PZC Weekend proefabonnement aanbieding
Home

Proefabonnement op PZC Weekend

 Tot 90% korting 
Proefabonnement: 6 weken PZC Zaterdag plus digitaal 4,-
PZC Weekend

Probeer het PZC Weekend + Digitaal abonnement nu 6 weken uit voor maar 4 euro: iedere zaterdag de extra dikke weekendeditie van PZC + Mezza Magazine en bijlage Z&Zo op papier en de hele week toegang tot alle digitale edities en Premium artikelen. Of profiteer van korting oplopend tot 57% bij een abonnement van 1, 2 of 3 jaar.

Bekijk de actie »
Dit proefabonnement stopt automatisch
PZC Weekend logo

Alle PZC Weekend abonnement aanbiedingen

 1. + Toegang tot Uit Andere Media36x PZC Weekend 4,-
  proefabonnement90% - stopt automatisch
  6 weken op zaterdag de weekendkrant op papier & dagelijks de digitale krant
      Meeste voordeel - 90% korting
  Meest gekozen
 2. + Toegang tot Uit Andere Media3,50 per week - kortingsperiode 1 jaar
  zaterdag papier + ma-za digitaal abonnement49%
  De PZC weekendkrant op papier én iedere dag de digitale editie lezen
 3. + Toegang tot Uit Andere Media2,95 per week - kortingsperiode 3 jaar
  zaterdag papier + ma-za digitaal abonnement57%
  De zaterdagkrant op papier én ma-za digitaal lezen

PZC Weekend lees je nu al vanaf € 4.00 - profiteer van tot maximaal 90% korting op deze krant!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
36 nummers 4,- 90% Bestel aflopend
312 nummers 182,- 49% Bestel doorlopend
936 nummers 460,20 57% Bestel doorlopend

PZC, de Provinciale Zeeuwse Courant, is het regionale dagblad voor Zeeland met nieuws uit de provincie en uw eigen gemeente. Daarnaast is er natuurlijk ook genoeg aandacht voor nieuws uit de rest van het land en het buitenland. Met een zaterdag + digitaal abonnement op de PZC leest u op een voordelige manier de krant met nieuws uit uw regio. 's Zaterdags krijgt u bij deze abonnementsvorm de dikke weekendkrant op papier in de bus inclusief het zaterdagblad voor het hele gezin: &Magazine. Door de week krijgt u geen papieren editie maar leest u de krant volledig digitaal op uw computer, laptop, tablet of telefoon. Voor veel mensen is dit tegenwoordig de ideale manier om bij te blijven met al het nieuws. Het voordeel van de digitale krant is natuurlijk dat u deze overal en altijd kunt raadplegen: in de trein en op uw werk maar bijvoorbeeld ook op uw vakantieadres.

Een Weekend plus digitaal abonnement op PZC omvat het volgende:

 • Iedere zaterdag voor half acht 's ochtends de dubbeldikke weekendeditie op de mat, plus &Magazine: het nieuws- en vrijetijdsmagazine van PZC met extra achtergronden, trends, de leukste uitjes in de buurt en meer vrijetijds-aangelegenheden.
 • De hele week toegang tot alle digitale edities, ook die van andere regio's in Zeeland. De digitale PZC is door de week al vanaf 6 uur 's ochtends beschikbaar, op zaterdag vanaf 7 uur. De digitale replica kunt u via uw pc lezen door in te loggen op pzc.nl maar ook downloaden via de app op uw iPad, iPhone of Android tablet of telefoon. In de digitale omgeving kunt u de krant lezen zoals u dat ook op papier doet en heeft u tevens de mogelijkheid om artikelen aan te klikken en apart en eventueel uitvergroot te lezen.
 • Extra: voor alle abonnees van PZC is er gratis toegang tot Topics. Dit is een digitaal platform met het nieuws uit maar liefst 11 Nederlandse en 2 Belgische dagbladen, waaronder de BN/De Stem, de Volkskrant, Trouw, het AD, De Morgen en Het Laatste Nieuws.

Nieuwsgierig geworden? Probeer het zaterdag+digitaal abonnement op PZC dan nu een tijdje uit, dat kan al vanaf een periode van zes maanden. Op basis van uw postcode en huisnummer ontvangt u automatisch de editie voor uw regio: Walcheren, Bevelanden-Tholen en St. Philipsland, Schouwen-Duiveland of Zeeuws-Vlaanderen.

Het proefabonnement van 4 weken voor 6 euro en 6 weken 10 euro stopt automatisch. Alle overige abonnementen van 1 tot 3 jaar lopen tot wederopzegging en kunnen in de eerste termijn van een jaar, twee of drie jaar minimaal één maand voor het verstrijken van de abonnementstermijn worden opzegd. Zonder opzegging wordt het abonnement automatisch omgezet in een kwartaalabonnement tegen het dan geldende reguliere tarief welke ook steeds een maand voor het verstrijken kan worden opgezegd. De PZC verschijnt van maandag tot en met zaterdag in papieren en digitale vorm; het dagblad is een uitgave van de DPG Media. Bij het Weekend abonnement wordt de zaterdagkrant voor 7:30 uur 's ochtends bezorgd. De nieuwe digitale editie is op werkdagen vanaf 06:00 en op zaterdag vanaf 07:00 beschikbaar in de app voor iOs en Android apparaten en op de website krant.pzc.nl.

Deel deze PZC Weekend aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over PZC Weekend »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele PZC Zaterdag + Digitaal acties met korting

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 6 weken PZC Zaterdag plus digitaal € 4,-  stopt automatisch: ja

Van
40,86
Voor4,00
Korting90 %
90%
korting

36 keer PZC Zaterdag + Digitaal voor 4,00. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 1 jaar PZC Weekend + Digitaal € 3,50 per week  stopt automatisch: nee

Van
354,12
Voor182,00
Korting49 %
49%
korting

Lees de krant voor de provincie Zeeland nu een jaar lang met 49% korting. Op zaterdag de papieren versie en de hele week digitaal.

Vraag aan

Aanbieding 3 - 3 jaar PZC Weekend + Digitaal € 2,95 per week  stopt automatisch: nee

Van
1.062,36
Voor460,20
Korting57 %
57%
korting

Lees nu drie jaar voordelig PZC, de Zeeuwse regiokrant, met 57% korting: op zaterdag de weekendkrant op papier en de hele week digitaal.

Vraag aan

Meer abonnementen in weekend + digitaal kranten

De krant Weekendabonnement NRC
NRC Zaterdag of Langweekend
NRC zaterdagkrant op papier + alle dagen digitale toegang

Neem nu een abonnement van 1 of 3 jaar met korting voor nieuwe abonnees op NRC, ontvang iedere zaterdag de extra dikke NRC Weekend editie en lees de hele week alle edities in digitale vorm. Actietarief met 50% korting bij 1 en 56% korting bij 3 jaar!
 negen recensiesUw besparing: 210,08

50%
korting
Slechts0,67 per krant
 
De krant AD Zaterdag + Digitaal
AD Weekend
Proefabonnement: 6 weken het AD Zaterdag plus digitaal 4,-

Neem het AD weekend + digitaal abonnement nu zes weken op proef voor slechts 4 euro: 's zaterdags de dikke weekendeditie + Mezza Magazine en bijlagen Z & Zo op papier en de hele week toegang tot alle digitale edities en Premium artikelen van het Algemeen Dagblad. Of profiteer van korting oplopend tot 45% bij een abonnement met een langere looptijd. Liever een abonnement met iedere dag de krant op papier? Kijk dan bij het AD Compleet abonnement.
 twee recensiesUw besparing: 37,28

90%
korting
Van € 41,28 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 36 nummers stopt automatisch
De krant Volkskrant Zaterdag + digitaal
Volkskrant Weekend
Proefabonnement: 6 weken Volkskrant Zaterdag plus digitaal 4,-

Lees nu voordelig de Volkskrant: 's zaterdags de extra dikke weekendkrant en Volkskrant Magazine op papier en de hele week digitaal, inclusief toegang tot alle artikelen op Volkskrant.nl. Op proef (stopt automatisch na zes weken) al voor 4 euro of gedurende 1, 2 of 3 jaar met korting oplopend tot 50%! Liever de Volkskrant ook dagelijks of alleen 's zaterdags op papier? Kijk dan bij alle aanbiedingen van de Volkskrant.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 43,28

92%
korting
Van € 47,28 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 36 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
PZC Weekend proefabonnement aanbieding, rubriek weekendabonnementen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
PZC
proef abonnement
PZC
BN DeStem
proef abonnement
BN DeStem
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws