ZUS aanbieding

Proefabonnement op ZUS

ZUS
ZUS

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


ZUS is het splinternieuwe opinieblad voor vrouwen, van de makers van maandblad HP/De Tijd. Het is 's werelds eerste 'glopinie': een combinatie van een glossy én opinieblad. ZUS belooft haar lezers plechtig om niet te gaan zeiken en staat vol met politiek, wetenschap, kunst, cultuur, interviews en reizen. Net zoals grote broer HP/De Tijd heeft ook ZUS iedere editie een bepaald thema. In dit geval is dat thema altijd op één of andere manier gerelateerd aan vrouwen: denk bijvoorbeeld aan vrouwen in de politiek, de zakelijke vrouw etcetera. Het tijdschrift zoekt de diepgang, maar schuwt zelfspot en af en toe een vette knipoog absoluut niet. Het is in ieder geval de bedoeling om die zaken die vrouwen raken, verrassen, intrigeren en aan het lachen maken te behandelen.

In ZUS vind je iedere twee maanden de volgende onderdelen en rubrieken:

 • Politiek: een opinieblad kan natuurlijk niet zonder politiek! Hier vind je dus de nodige interviews, portretten, achtergronden en reportages op politiek vlak.
 • Wetenschap en samenleving: in de rubriek Ziel & Zaligheid een mooi artikel over vrouwen in de wetenschap die opmerkelijk onderzoek doen. Verder vind je hier ondere andere reportages over geestelijke en lichamelijke gezondheid en alles wat de maatschappij en wetenschap verder raakt.
 • Kunst: hier vind je onder meer de rubrieken ExpoZietie, waarin een jonge vrouwelijke kunstenaar de kans krijgt haar werk te tonen en Kunst aan de kook waarin een verbinding gezocht wordt tussen het culinaire en het artistieke.
 • Reizen: in elke editie gaat ZUS op reis naar een mooie stad of streek, en ze doet hier uitgebreid verslag van in een mooie (foto)reportage.
 • Zus&Zo: in dit deel van het blad vind je de korte vaste rubrieken zoals de column van MadameHP (Alexandra Besuijen), Zus&Zooi met de laatste mode- en lifestyle, Zien en Lezen met de must-see en must-read films, tv-series, literatuur, non-fictie en biografieën.
 • Pikorde: een vaste rubriek over de meest invloedrijke vrouwen in de politiek, het bedrijfsleven, de wetenschap, de sport, de literatuur, de mediawereld en noem maar op.
 • BankZitters: verhalen van bekende bankzitters.
 • M'n Zus: een serie vragen aan zussen over zussen.
 • Fundaverslaafd: in deze rubriek krijgen twee interieurarchitecten de complete vrijheid om een woning helemaal opnieuw in te richten.
 • Columns van arbeidsjurist Pascale Simons (Werk&Zo) en filmproducent en scenarioschrijver Hans de Wolf.

Neem nu een introductie-abonnement met korting op ZUS met korting oplopend tot maar liefst 41% bij een abonnement van tien nummers, of geef het blad cadeau aan je vrouw, vriendin, tante of natuurlijk je zus! Het blad is bedoeld voor iedere vrouw die liefhebber is van een scherpe pen met een vleugje humor en interesse toont in politiek, cultuur, samenleving en wetenschap.

De abonnementen van drie (een half jaar), zes (een jaar) en tien nummers voor uzelf zijn tot wederopzegging en worden na de eerste abonnementstermijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd dat per verschijningstermijn opzegbaar is. Geeft u een cadeau-abonnement aan iemand anders, dan stopt de bezorging automatisch na het door u gekozen aantal nummers. ZUS is een uitgave van Audax Publishing, het tijdschrift verschijnt zes maal per jaar.

Deel deze ZUS aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over ZUS »
Titel: ZUS
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Welke opinietijdschriften zijn er anno 2017 nog? Genoeg, zo blijkt, hoewel sommigen wel hun strategie hebben moeten veranderen. Een overzicht van Nederlandse titels.

Meer proefabonnementen in opiniebladen

Het opinieblad VN
Vrij Nederland
Proefabonnement: 3x Vrij Nederland 25,-

VN is het meest kritische opinieblad van Nederland. Met maandelijks politiek, binnen- en buitenlandse zaken, economie, cultuur, maatschappelijke zaken en dossiers en meer. Neem nu een proefabonnement van 3 of 10 nummers, of geef het blad cadeau!
 twee recensiesUw besparing: 2,75

10%
korting
Van € 27,75 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het opinieblad Elsevier Weekblad
Elsevier Weekblad
6 maanden Elsevier Weekblad 18,- per maand

Elsevier Weekblad is het opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot liefst 54% inclusief gratis tablet edities!
 drie recensiesUw besparing: 73,74

41%
korting
Slechts4,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift TIME Magazine Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine digitaal 42,99

Met een digitaal abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 190,49

82%
korting
Slechts0,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Maarten
Maarten!
3x Maarten 17,95

Maarten! is het tijdscrift van Maarten van Rossem waarin u zijn grillige, maar vermakelijk en leerzame gedachtegang kunt volgen m.b.t. de grote maatschappelijke thema's.
 Schrijf recensie Uw besparing: 4,55

20%
korting
Van € 22,50 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
ZUS proefabonnement aanbieding, rubriek opinietijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
LINDA.
proef abonnement
LINDA.
Elsevier Weekblad
abonnement
Elsevier Weekblad
Beoordeling

Geef ZUS als eerste een waardering!

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws