Pilates Style magazine aanbieding
Home

Proefabonnement op Pilates Style magazine

Pilates Style  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Amerikaanse blad Pilates Style is het eerste en enige tijdschrift dat geheel gewijd is aan het beoefenen van Pilates en de daarbij behorende levensstijl. Het magazine verschijnt iedere twee maanden en bevat exclusieve oefeningen van 's werelds beste instructeurs, stap-voor-stap instructies en tips voor zowel het uitvoeren van oefeningen als het lesgeven daarin, informatie over de nieuwste kleding en accessoires zoals matten, gymballen, fitness hoepels en balansborden en tips over gezonde voeding. Of je nu een beginner bent, een gevorderde student, een cursist, een doorgewinterde beoefenaar of een studio-eigenaar, je zult het praktisch advies waar iedere editie van Pilates Style vol mee staat zeker kunnen waarderen!

Pilates Style is meer dan een fitness magazine en staat bekend om haar oefeningen die je core versterken, van precisie pilates tot oefeningen om de rug te strekken. In ieder nummer wordt je uitgelegd hoe je je kracht, flexibiliteit en houding kunt verbeteren. De onderwerpen variëren in ruime mate: van hoe je af kunt komen van rugpijn tot hoe je je droomlichaam kunt verwezenlijken en van hoe je effectief stress kunt verminderen tot hoe je kunt voorkomen dat je teveel eet. Pilates Style is daarmee het perfecte tijdschrift voor diegene die zijn of haar gezondheid en welzijn serieus neemt. Want, zoals Joseph Pilates zelf al zei: "lichamelijk fit zijn is een eerste vereiste voor geluk".

Pilates Style geeft je iedere twee maanden inspiratie en brengt je nieuwswaardige artikelen over alles wat met Pilates te maken heeft. De missie van het blad is om je te helpen jouw persoonlijke doel te bereiken, of dat nu het verkrijgen van een keihard en strak six-pack is, het verminderen van stress of het herstellen van een blessure. Pilates Style vraagt de echte experts in het wereldje om met workouts te komen die zich bewezen hebben en die ervoor zorgen dat je letterlijk en figuurlijk beter in je lijf zult gaan zitten.

Wat zijn de beste 5 workouts om calorieën te verbranden? Hoe kun je op tijd schadelijke patronen in je oefeningen ontdekken en corrigeren en zodoende blessures voorkomen? Welke oefeningen kun je prima buiten in het zonnetje doen? Waarom is het belangrijk om je bekkenbodem niet te negeren en wat is de beste manier om deze in je oefeningen te betrekken? Wat zijn naast die eeuwige boerenkool en spinazie nog 7 andere groenten die je voor de broodnodige variatie toe kunt voegen aan je groene smoothie? Wat zijn goede gewoontes waardoor je zomaar een paar jaar extra toe kunt voegen aan je leven? Dit en meer lees je allemaal in Pilates Style!

Neem nu een abonnement op Pilates Style en lees in het vervolg iedere twee maanden hoe je je kern van je lichaam, ook wel je 'powerhouse' genoemd, kunt versterken. Of geef het blad cadeau aan iemand die net begonnen is met oefenen of al een tijdje enthousiast bezig is.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Pilates Style verschijnt zes keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door McAby Media te Missouri City in de Verenigde Staten.

Deel deze Pilates Style magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Pilates Style magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in gezondheid & wellness

Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 25,-

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 2,96

11%
korting
Van € 27,96 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezondnu
Gezondnu
Proefabonnement: 3x Gezondnu 22,50

In Gezondnu leest u iedere 2 maanden alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een vast abonnement met korting oplopend tot liefst 40%!
 acht recensiesUw besparing: 7,45

25%
korting
Van € 29,95 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Pilates Style magazine proefabonnement aanbieding, rubriek gezondheid en wellness tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Yoga International
proef abonnement
Yoga International
Happinez
proef abonnement
Happinez
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws