Popular Mechanics magazine digitaal abonnement aanbieding

Digitaal abonnement op Popular Mechanics magazine

 Nú tot 68% korting 
10x Popular Mechanics magazine digitaal £ 18,61
Popular Mechanics magazine

Popular Mechanics is hét Amerikaanse blad over wetenschap en technologie met een zeer hoog DIY gehalte. Neem een digitaal abonnement en begin direct met lezen!

Bekijk nu »
Profiteer van 68% korting met dit abonnement

Alle Popular Mechanics magazine abonnement aanbiedingen

Popular Mechanics magazine lees je nu al vanaf £ 18.61 - profiteer van tot maximaal 68% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
10 nummers £ 18,61 68% Bestel doorlopend

Het Amerikaanse tijdschrift Popular Mechanics is de originele how-to gids voor alles wat electronisch en mechanisch is: ideaal voor de makers van vandaag en de uitvinders van de toekomst. Het populair-wetenschappelijk blad voorziet in de de behoefte naar kennis van hoe dingen werken en bevredigt iedere maand de nieuwsgierigheid van miljoenen lezers over de gehele wereld. Popular Mechanics bestaat al sinds 1902 en kent naast de Amerikaanse editie nog een aantal internationale uitgaven, waaronder een Russische en een Zuid-Afrikaanse.

In Popular Mechanics lees je alles over techniek: van elektronische en mechanische vernuftigheden, reizen in de ruimte, luchtvaart en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto's tot survival uitrustingen en tools om te kunnen overleven in de natuur. Ben je weetgierig en avontuurlijk en onderzoekend ingesteld? Dan zul je het schitterend vinden om te lezen over de interessantste nieuwe gadgets, tools en technologische projecten die momenteel op wereldwijde schaal plaatsvinden. In het blad kun je leren van toonaangevende wetenschappers en uitvinders en raak je geïnspireerd om de wereld om je heen iedere dag weer een stukje te verbeteren en comfortabeler, schoner en energiezuiniger te maken.

Hoe maak je een onderzetter van een oud zaagblad? Of een betonkano? Of een airbag voor je motorjas? Maar ook: smakelijke dingen zoals het beste ijs, vlees en cocktails. En: hoe kun je je e-mail het beste afhandelen en organiseren? En: welke nieuwe geautomatiseerde Lego sets zijn er verschenen en hoe leuk zijn ze? Want de tijd dat we als man alleen maar op het dak klommen om een afvoer te fixen of gat af te dichten en in de garage bezig waren met olie en poetsdoeken ligt natuurlijk ver achter ons. Nu zoeken we ook inspiratie in andere dingen.

Zowel doe-het-zelvers, uitvinders, handige Harry's, probleemoplossers als wetenschappers zullen iets kunnen vinden wat hen aanspreekt in Popular Mechanics. De inhoud bestaat uit functionele en grappige DIY projecten op het gebied van het automatiseren van je huis, artikelen over wetenschap en technologie, korte nieuwtjes op het gebied van vrije tijd en uitvindingen, achtergronden over belangrijke momenten uit de geschiedenis en nog veel meer. Bevlogen denkers, knutselaars, sleutelaars en iedereen met een doe-het-zelf instelling die het interessant vindt om uit te vogelen hoe dingen in de alledaagse wereld werken en graag iedere keer wat nieuws leert zal het een prachtig en nuttig tijdschrift vinden.

In 2008 won Popular Mechanics een 'National Magazine Award' in de categorie 'Personal Service' voor haar leerzame serie artikelen over de ecologische voetafdruk 'Know Your Footprint: Energy, Water and Waste'. Het blad heeft verder acht nominaties gekregen van de ASME (American Society of Mechanical Engineers), waaronder nominaties in de categorieën 'Tijdschrift van het jaar' en 'General Excellence'.

Neem nu snel een abonnement op Popular Mechanics en raak gemotiveerd om met je volgende project te beginnen! Je kunt het blad ook cadeau geven aan iemand die helemaal blij wordt van knutselen op technisch vlak. Bijvoorbeeld voor vaderdag, met de kerst of natuurlijk gewoon zomaar.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Popular Mechanics is een uitgave van Hearst Communications Inc. te New York; het blad verschijnt 9 keer per jaar.

Deel deze Popular Mechanics magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Popular Mechanics magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Popular Mechanics acties met korting

Aanbieding 1 - 10x Popular Mechanics magazine digitaal £ 18,61  stopt automatisch: nee

Van
£ 58,30
Voor£ 18,61
Korting68 %
68%
korting

Tien keer Popular Mechanics voor £ 18,61.

Vraag aan

Meer abonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Cross Stitcher
CrossStitcher magazine
13x (1 jaar) CrossStitcher magazine digitaal 33,99

Met Cross Stitcher maakt u de prachtigste borduurwerken, van klassiek tot supermodern. Neem nu een digitaal abonnement en ga direct aan de slag! Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven of een los nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,38

25%
korting
Slechts2,61 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Cross Stitch Crazy
Cross Stitch Crazy magazine
13x (1 jaar) Cross Stitch Crazy magazine digitaal 50,99

Cross Stitch Crazy is hét blad voor mensen die zijn aangestoken door het kruissteek borduurvirus. Neem nu een digitaal abonnement, geef het tijdschrift cadeau of bestel een los nummer.
 Schrijf recensie Uw besparing: 20,38

29%
korting
Slechts3,92 per tijdschrift
 
Het hobbyblad Cross Stitch Gold
Cross Stitch Gold magazine
9x (1 jaar) Cross Stitch Gold magazine digitaal 44,99

Cross Stitch Gold is een Engelstalig borduurblad. Hierin vind je 9x per jaar de prachtigste patronen van de beste ontwerpers ter wereld. Neem een digitaal abonnement, geef het blad cadeau of bestel een losse editie!
 Schrijf recensie Uw besparing: 17,92

28%
korting
Slechts5,00 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Popular Mechanics magazine abonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Wetenschap in Beeld
Quest
abonnement
Quest
Fine Woodworking magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws