World of Animals aanbieding

Proefabonnement op World of Animals

World of Animals  UK
World of Animals

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Engelse blad World of Animals is hét magazine vol met feiten en weetjes over wilde dieren en hun leefomgeving. Het tijdschrift wordt gemaakt voor dierenliefhebbers van welke leeftijd dan ook en schotelt je iedere vier weken de wonderen van de natuur voor. World of Animals is de perfecte metgezel voor iedereen die de wilde natuur een warm hart toedraagt. Met haar adembenemende fotografie, boeiende artikelen en prachtige illustraties is het het enige blad dat een daadwerkelijk onderhoudende, visueel aantrekkelijke en toegankelijke ontdekkingstocht van verbazingwekkende dieren over de gehele wereld biedt.

In iedere editie van World of Animals vind je:

 • Buitengewoon mooie foto's en illustraties van wilde dieren
 • Grappige en boeiende artikelen over zeer uiteenlopende onderwerpen: van fantastische eigenschappen van dieren en bizarre schepsels tot informatie over de natuurlijke omgeving van dieren en belangrijke kwesties met betrekking tot het behoud daarvan.
 • Exclusieve prijsvragen, wedstrijden en interviews

Vaste rubrieken in het tijdschrift zijn onder andere:

 • Amazing Animals: raak hier door schitterende wildlife fotografie die onvergetelijke momenten in de natuur vastlegt enthousiast om zelf met je camera op pad te gaan
 • Explore the Earth: hier reizen we af naar verschillende delen van de wereld om getuige te zijn van de enorm rijke diversiteit van wilde dieren op onze planeet en worden tips gegeven over hoe je dit zelf in levenden lijve kunt meemaken.
 • Conservation: in deze rubriek wordt dieper ingegaan op de vele bedreigde diersoorten die onze hulp goed kunnen gebruiken en maak je kennis met de organisaties die hard werken om hun toekomst te kunnen waarborgen.
 • Bizarre: ontdek de meest vreemde schepselen ter aarde en leer wat ze zo apart en bijzonder maakt.
 • Lost forever: als we niet snel maatregelen nemen zal het voor vele soorten binnenkort te laat zijn; zij zullen voor eeuwig verdwijnen. Voor sommige is het zelfs al te laat. In deze rubriek maak je kennis met de dieren die met uitsterven bedreigd worden.
 • Wildlife photography: hier leer je hoe je met makkelijk te volgen tips en tricks de beste foto's kunt maken van dieren in het wild.

Hoe proberen dierenorganisaties het schubdier (ook wel pangolin), het meest verhandelde dier ter wereld, beter te beschermen? Welke soorten kom je zoal tegen als je door het Andesgebied heenzwerft? Moeten we bang zijn voor de wolf, die zich steeds meer in onze contreien laat zien, of valt het allemaal wel mee? Wat wordt er allemaal gedaan om de ernstig bedreigde zaagvis, die op de internationale rode lijst staat, te beschermen? Op welke, soms maffe, manieren communiceren dieren met elkaar? Waarom moeten we niet bang zijn voor kwallen maar ons juist verwonderen over deze bijzondere creaturen? Welke unieke soorten kom je tegen op Tasmanië, het eiland ten zuidoosten van Australië? En wist je wel dat de ogen van kikkers meehelpen met het doorslikken van prooien? Dit soort dingen en meer kun je iedere maand verwachten in World of Animals!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het magazine cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. World of Animals verschijnt dertien keer per jaar en wordt uitgegeven door Future Publishing Limited te Bath in Engeland.

Deel deze World of Animals aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over World of Animals »
Titel: World of Animals
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in dierenbladen

Het tijdschrift Hart voor Dieren
Hart voor Dieren
6x Hart voor Dieren 17,50

Hart voor Dieren is het leukste, meest ontspannende en informatieve dierenmagazine van heel Nederland. Neem nu een abonnement met korting op de eerste zes nummers, kies voor een jaarabonnement met korting of geef het blad cadeau!
 zes recensiesUw besparing: 8,00

31%
korting
Van € 25,50 voor € 17,50
 
Het tijdschrift Onze Hond
Onze Hond
10x Onze Hond 59,95

Het blad Onze Hond is het grootste Nederlandse full colour magazine voor hondenliefhebbers met alles over honden en hondensport.
 drie recensiesUw besparing: 9,55

14%
korting
Slechts6,00 per tijdschrift
 
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 negen recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
World of Animals proefabonnement aanbieding, rubriek dierentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Roots
proef abonnement
Roots
BBC Wildlife Magazine
digitaal abonnement
BBC Wildlife Magazine
National Geographic Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws