Science World aanbieding

Proefabonnement op Science World

Science World
Science World

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Tijdschriften over wetenschap en techniek zijn al jaren ongekend populair bij man en vrouw, jong en oud. De populair-wetenschappelijke bladen Natuurwetenschap en Techniek en KIJK waren natuurlijk de eerste: NW&T in 1931 (!) en ook KIJK bestaat al sinds 1968. Begin deze eeuw kwamen daar onder meer bladen als Quest (met later ook psychologie en geschiedenis spin-offs), Wetenschap in Beeld en Know How bij. Natuurwetenschap en Techniek is in 2013 verder gegaan als maandelijke verschijnende Nederlandse editie van het internationale weekblad New Scientist. Voor het blad Science World geldt ook dat dit een Nederlandse editie van een van origine Brits tijdschrift is, en wel van het gerenommeerde BBC Science Focus Magazine. Science World is net zoals de Engelse uitgave vrij van ingewikkeld vakjargon en zeer toegankelijk geschreven: je hoeft dus geen universitaire graad in deeltjesfysica te hebben om het met plezier te kunnen lezen. Alles wat je nodig hebt is een leergierige geest die de wereld van technologie en natuur om zich heen beter wil leren begrijpen. En wie wil dat nu niet?

Science World is hét blad voor iedereen van jong tot oud die nieuwsgierig van aard is en interesse heeft in de wereld van de natuurkunde, scheikunde, informatica, sterrenkunde, biologie, geneeskunde en psychologie. Tien keer per jaar brengt het magazine de wondere en boeiende wereld van wetenschap en techniek bij je thuis en doe je nieuwe kennis en inzichten op. Iedere editie van het tijdschrift telt maar liefst 100 pagina's met boeiende verhalen over technologie, de ruimte, tijd, natuur, psychologie, de toekomst, verborgen wonderen van ons dagelijks leven, tegendraadse inzichten en uiteraard de beste vragen van lezers. Dit alles voorzien van prachtige afbeeldingen en illustraties en ondersteund door grondige onderzoeken van gerenomeerde wetenschappers en universiteiten met een goede reputatie, waarmee het blad zich naar eigen zeggen onderscheidt van andere populair-wetenschappelijke tijdschriften.

Verras jezelf of iemand anders nu met een abonnement op de Nederlandse editie van BBC Focus: Science World. In het Verenigd Koninkrijk is dit de best verkopende populair-wetenschappelijke titel van de BBC! Tip: het blad is ook uitermate geschikt om cadeau te doen ter gelegenheid van een verjaardag, vaderdag, het behalen van een diploma of natuurlijk gewoon zomaar!

De abonnementen voor jezelf gelden tot wederopzegging en worden na de eerste termijn voortgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke per maand eenvoudig bij de uitgever op te zeggen is. Geef je een abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na het gekozen aantal nummers. Science World verschijnt tien maal per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door F&L Publishing BV.

Deel deze Science World aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Science World »
Titel: Science World
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in wetenschap & techniek

Het tijdschrift Quest
Quest
7x Quest 32,99

Quest: het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten. Neem nu een abonnement van een half jaar, een jaar of 2 jaar met korting oplopend tot liefst 40% of geef het tijdschrift cadeau.
 40 recensiesUw besparing: 8,94

21%
korting
Slechts4,71 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Kijk
Kijk
Proefabonnement: 3x Kijk 17,50

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag zou willen weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem of geef nu een proefabonnement van 3 nummers op Kijk. Het abonnement stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 47%!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
6x Wetenschap in Beeld 25,-

Neem nu een halfjaar abonnement of jaarabonnement met korting op Wetenschap in Beeld. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen. Ook beschikbaar als cadeau!
 vijf recensiesUw besparing: 10,70

30%
korting
Van € 35,70 voor € 25,-
 
Het tijdschrift New Scientist
New Scientist
3x New Scientist 17,95

New Scientist is het tijdschrift voor iedereen die nieuwsgierig is naar de laatste ontwikkelingen in de wetenschap. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 32% of geef het blad 3 of 5x cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 8,30

32%
korting
Van € 26,25 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Science World proefabonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
BBC Science Focus Magazine
digitaal abonnement
BBC Science Focus Magazine
Science magazine
abonnement
Science magazine
Popular Science Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws