Radio User magazine aanbieding

Proefabonnement op Radio User magazine

Radio User magazine
Radio User  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Radio User magazine is een Brits tijdschrift over amateur radio met simpele bouwprojecten, reviews van ontvangers, scanners en accessoires en meer. Reeds sinds het debuut is het blad het bestverkopende in haart soort in het Verenidgd Koninkrijk. Radio User magazine is in 2006 ontstaan uit een fusie waarbij het beste uit twee andere tijdschrifen, Radio Active Magazine en Short Wave magazine - de laatste verscheen reeds sinds 1937 - , werd samengebracht. In 1987, na 50 jaar de belangen van de radio-zendamateurs in Engeland gediend te hebben, ging het blad meer aandacht besteden aan het beluisteren van radiocommunicatie via de scanner. Vandaag de dag omvat Radio User magazine alle vormen van het radioluisteren en technieken die er bij komen kijken: uitzendingen, berichten van luchtvaart en scheepvaart, scanning, DXTV, weersatellieten, frequentiebanden voor radiozendamateurs, decoderen, SSB benodigdheden, nummer stations, MilAir en propagatie om maar een aantal op te noemen.

Al deze onderwerpen komen iedere maand aan bod, tesamen met vaste columns geschreven door vooraanstaande experts op het gebied van radio. Als lezer van Radio User magazine blijf je zodoende volledig op de hoogte van alle gebeurtenissen wereldwijd en krijg je tevens het laatste nieuws en reviews voorgeschoteld. De onderwerpen en inhoud van de artikelen in het blad worden op zodanige wijze gekozen dat alle aspecten van deze mooie hobby regelmatig aandacht krijgen op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Simpele bouwprojecten dagen lezers van alle niveaus uit om iets bruikbaars voor in de zendhut of hobbyruimte te construeren en laten je ervaren wat voor een kick het geeft als je een radio-project succesvol weet af te ronden. Uitgebreide reviews van de nieuwste typen zenders en ontvangers, scanners, CB, PMR en andere gerelateerde radio-apparatuur helpen je verder om helemaal up-to-date te blijven wat betreft de laatste ontwikkelingen in een snelgroeiende en superleuke hobby.

Neem vandaag nog een abonnement op Radio User magazine en geniet voortaan iedere maand van helder geschreven artikelen en reportages over alle vormen van scannen en radio luisteren!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Indien je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wenst te maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan worden de distributie en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Radio User magazine verschijnt twaalf keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Warners Group publications plc gevestigd in Bourne in Engeland.

Deel deze Radio User magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Radio User magazine »
Titel: Radio User magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 64,80

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 30 recensiesUw besparing: 13,20

17%
korting
Slechts5,40 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 20,-

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knippie drie maanden vrijblijvend in de bus met 19% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 27 recensiesUw besparing: 4,75

19%
korting
Van € 24,75 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Knippie
Knippie
Proefabonnement: 3x Knippie 17,50

Neem nu een vrijblijvend proefabonnement op het modetijdschrift Knippie. Zes maanden Knippie op proef in de bus met 35% korting op de winkelprijs (8,95 per nummer)!
 vijf recensiesUw besparing: 9,35

35%
korting
Van € 26,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Radio User magazine proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws