Reptiles magazine aanbieding
Home

Proefabonnement op Reptiles magazine

Reptiles  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Reptiles magazine is een Amerikaans tweemaandelijks blad dat geheel gewijd is aan het op een verantwoorde wijze houden en fokken van reptielen en amfibieën als hobby. Als echte liefhebber wil je natuurlijk op een zorgzame en respectvolle manier met je dieren omgaan en ze waar mogelijk optimale leefomstandigheden bieden in of bij je huis. In Reptiles magazine voorzien herpetologen (ofwel deskundigen op het gebied van reptielen en amfibieën) je van de laatste informatie op het gebied van rassen, voortplanting, gezondheid, voeding en behoud middels informatieve artikelen, columns en natuurlijk schitterende full color fotografie.

Tips en informatie over het houden en fokken van koudbloedige viervoeters, slangen en andere terrariumdieren beslaat over het algemeen het grootste deel van de artikelen in het tijdschrift, maar andere onderwerpen zoals het zoeken naar reptielen en amfibieën in de natuur (in het Engels ook wel 'field herping' genaamd'), gezondheid, welzijn en voedselvoorkeur, de optimale temperatuur en lichtintensiteit, temperament van verschillende soorten, conservatie en actuele trends binnen de hobby krijgen ook regelmatig aandacht. Bekende en populaire gezelschapsdieren zoals de baardagaam, de korenslang, de roodwangschildpad, de luipaardgekko, de wimpergekko, de Pacman kikker, de koningspython, de kolenbranderschildpad en veel andere veelvoorkomende soorten komen veelvuldig aan bod in het blad, maar Reptiles publiceert ook regelmatig artikelen over minder vaak gehouden dieren zoals de Aziatische doosschildpad, de Seychellenreuzenschildpad , verschillende typen kameleons, de zwartkop python en af en toe zelfs over giftige slangen en krokodilachtigen.

De artikelen in het blad zijn goed en doordacht geschreven en zijn geschikt voor iedere liefhebber van reptielen en amfibieën, van pas beginnende hobbyisten tot doorgewinterde herpetologen. In de loop der jaren hebben zeer gerespecteerde reptielen experts en -fokkers hun medewerking verleend aan het magazine.

Naast de artikelen zijn er ook vaste columns waaronder de vraag- en antwoord rubriek 'Veterinarian Q&A', waarin de dierenarts vragen van lezers beantwoord, 'Ask the Breeder' met vragen aan fokkers, 'Who's Who' en nog veel meer. Voor iedereen die dolenthousiast raakt van slangen, hagedissen, land- en waterschildpadden, kikkers, salamanders, padden en wat dies meer zij is Reptiles magazine een regelrechte aanrader!

Let op: dit betreft een Engels(talig) tijdschrift.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Reptiles magazine verschijnt eens in de twee maanden; het blad wordt uitgegeven door Lumina Media te Irvine, Californië in de VS.

Deel deze Reptiles magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Reptiles magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in dierenbladen

Het tijdschrift Hart voor Dieren
Hart voor Dieren
6x Hart voor Dieren 14,95

Hart voor Dieren is het meest ontspannende en informatieve dierenmagazine van Nederland. Het tijdschrift staat iedere maand vol met praktische tips voor het verzorgen en de voeding van je huisdier, persoonlijke verhalen van de bijzondere band tussen katten, honden en hun baasjes en schitterende foto's. Neem nu een abonnement met korting op de eerste zes nummers, kies voor een jaarabonnement met extra korting of geef het blad 6 of 12x cadeau!
 zes recensiesUw besparing: 14,75

50%
korting
Van € 29,70 voor € 14,95
 
Het tijdschrift Onze Hond
Onze Hond
10x Onze Hond 93,-

Het blad Onze Hond is het grootste Nederlandse full colour magazine voor hondenliefhebbers met alles over honden en hondensport. Neem nu een abonnement van 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 23% of geef het tijdschrift cadeau!
 drie recensiesUw besparing: 6,50

7%
korting
Slechts9,30 per tijdschrift
 
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
5x National Geographic Junior cadeau

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen! Geef het blad 5, 12 of 14x cadeau of ga voor een jaarabonnement mét of zonder 2 specials!
 negen recensiesUw besparing: 1,25

5%
korting
Van € 23,75 voor € 22,50
Dit cadeau-abonnement van 5 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Reptiles magazine proefabonnement aanbieding, rubriek dierentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
National Geographic Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws