Reptiles magazine abonnement aanbieding

Abonnement op Reptiles magazine

Reptiles magazine
6x (1 jaar) Reptiles magazine £ 63,25

Lees alles over het houden van reptielen en amfibieën in het Amerikaanse blad Reptiles magazine. Met info over verzorging, voeding, conservatie en nog veel meer.

Bekijk de actie »
 

Alle Reptiles magazine abonnement aanbiedingen

  1. 6x Reptiles magazine £ 63,25
    jaarabonnement
    Beste deal

Reptiles magazine lees je nu al vanaf £ 63.25

Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers £ 63,25   Vraag aan doorlopend

Reptiles magazine is een Amerikaans tweemaandelijks blad dat geheel gewijd is aan het op een verantwoorde wijze houden en fokken van reptielen en amfibieën als hobby. Als echte liefhebber wil je natuurlijk op een zorgzame en respectvolle manier met je dieren omgaan en ze waar mogelijk optimale leefomstandigheden bieden in of bij je huis. In Reptiles magazine voorzien herpetologen (ofwel deskundigen op het gebied van reptielen en amfibieën) je van de laatste informatie op het gebied van rassen, voortplanting, gezondheid, voeding en behoud middels informatieve artikelen, columns en natuurlijk schitterende full color fotografie.

Tips en informatie over het houden en fokken van koudbloedige viervoeters, slangen en andere terrariumdieren beslaat over het algemeen het grootste deel van de artikelen in het tijdschrift, maar andere onderwerpen zoals het zoeken naar reptielen en amfibieën in de natuur (in het Engels ook wel 'field herping' genaamd'), gezondheid, welzijn en voedselvoorkeur, de optimale temperatuur en lichtintensiteit, temperament van verschillende soorten, conservatie en actuele trends binnen de hobby krijgen ook regelmatig aandacht. Bekende en populaire gezelschapsdieren zoals de baardagaam, de korenslang, de roodwangschildpad, de luipaardgekko, de wimpergekko, de Pacman kikker, de koningspython, de kolenbranderschildpad en veel andere veelvoorkomende soorten komen veelvuldig aan bod in het blad, maar Reptiles publiceert ook regelmatig artikelen over minder vaak gehouden dieren zoals de Aziatische doosschildpad, de Seychellenreuzenschildpad , verschillende typen kameleons, de zwartkop python en af en toe zelfs over giftige slangen en krokodilachtigen.

De artikelen in het blad zijn goed en doordacht geschreven en zijn geschikt voor iedere liefhebber van reptielen en amfibieën, van pas beginnende hobbyisten tot doorgewinterde herpetologen. In de loop der jaren hebben zeer gerespecteerde reptielen experts en -fokkers hun medewerking verleend aan het magazine.

Naast de artikelen zijn er ook vaste columns waaronder de vraag- en antwoord rubriek 'Veterinarian Q&A', waarin de dierenarts vragen van lezers beantwoord, 'Ask the Breeder' met vragen aan fokkers, 'Who's Who' en nog veel meer. Voor iedereen die dolenthousiast raakt van slangen, hagedissen, land- en waterschildpadden, kikkers, salamanders, padden en wat dies meer zij is Reptiles magazine een regelrechte aanrader!

Let op: dit betreft een Engels(talig) tijdschrift.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Reptiles magazine verschijnt eens in de twee maanden; het blad wordt uitgegeven door Lumina Media te Irvine, Californië in de VS.

Deel deze Reptiles magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Reptiles magazine »
Titel: Reptiles magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

De actuele Reptiles acties met korting

Aanbieding 1 - 6x (1 jaar) Reptiles magazine £ 63,25  stopt automatisch: nee

Van
£ 63,25
Voor£ 63,25

Zes keer Reptiles voor £ 63,25.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer proefabonnementen in dierenbladen

Het tijdschrift Hart voor Dieren
Hart voor Dieren
6x Hart voor Dieren 17,50

Hart voor Dieren is het leukste, meest ontspannende en informatieve dierenmagazine van heel Nederland. Neem nu een abonnement met korting op de eerste zes nummers, kies voor een jaarabonnement met korting of geef het blad cadeau!
 zes recensiesUw besparing: 8,00

31%
korting
Van € 25,50 voor € 17,50
 
Het tijdschrift Onze Hond
Onze Hond
10x Onze Hond 59,95

Het blad Onze Hond is het grootste Nederlandse full colour magazine voor hondenliefhebbers met alles over honden en hondensport.
 drie recensiesUw besparing: 9,55

14%
korting
Slechts6,00 per tijdschrift
 
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 negen recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift BBC Wildlife
BBC Wildlife Magazine
13x BBC Wildlife Magazine digitaal 39,99

Lees BBC Wildlife, een schitterend blad over natuur en wilde dieren, nu een jaar lang iedere vier weken digitaal voor slechts 3,08 per editie!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 18,38

31%
korting
Slechts3,08 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Reptiles magazine abonnement aanbieding, rubriek dierentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
National Geographic Magazine
Wild van Freek
proef abonnement
Wild van Freek
BBC Wildlife Magazine
digitaal abonnement
BBC Wildlife Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws