The Spectator aanbieding

Proefabonnement op The Spectator

The Spectator
The Spectator  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


The Spectator is een Engels opinieblad waar een selectie van de beste Britse journalisten, schrijvers, recensenten en cartoonisten iedere week een bijdrage aan levert. Het blad besteed met name aandacht aan politiek, cultuur en actuele kwesties. Het eerste nummer van The Spectator verscheen reeds in 1828, wat maakt dat het niet lang meer duurt voordat het tijdschrift haar 200e verjaardag mag gaan vieren en als eerste weekblad in de geschiedenis toe is aan haar 10000e editie! Gedurende die periode van bijna twee eeuwen is het blad altijd onderhoudend, informatief en prikkelend richting haar lezers geweest. De kijk op de wereld van de redactie komt over het algemeen overeen met die van de Britse Conservative Party, hoewel er ook regelmatig bijdragen van een aantal politiek anders-georiënteerden in het blad verschijnen, bijvoorbeeld van de hand van journalist Rod Liddle.

The Spectator verschijnt wekelijks in een oplage van ruim 73000 exemplaren, waarvan het merendeel in gedrukte vorm. Het blad is in dit tijdperk, waarin tijdschriften en kranten het moeilijk hebben, één van de weinige magazines die een behoorlijke stijging ziet in het aantal abonnees, niet alleen digitaal maar ook in print. Met een solide redactie onder leiding van voormalig The Times verslaggever Fraser Nelson en journalist van het jaar 2015 Isabel Hardman en regelmatige bijdragen van onder andere Jeremy Clarke, Joan Collins, Boris Johnson en tientallen andere opiniemakers en columnisten is The Spectator een kwalitatief goed, veelzijdig en scherp weekblad dat robuuste meningen verkondigt en daarnaast verslag doet van de beste literatuur en kunst. De cartoons in het tijdschrift worden geselecteerd door de Britste striptekenaar en illustrator Michael Heath.

Bent u geïnteresseerd in serieuze journalistiek en de bijna vergeten kunst van op een fatsoenlijke wijze opinies en meningsverschillen verkondigen? Neem dan een abonnement op het gedegen Britse blad The Spectator.

Let op: dit betreft een Engelstalige uitgave.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt na een jaar automatisch verlengd, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl) of telefonisch. Geeft u het abonnement cadeau aan iemand anders dan krijgt u na afloop een vrijblijvende aanbieding en kunt u zelf bepalen of u het blad nog een jaar extra cadeau wilt geven. Kiest u voor de aanbieding op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van uw abonnement verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen te Wageningen. The Spectator is een uitgave van Press Holdings Media Group te Londen, het blad verschijnt wekelijks.

Deel deze The Spectator aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The Spectator »
Titel: The Spectator
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in opiniebladen

Het opinieblad VN
Vrij Nederland
Proefabonnement: 3 maanden Vrij Nederland 19,95

VN is het meest kritische opinieblad van Nederland. Met maandelijks politiek, binnen- en buitenlandse zaken, economie, cultuur, maatschappelijke zaken en dossiers en meer.
 twee recensiesUw besparing: 3,90

16%
korting
Van € 23,85 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het opinieblad HP DeTijd
HP/De Tijd
3x HP/De Tijd 15,-

Het opinieblad HP | De Tijd brengt u op de hoogte van achtergronden en volgt maatschappelijke ontwikkelingen. Nu 3 nummers voor slechts 15 euro!
 vier recensiesUw besparing: 5,85

28%
korting
Van € 20,85 voor € 15,-
 
Het opinieblad Elsevier Weekblad
Elsevier Weekblad
6 maanden Elsevier Weekblad 18,- per maand

Elsevier Weekblad is het opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. Neem nu een abonnement met korting inclusief gratis tablet edities!
 drie recensiesUw besparing: 73,74

41%
korting
Slechts4,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Maarten
Maarten!
3x Maarten 17,95

Maarten! is het tijdscrift van Maarten van Rossem waarin u zijn grillige, maar vermakelijk en leerzame gedachtegang kunt volgen m.b.t. de grote maatschappelijke thema's.
 Schrijf recensie Uw besparing: 4,55

20%
korting
Van € 22,50 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
The Spectator proefabonnement aanbieding, rubriek opinietijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
360 Magazine
proef abonnement
360 Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws