What Doctors Don't Tell You aanbieding

Proefabonnement op What Doctors Don't Tell You

What Doctors Don't Tell You
WDDTY Magazine  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


What Doctors Don't Tell You is een uniek tijdschrift over gezondheid welke in makkelijk te begrijpen taal uitlegt wat de tekortkomingen en grenzen van de conventionele gezondheidszorg zijn en welke veilige(r) alternatieven wel een bewezen werking hebben. Het blad is onmisbaar voor iedereen die interesse heeft in gezondheid, alternatieve geneeswijzen en aanvullende therapieën. De artikelen in het tijdschrift worden geschreven door de beste experts in hun vakgebied.

What Doctors Don't Tell You (afgekort WDDTY) begon al in 1989 en was oorspronkelijk een nieuwsbrief die geschreven werd door Lynne McTaggart en haar man, voormalig Financial Times journalist Bryan Hubbard. Sindsdien is het ledenbestand van de nieuwsbrief en later het magazine en de website alleen maar groter geworden. Het is momenteel het grootste tijdschrift in haar soort in het Verenigd Koninkrijk en wordt tevens in 14 andere landen verkocht. In 2016 ontving de website de award voor 'Website van het Jaar' in de categorie 'Gezondheid'.

Het doel van het blad is om haar lezers op de hoogte te houden van wereldwijd toonaangevend onderzoek en baanbrekend nieuws met betrekking tot gezondheid en ze zodoende te helpen om betere keuzes te maken op het gebied van gezond leven. Het kenmerk van WDDTY is altijd geweest om diepgaand onderzoek en moeizaam verworven kwalitatief goede informatie die uw leven ten goede kunnen veranderen te delen. Sommige artikelen en stukken daaruit zijn genoemd in rechtszaken en er is reeds veel informatie uit het blad gebruikt om doktoren aan te moedigen om hun behandelingsmethoden aan te passen.

Hoe kun je hartfalen verslaan zonder medicijnen te gebruiken? Welke oefeningen moet je doen om RSI te vermijden? Hoe kun je oogziekten omkeren op welke leeftijd dan ook? Hoe kun je ouderwetse amalgaam vullingen veilig laten verwijderen? Welke natuurlijke manieren zijn er om insectenbeten te behandelen? Hoe kun je ervoor zorgen dat je gewrichten sterker worden zonder medicijnen of een operatie? Dit soort vragen en meer worden iedere maand behandeld in What Doctors Don't Tell You.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift. Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt via mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur, automatisch verlengd. Geeft u het blad cadeau aan iemand anders (het factuuradres en bezorgadres dienen van elkaar te verschillen in dit geval), dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijgt u een vrijblijvende aanbieding om het abonnement met nog een jaar te verlengen. Indien u gebruik wilt maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan verloopt de bezorging van het blad en de betaling via Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen. What Doctors Don't Tell You verschijnt twaalf keer per jaar; het magazine wordt uitgegeven door WDDTY Publishing gevestigd te Londen.

Deel deze What Doctors Don't Tell You aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over What Doctors Don't Tell You »
Titel: What Doctors Don't Tell You
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in gezondheid & wellness

Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 21,-

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 4 maanden op proef!
 58 recensiesUw besparing: 6,00

22%
korting
Van € 27,00 voor € 21,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezond Nu
gezondNU
Proefabonnement: 4x gezondNU 15,-

In gezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie.
 acht recensiesUw besparing: 4,80

24%
korting
Van € 19,80 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het blad PsychologieMagazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 15,-

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan.
 negentien recensiesUw besparing: 2,85

16%
korting
Van € 17,85 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Yoga magazine
Yoga
Proefabonnement: 3x Yoga 15,-

Yoga is een kwartaalblad van de makers van Psychologie Magazine, bestemd voor iedereen die interesse heeft in spiritualiteit, gezondheid en lifestyle. Nu drie nummers voor slechts 5 euro per nummer!
 drie recensiesUw besparing: 2,85

16%
korting
Van € 17,85 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
What Doctors Don't Tell You proefabonnement aanbieding, rubriek gezondheid en wellness tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Santé
abonnement
Santé
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws