Flair recensie van Petra Graafland

Flair recensie

Review index: « Flair recensie #7 | Laatste recensie

Je mening geven? schrijf een recensie over Flair »

# 8 - Petra Graafland

Heerlijk tijdschrift om te lezen

Waardering: 9 / 10
Flair
Word abonnee van Flair

Aanbieding
Neem een proefabonnement van zes nummers op weekblad Flair, geef dit tijdschrift cadeau of kies voor een abonnement van 1, 2 of 3 jaar inclusief Flair Specials met korting oplopend tot 50%. Het proefabonnement van 6 edities stopt automatisch.


Een aantal jaren terug kocht ik de Flair zo nu en dan los in de winkel. Het tijdschrift vond ik toen al leuk om te lezen, maar nog te Vlaams. De laatste tijd is Flair wat meer Nederlands geworden, dus liet ik er geen gras over groeien en besloot ik een abonnement te nemen.

Vrijdag, na een drukke werkweek, neem ik mezelf altijd voor om zaterdag eerst de boodschappen te doen en daarna een paar wassen te draaien voordat ik wat tijd voor mezelf neem. Maar als de postbode rond 09.30 uur de Flair in de bus gooi, kan ik het niet laten... Ik plof, nog in mijn badjas, met de Flair op de bank en kom daar de eerste twee uur niet meer vanaf! Wat een heerlijk blad om te lezen...niet te ingewikkeld, gewoon de dagelijkse dingen vind je in het blad terug. De schrijfstijl pakt je, je blijft er in hangen. Als je de Flair eenmaal open heb geslagen, doe je hem niet meer dicht.

Vooral het wekelijks terugkerende "mannen/vrouwen geheimen" is super. Heerlijk dat mensen eens openhartig kunnen spuien wat in het echte leven niet uitgesproken kan/mag worden. Iets minder luchtig om te lezen, maar zo herkenbaar!

Een heel andere rubriek is "zo woon ik". Ook al zo leuk! Je krijgt dan een kijkje in één van de lezeressen haar huis of tuin. Ik kan er zelf altijd leuke woonideetjes uit halen. Voor dat ik het weet is mijn favoriete tijdschrift al weer uit en moet ik helaas weer een week wachten.

Groetjes van Petra Graafland

Geef zelf je visie op Flair »

Flair krijgt van de lezers gemiddeld een 8.3

Er zijn in totaal acht uitgebreide recensies geschreven voor het weekblad Flair, hierboven vind je recensie #8. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Flair recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Flair

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Flair
Flair
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Aanbevelingen
Women's Health
abonnement
Women's Health proefabonnement
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Flair
abonnement kado
Flair abonnement kado
ELLE
abonnement
ELLE proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws