Reptiles aanbieding

Proefabonnement op Reptiles

Reptiles
Reptiles  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Reptiles magazine is een Amerikaans tweemaandelijks blad dat geheel gewijd is aan het op een verantwoorde wijze houden en fokken van reptielen en amfibieën als hobby. Als echte liefhebber wil je natuurlijk op een zorgzame en respectvolle manier met je dieren omgaan en ze waar mogelijk optimale leefomstandigheden bieden in of bij je huis. In Reptiles magazine voorzien herpetologen (ofwel deskundigen op het gebied van reptielen en amfibieën) je van de laatste informatie op het gebied van rassen, voortplanting, gezondheid, voeding en behoud middels informatieve artikelen, columns en natuurlijk schitterende full color fotografie.

Tips en informatie over het houden en fokken van koudbloedige viervoeters, slangen en andere terrariumdieren beslaat over het algemeen het grootste deel van de artikelen in het tijdschrift, maar andere onderwerpen zoals het zoeken naar reptielen en amfibieën in de natuur (in het Engels ook wel 'field herping' genaamd'), gezondheid, welzijn en voedselvoorkeur, de optimale temperatuur en lichtintensiteit, temperament van verschillende soorten, conservatie en actuele trends binnen de hobby krijgen ook regelmatig aandacht. Bekende en populaire gezelschapsdieren zoals de baardagaam, de korenslang, de roodwangschildpad, de luipaardgekko, de wimpergekko, de Pacman kikker, de koningspython, de kolenbranderschildpad en veel andere veelvoorkomende soorten komen veelvuldig aan bod in het blad, maar Reptiles publiceert ook regelmatig artikelen over minder vaak gehouden dieren zoals de Aziatische doosschildpad, de Seychellenreuzenschildpad , verschillende typen kameleons, de zwartkop python en af en toe zelfs over giftige slangen en krokodilachtigen.

De artikelen in het blad zijn goed en doordacht geschreven en zijn geschikt voor iedere liefhebber van reptielen en amfibieën, van pas beginnende hobbyisten tot doorgewinterde herpetologen. In de loop der jaren hebben zeer gerespecteerde reptielen experts en -fokkers hun medewerking verleend aan het magazine.

Naast de artikelen zijn er ook vaste columns waaronder de vraag- en antwoord rubriek 'Veterinarian Q&A', waarin de dierenarts vragen van lezers beantwoord, 'Ask the Breeder' met vragen aan fokkers, 'Who's Who' en nog veel meer. Voor iedereen die dolenthousiast raakt van slangen, hagedissen, land- en waterschildpadden, kikkers, salamanders, padden en wat dies meer zij is Reptiles magazine een regelrechte aanrader!

Let op: dit betreft een Engels(talig) tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is gemakkelijk en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefonisch en per brief. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Voorwaarde voor het cadeau-abonnement is dat het adres van de ontvanger niet hetzelfde mag zijn als dat van de gever. Indien je gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de distributie en administratie verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. Reptiles verschijnt eens in de twee maanden; het blad wordt uitgegeven door Lumina Media te Irvine, Californië in de VS.

Deel deze Reptiles aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Reptiles »
Titel: Reptiles
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in dierenbladen

Het tijdschrift Hart voor Dieren
Hart voor Dieren
12x Hart voor Dieren 32,50

Hart voor Dieren is het leukste, meest ontspannende en informatieve dierenmagazine van heel Nederland. Neem nu een abonnement met korting of een welkomstcadeau naar keuze.
 één recensieUw besparing: 18,50

36%
korting
Slechts2,71 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Onze Hond
Onze Hond
10x Onze Hond 39,50

Het blad Onze Hond is het grootste Nederlandse full colour magazine voor hondenliefhebbers met alles over honden en hondensport.
 drie recensiesUw besparing: 23,00

37%
korting
Slechts3,95 per tijdschrift
 
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 vijf recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Roots
Roots
Proefabonnement: 3x Roots 13,50

Roots is het tijdschrift met de mooiste natuurfotografie en de spectaculairste natuurreportages uit binnen- en buitenland.
 vier recensiesUw besparing: 4,47

25%
korting
Van € 17,97 voor € 13,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Reptiles proefabonnement aanbieding, rubriek dierentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
National Geographic Magazine
Wild van Freek
proef abonnement
Wild van Freek
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws