AD Weekend recensie van H. de Jong
Home

Laat een beoordeling achter over AD Weekend en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

AD Weekend recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over AD Zaterdag + Digitaal »

# 1 - H. de Jong

Meer dan tevreden weekend abonnement

Waardering: 9 / 10
AD Weekend
Word abonnee van AD Weekend

Aanbieding
Neem het AD weekend + digitaal abonnement nu zes weken op proef voor slechts 4 euro: 's zaterdags de dikke weekendeditie + Mezza Magazine en bijlagen Z & Zo op papier en de hele week toegang tot alle digitale edities en Premium artikelen van het Algemeen Dagblad. Of profiteer van korting oplopend tot 45% bij een abonnement met een langere looptijd. Liever een abonnement met iedere dag de krant op papier? Kijk dan bij het AD Compleet abonnement.


De afgelopen periode heb ik, na dertig jaar vaste abonnee te zijn geweest op een regionale krant, het AD-weekendabonnement ontvangen. Na een valse start (in het donker werd de krant in de verkeerde deur bezorgd), werd mijn weekend-editie netjes met een week verlengd. Daarna lag de krant altijd op tijd op de mat. Op zaterdag lekker dik (genoeg leesvoer) en een heerlijk formaat, tabloid. Voor herhaling vatbaar!

Geef zelf je mening over AD Zaterdag + Digitaal »

AD Weekend wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.0

Er is één recensie en één korte review geschreven voor de krant AD Weekend, hierboven vind je recensie #1. Lees je deze krant ook, of heb je AD Zaterdag + Digitaal recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de krant AD Weekend

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op AD Weekend? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van deze krant helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het dagblad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
AD Algemeen Dagblad
proefabonnement
AD Algemeen Dagblad proefabonnement
TrosKompas
abonnement
TrosKompas proefabonnement
AD Digitaal
digitaal basis abonnement
AD Digitaal proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws