die fietsen. Steeds meer vrouwen ontdekken hoe leuk fietsen is en schaffen een racefiets of mountainbike aan om met regelmaat alleen danwel in groepsverband te gaan wielrennen of mountainbiken. Pedala magazine speelt hier naadloos op in met een inspirerend tijdschrift speciaal voor jou. Of je nu van plan bent te gaan fietsen of als je dat al doet, Pedala wordt gemaakt voor fietsers op zowel professioneel en op beginners-niveau en iedereen daartussenin. De liefde voor de fiets staat centraal in dit kwartaalblad!

Onder leiding van Nynke de Jong, co-auteur van het boek Vrouw & Fiets; handboek voor de fietsende vrouw, en in nauwe samenwerking met de redactie van het blad Fiets, schrijft Pedala naast de fietssport zelf ook over aanverwante zaken als training en voeding, materiaal, sportieve mode, gezondheid en reizen.

Wat kun je zoal verwachten in Pedala?

  • Interviews met zowel bekende als minder bekende Nederlanders die professioneel danwel hobbymatig fietsen of dat hebben gedaan. Denk aan Marianne Vos, Leontien van Moorsel en Keetie van Oosten-Hage, maar ook bijvoorbeeld Nicolien Sauerbreij die na haar snowboard carrière is gaan racefietsen. Ze delen hun passie voor fietsen, vertellen prachtige anekdotes en geven handige tips.
  • Mooie routes om zelf te gaan rijden in binnen- en buitenland.
  • Sportieve kleding: alles over de perfecte fietsschoenen, shorts, shirts en overige fietskleding. Het moet natuurlijk goed zijn maar het mag er ook wel mooi uit zien.
  • Tests: uiteraard van racefietsen en MTB-fietsen, maar ook van verlichting en high-visibility accessoires.
  • Man en fiets: een rubriek waarin een man aan het woord mag over de wielersport
  • The Bucketlist: over dingen die je als fietsende vrouw echt gedaan moet hebben.
  • Tips m.b.t. voeding en training: welke sportrepen moet je hebben, welke sportdrankjes zijn het beste? Maar ook: (groente)sapjes om zelf te maken en lekkere en gezonde recepten voor de juiste dosis energie!

Neem nu een proefabonnement of jaarabonnement op Pedala met flinke korting op de prijs van losse edities. Tip: je kunt het blad ook kado geven aan een wielrenster (in spé)! Als abonnee ontvang je de nieuwe nummers voordat ze in de winkel liggen en heb je tevens gratis toegang tot de digitale edities.

Het proefabonnement en kado-abonnement van drie nummers 15,- stopt vanzelf. Het jaarabonnement van vier nummers geldt tot wederopzegging en gaat na de eerste abonnementstermijn over in een abonnement voor onbepaalde tijd dat per verschijningstermijn van het blad opzegbaar is. Pedala verschijnt vier maal per jaar; het magazine wordt uitgegeven door News Skool Media.

Deel deze Pedala aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Pedala »
Titel: Pedala
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

FietsknooppuntennetwerkLekker toeren op de fiets!
Fietsbladen: welke zijn er?
Welke fietsbladen zijn er? We zetten alle tijdschriften over recreatief (toer) fietsen, wielrennen en mountainbiken op een rijtje.

Meer proefabonnementen in vrouwenbladen

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezond Nu
gezondNU
Proefabonnement: 4x gezondNU 15,-

In gezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een jaarabonnement of 2-jarig abonnement met liefst 45% korting!
 acht recensiesUw besparing: 4,80

24%
korting
Van € 19,80 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 22,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 5,46

20%
korting
Van € 27,96 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Libelle
Libelle
Proefabonnement: 4x Libelle 17,-

Neem Libelle nu 4, 7 of 14 weken op proef, geef het populaire weekblad voor vrouwen cadeau of kies voor een jaarabonnement met korting, eventueel in combinatie met Libelle Bookazine, Libelle Special en/of Libelle Puzzelen.
 58 recensies

Slechts4,25 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Pedala proefabonnement aanbieding, rubriek vrouwentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Women's Health
abonnement
Women's Health
Fiets
proef abonnement
Fiets
Beoordeling

Geef Pedala als eerste een waardering!

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws