The New Yorker aanbieding

Proefabonnement op The New Yorker

The New Yorker
The New Yorker

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


The New Yorker is een zeer gerespecteerd Amerikaans tijdschrift dat al sinds 1925 wekelijks wordt uitgegeven. Het blad schrijft over het dagelijks leven, de politiek en Amerikaanse maatschappij middels commentaren en reportages en biedt de lezer verder recensies, fictie, satire, cartoons en korte verhalen. The New Yorker wordt niet alleen in New York, maar in heel Amerika en ook daarbuiten gelezen en staat voornamelijk bekend om de commentaren en kritieken op de Amerikaanse volkscultuur en (eccentrieke) kunstuitingen daarbinnen, het rigoureuze factchecken van de redactie, de aandacht voor moderne fictie middels het publiceren van korte verhalen en literaire recensies en 'last but not least' natuurlijk de altijd zeer fraai geïllustreerde covers die vaak enigszins controversieel zijn en vaak een satirisch en politiek of sociaal tintje hebben. Alleen hierom al is dit een schitterend weekblad dat u zou moeten lezen!

The New Yorker kan samen met onder andere Newsweek en Time Magazine gepositioneerd worden aan de liberale kant van het Amerikaanse politieke spectrum en is dus qua commentaren en kritieken links-georiënteerd. Naast de vaak iconische covers is de huisstijl van het tijdschrift verder ook nogal opvallend te noemen: de redactie gebruikt bijvoorbeeld diakritische tekens zoals de trema net zoals wij die gebruiken voor woorden met twee dezelfde klinkers achter elkaar die verschillend moeten worden uitgesproken (bijv. coöperation, reëlection), iets wat nogal ongebruikelijk is in het Engels en hanteert op sommige andere vlakken ook een 'eigen spelling'. Verder worden getallen altijd voluit geschreven.

Een nog steeds zeer belangrijk onderdeel van het blad zijn de fictie en non-fictie essays. Vroeger soms twee of drie, tegenwoordig is het meestal één. Veel van deze korte verhalen, sommige van beroemde schrijvers als Roald Dahl, J.D Salinger,Haruki Murakami, Philip Roth en Stephen King, hebben geleid tot verfilming: onder andere bekende films als Brokeback Mountain, The Addams Family en The Hours zijn gebaseerd op korte verhalen en/of artikelen in The New Yorker.

Maak nu gebruik van deze aanbieding en krijg dit Amerikaanse opinieblad nu een jaar lang voor nog geen 6 euro per week thuisbezorgd. Of geef het blad cadeau aan iemand die bovenmatig geïnteresseerd is in de Amerikaanse populaire cultuur, politiek en maatschappij.

Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging. Geeft u het abonnement cadeau aan iemand anders, dan stopt de bezorging automatisch na 1 jaar. The New Yorker verschijnt 47x per jaar (inclusief vijf nummers die twee weken overbruggen) en wordt uitgegeven door Condé Nast. In Nederland wordt de distributie verzorgd door Engelsebladen.nl.

Deel deze The New Yorker aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The New Yorker »
Titel: The New Yorker
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in opiniebladen

Het opinieblad VN
Vrij Nederland
Proefabonnement: 3 maanden Vrij Nederland 19,95

VN is het meest kritische opinieblad van Nederland. Met maandelijks politiek, binnen- en buitenlandse zaken, economie, cultuur, maatschappelijke zaken en dossiers en meer.
 twee recensiesUw besparing: 3,90

16%
korting
Van € 23,85 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het opinieblad HP DeTijd
HP/De Tijd
3x HP/De Tijd 15,-

Het opinieblad HP | De Tijd brengt u op de hoogte van achtergronden en volgt maatschappelijke ontwikkelingen. Nu 3 nummers voor slechts 15 euro!
 vier recensiesUw besparing: 5,85

28%
korting
Van € 20,85 voor € 15,-
 
Het opinieblad Elsevier Weekblad
Elsevier Weekblad
6 maanden Elsevier Weekblad 18,- per maand

Elsevier Weekblad is het opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. Neem nu een abonnement met korting inclusief gratis tablet edities!
 drie recensiesUw besparing: 73,74

41%
korting
Slechts4,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Maarten
Maarten!
3x Maarten 17,95

Maarten! is het tijdscrift van Maarten van Rossem waarin u zijn grillige, maar vermakelijk en leerzame gedachtegang kunt volgen m.b.t. de grote maatschappelijke thema's.
 Schrijf recensie Uw besparing: 4,55

20%
korting
Van € 22,50 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
The New Yorker proefabonnement aanbieding, rubriek opinietijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
NRC Handelsblad
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
NRC Handelsblad
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws