HP/De Tijd recensie van A. de Roos

HP/De Tijd recensie

Navigeer: Eerste recensie | HP/De Tijd recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over HP DeTijd »

# 1 - A. de Roos

Het perfecte opinieweekblad

Waardering: 9 / 10
HP/De Tijd
Word abonnee van HP/De Tijd

Aanbieding
Het opinieblad HP | De Tijd brengt u op de hoogte van achtergronden en volgt maatschappelijke ontwikkelingen. Nu 3 nummers voor slechts 15 euro!


Het verbaast me enigszins dat er voor HP/De Tijd nog geen recensie is geschreven. Zitten er wellicht alleen lezers van de Telegraaf en Story op deze site? Hoe dan ook, dit geweldige opinieblad verdient mijns inziens ook wat aandacht. Bij deze dus.

Vorig jaar kwam ik, na af en toe eens in Vrij Nederland geneusd te hebben, in aanraking met HP/DeTijd. 'Helaas' was men al door de vooraad Vrij Nederland heen bij de kiosk, dus werd het dan maar 's een keer HP DeTijd. Meteen was ik genezen van VN, waarmee ik overigens niet wil zeggen dat dat nou zo'n slecht blad is. Het lijkt gewoon of HP De Tijd me meer op het lijf is geschreven. Zeker nu de m.i. niet in het blad thuishorende column Cindy & the City verdwenen is en het nieuwe weekoverzicht met het nieuws uit Nederland en het buitenland van de afgelopen week is toegevoegd. Ideaal voor iemand zoals ik, die niet dagelijks tijd kan en ook wil uittrekken voor een uitgebreide sessie krant lezen.

De opiniestukken en achtergrondartikelen zijn vrijwel altijd goed en zonder links of rechts te sparen geschreven. Zowel Wouter Bos als Rita Verdonk krijgen als het moet (en dat is dus regelmatig) ongenadig op hun sodemieter. Heerlijk. Na al dit geweld wordt gepast afgesloten met diepgaande stukken over cultuur en daarna doet, ook niet onbelangrijk, het eetteam verslag van de beste wijnen en gelegenheden. Als toetje Kuitenbrouwer en voor je het weet is de week weer voorbij en ligt het nieuwe exemplaar alweer in de bus.

Samen met het toch ietwat summiere nieuwsaanbod op Internet zorgt HP/De Tijd ervoor dat ik wekelijks mijn portie noviteiten binnenkrijg en zodoende prima op de hoogte blijf van wat er zich allemaal afspeelt in ons land en daarbuiten. Bedankt daarvoor! Dit weekblad is een abonnement dubbel en dwars waard.

9

Geef zelf je mening over HP DeTijd »

HP/De Tijd wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.7

Andere HP/De Tijd recensies:
  1. 'Het perfecte opinieweekblad'
  2. 'Neem De Tijd voor jezelf!'

Bekijk alle meningen over HP/De Tijd »

Er zijn in totaal twee uitgebreide recensies en één korte review geschreven voor het opinieblad HP/De Tijd, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je HP DeTijd recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt?
Plaats dan hier je beoordeling!

Schrijf een recensie over het opinieblad HP/De Tijd

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op HP/De Tijd? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel kwijt. Hiermee kun je eventuele toekomstige lezers van dit tijdschrift informeren over wat ze te wachten staat. Je kunt naast een recensie ook een waardering (van 1 tot 10) over het weekblad geven.

Je voorletters of voornaam
Je achternaam
Je e-mail adres (optioneel, deze wordt niet op de site geplaatst)
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Je geboortedatum (optioneel)
Man/Vrouw
Man   Vrouw
HP/De Tijd

Welk cijfer geef je aan dit tijdschrift? (1 t/m 10):

De titel van je recensie

Geef hieronder je mening over HP/De Tijd (minimaal 150, maximaal 10000 karakters)
Schrijftips:

Wel doen:

Niet doen:

  • Bezorgklachten melden, dit kan via de abonneeservice.
  • Kwetsende of schreeuwerige taal gebruiken.
Aantal karakters over voor je recensie: - jouw recensie telt karakters.

Ja, ik wil eens per maand de nieuwsbrief met aanbiedingen van Proefabonnementen-Gids.nl ontvangen.

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mailadres wordt slechts gebruikt voor de nieuwsbrief van Proefabonnementen-Gids.nl, indien je aangegeven hebt deze te willen ontvangen. Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
VPRO Gids
proefabonnement
VPRO Gids proefabonnement
Trouw Dagblad
proefabonnement
Trouw Dagblad proefabonnement
Elsevier Weekblad
abonnement
Elsevier Weekblad proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws