Prevention magazine aanbieding
Home

Proefabonnement op Prevention magazine

Prevention  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Amerikaanse tijdschrift Prevention magazine is al sinds 1950 de gids voor een gezond, gelukkig en goed geïnformeerd leven. Het blad presenteert haar inhoud, die gebaseerd is op recente wetenschap, op een energieke en fascinerende wijze. De redactie van Prevention houdt de laatste ontdekkingen en ontwikkelingen binnen het terrein van gezondheidsonderzoek nauwlettend in de gaten, doet verslag van belangrijke doorbraken en vraagt vooraanstaande experts om up-to-date advies. De tips en adviezen in het magazine zijn makkelijk toe te passen en zorgen ervoor dat je op een laagdrempelige wijze slim aan je gezondheid en je algehele welbevinden kunt werken.

Prevention werd in 1950 opgericht door uitgever Jerome Irving Rodale, een vroege pleitbezorger van duurzame en biologische landbouw. Hij was van mening dat je door het eten van plantaardig voedsel dat in een gezonde en niet verstoorde bodem geteeld wordt, zonder gebruik te maken van pesticiden en kunstmest dus, gezonder kunt blijven. In Prevention magazine wilde hij het idee dat je beter kunt voorkomen dan genezen uitdragen. Het tijdschrift was een voorloper wat betreft de terugkeer van hele granen, het gebruik van natuurlijke suikers in plaats van de gerafinneerde vorm en kunstmatige zoetstoffen en het beperken van het gebruik van vet en dierlijke producten zoals vlees, eieren en zuivel bij de bereiding van voedsel. Ook fytotherapie, traditionele geneeswijzen en borstvoeding werden gepromoot, evenals het afzien van roken en overmatige inname van cafeïne, wat in de vorige eeuw behoorlijk vooruitstrevend was. Inmiddels wordt het blad maandelijks wereldwijd door meer dan 6 miljoen mensen gelezen en kent het een oplage van ruim anderhalf miljoen exemplaren.

In iedere editie van Prevention vind je de volgende rubrieken:

 • Pulse: vooraan in het blad vind je de uitgebreide nieuwsrubriek met aandacht voor het laatste wetenschappelijk onderzoek, makkelijk toepasbare tips en de beste nieuwe producten.
 • Everyday Health: in dit deel van het tijdschrift vind je een aantal korte artikelen en rubrieken waarin wordt uitgelegd hoe je veelvoorkomende problemen op een betere manier kunt oplossen. Hierbij kun je denken aan DIY middeltjes die pijn verzachten of je gezondheid een boost kunnen geven en tips ter voorkoming en behandeling van kwalen. In de rubriek 'Natural Fixes' wordt er via een holistische benadering gezondheidsadvies gegeven, in 'Healing Move' krijg je uitleg over een simpele stretchoefening of workout, in 'Good Food' vind je advies met betrekking tot gezond en gevarieerd eten en je goed voelen en in 'Women's Welness' wordt er specifiek ingegaan op kwesties waar vrouwen mee te maken krijgen. Nieuwe technologie en vormen van therapie tenslotten worden besproken in 'Does it Work?'.
 • Beauty: over de wetenschap achter het 'je goed voelen' waardoor je er eigenlijk als vanzelf op je best uit komt te zien.
 • 5 Myths: hier worden 5 gangbare mythes die specifiek over persoonlijke gezondheid of voeding gaan ontkracht.
 • Special features: hier wordt dieper ingegaan op onderwerpen als voeding, fitness, geneesmiddelen en mentale en fysieke gezondheid.
 • Healthy recipes: heerlijke en voedzame maaltijden, snacks en toetjes uit de proefkeuken van Prevention.
 • Breakfast: makkelijk maakbare recepten voor ontbijtjes die je op weg naar je werk of school kunt nuttigen.
 • Family: de nieuwste inzichten op het gebied van gezondheid van kinderen, inclusief gezonde snacks en activiteiten voor alle leeftijden.
 • Pets: ook de pluizige familieleden verdienen een lang en gelukkig leven. In deze rubriek lees je hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

Hoe kunnen donkere bladgroenten, appels en noten ervoor zorgen dat je goed gefocust kunt blijven? Wat zijn de 10 dingen die je absoluut moet weten over je darmen en met welke voeding en gewoontes kun je ze ondersteunen? Hoe zorg je ervoor dat je in de luidruchtige wereld waarin we vandaag de dag leven en die een grote impact heeft op ons welbevinden fysiek en mentaal gezond kunt blijven? Wat zijn de mythes rond het eten van noten en waarom hoef je je geen zorgen te maken om de hoeveelheid calorieën? Wat is de genezende kracht achter dankbaarheid, hoe kan dankbaar zijn zorgen voor minder pijntjes en stress en hoe zorg je ervoor dat je je dankbaarheid het hele jaar voedt? Hoe kun je superfoods op een makkelijke en smakelijke manier verwerken in bijgerechten en zodoende op een simpele wijze extra goede voedingsstoffen binnenkrijgen? Wat zijn natuurlijke manieren om spierkramp, een maag die van streek is en een gebrek aan ijzer te lijf te gaan? Wat zijn de groenten die de meeste eiwitten bevatten? Dit soort onderwerpen kun je iedere maand verwachten in Prevention magazine!

Prevention kun je dus zien als het ultime handboek voor een leuker en gezonder leven. Het blad is voor haar lezers al jaren een betrouwbare bron van nieuwe inzichten op het gebied van gezondheid die motiveert om zelf aan de slag te gaan om het beste uit jezelf te halen. Neem nu een abonnement of geef het blad cadeau!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift. Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Prevention magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Hearst Magazines in de Verenigde Staten.

Deel deze Prevention magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Prevention magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in gezondheid & wellness

Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 3x Happinez 21,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 2,47

10%
korting
Van € 23,97 voor € 21,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 4x Psychologie Magazine 25,-

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van vier edities met korting, geef het blad cadau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement!
 negentien recensiesUw besparing: 6,96

22%
korting
Van € 31,96 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezondnu
Gezondnu
Proefabonnement: 3x Gezondnu 22,50

In Gezondnu leest u iedere 2 maanden alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een vast abonnement met korting oplopend tot liefst 40%!
 acht recensiesUw besparing: 7,45

25%
korting
Van € 29,95 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Prevention magazine proefabonnement aanbieding, rubriek gezondheid en wellness tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws