Your Dog aanbieding

Proefabonnement op Your Dog

Your Dog
Your Dog

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Engelse tijdschrift Your Dog is het bestverkopende en de meest geliefde maandelijkse publicatie in Groot Brittannië - essentieel leesvoer voor alle liefhebbers en eigenaren van één of meer honden. In iedere editie van het magazine vind je een enorme hoeveelheid praktische tips en advies over uiteenlopende onderwerpen zoals training, gedrag, gezondheid, voeding en soort-specifieke en algemene verzorging. Daarnaast zijn er regelmatig ondersteunende artikelen over activiteiten met honden (denk bijvoorbeeld aan hondenshows, korte uitstapjes, vakanties, hardlopen met je hond, behendigheidstraining), verschillende rassen, nieuwe producten en nog veel meer. Met een abonnement op Your Dog haal je het meeste uit het samenleven met je trouwe viervoeter(s)!

In het tijdschrift vind je ook een uitgebreide rubriek van 11 pagina's genaamd 'Dog Answers', een gedeelte waar problemen en vragen van lezers met betrekking tot allerlei onderwerpen worden behandeld door een aantal aan Your Dog verbonden deskundigen, waaronder dierenartsen, toptrainers, hondengedragsdeskundigen, een trimmer en een expert op het gebied van hondenwetgeving.

Uitgebreide informatie aangaande puppies is natuurlijk ook een must voor nieuwe en toekomstige baasjes. Your Dog bevat iedere maand een groot aantal pagina's met advies betreffende het kiezen van het ras dat het beste bij je past, tips om jonge honden te trainen en pups zo snel mogelijk op een prettige manier zindelijk te krijgen en tot slot informatie over algemene verzorging. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw jonkie de best mogelijke start krijgt! Andere regelmatige onderwerpen zijn onder meer profielen van populaire rassen, informatieve en aangrijpende artikelen en interviews, de laatste handige hondenproducten, fotoreportages van honden van lezers (zo schattig!) en nog veel meer.

Hoe verzorg je je bejaarde hond zo goed mogelijk? Wat zijn goede manieren om op een hondvriendelijke wijze vakantie te vieren? Hoe ontwikkel je de sociale skills van je pup? Hoe kun je samenleven met een blinde hond of een hond met diabetes? Waarom zou je het DNA van je hond laten testen en hoe gaat dat in zijn werk? Wat zijn de kwaliteiten van de Staffordshire Bull Terriër en hoe zit het met het temperament van dit ras? Was is de beste manier om van vlooien en teken af te komen? Wat zijn de voor- en nadelen van het in huis halen van een oudere hond ten opzichte van helemaal opnieuw beginnen met een puppie? Dit soort vragen en meer worden iedere maand uitgebreid beantwoord in Your Dog!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn, tenzij je binnen een jaar na factuurdatum opzegt via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of een brief, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na 1 jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding genoemd op deze pagina worden de bezorging en administratie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen.nl te Wageningen. Your Dog verschijnt twaalf keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Warners Group Publications plc gevestigd te Bourne in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Your Dog aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Your Dog »
Titel: Your Dog
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in dierenbladen

Het tijdschrift Hart voor Dieren
Hart voor Dieren
12x Hart voor Dieren 32,50

Hart voor Dieren is het leukste, meest ontspannende en informatieve dierenmagazine van heel Nederland. Neem nu een abonnement met korting of een welkomstcadeau naar keuze.
 één recensieUw besparing: 18,50

36%
korting
Slechts2,71 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Onze Hond
Onze Hond
10x Onze Hond 39,50

Het blad Onze Hond is het grootste Nederlandse full colour magazine voor hondenliefhebbers met alles over honden en hondensport.
 drie recensiesUw besparing: 23,00

37%
korting
Slechts3,95 per tijdschrift
 
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 vijf recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Roots
Roots
Proefabonnement: 3x Roots 13,50

Roots is het tijdschrift met de mooiste natuurfotografie en de spectaculairste natuurreportages uit binnen- en buitenland.
 vier recensiesUw besparing: 4,47

25%
korting
Van € 17,97 voor € 13,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Your Dog proefabonnement aanbieding, rubriek dierentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Wild van Freek
proef abonnement
Wild van Freek
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws