HP/De Tijd aanbieding

Proefabonnement op HP/De Tijd

HP DeTijd
HP/De Tijd

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


In opinieblad HP/De Tijd vind je maandelijks achtergrondartikelen, reportages en columns over een breed scala aan onderwerpen. HP | De Tijd is in 1990 voortgekomen uit de Haagse Post en De Tijd en is heden één van de populairste opiniebladen.

HP De Tijd brengt je op de hoogte van achtergronden bij het nieuws en volgt maatschappelijke, culturele en politieke ontwikkelingen op de voet. Als je vindt dat een opinieweekblad moet bijdragen aan je meningsvorming en geen mening moet opdringen is HP/De Tijd de ideale keuze. HP / De Tijd respecteert ieders mening en geeft ruimte voor het weerwoord.

HP / De Tijd is trots op haar onafhankelijkheid en gebruikt die om onconventionele en tegendraadse meningen te ventileren. Het blad deinst niet terug voor het afdrukken van van onaangename waarheden en beschouwt het als een eer gangbare opinies tegen het licht te houden. Diepgravend onderzoek neemt daarbij een belangrijke plaats in.

In HP/De Tijd ontmoet je de columnisten Dirk-Jan van Baar (Buitenlandse zaken), Emma Brunt (non-fictie), Jan Zandbergen (Onder de gordel) en politiek tekenaar Bernhard Willem Holtrop (Willem). Daarnaast is er voorin het blad ruimte voor ingezonden brieven van lezers en wordt het nieuws uit Nederland en het buitenland van de afgelopen week behandeld in de rubriek Weekoverzicht. De uitgebreide rubrieken Cultuur en Circuit, met o.a. het Eetteam van Harold Hamersma en Ronald Hoeben, tenslotte maken van HP/DeTijd een zeer compleet opinieblad.

Deze actie is alleen geldig indien u de laatste zes maanden geen abonnement op HP/De Tijd hebt gehad. Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke dan per maand opgezegd kan worden. Het abonnement kan ook kado worden gegeven, vul indien gewenst daartoe de betreffende velden in op het aanvraagformulier. Het cadeau abonnement stopt automatisch. HP/DeTijd is een uitgave van Audax Publishing BV; het blad verschijnt tien maal per jaar.

Deel deze HP/De Tijd aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Vier HP/De Tijd recensies »
Titel: HP/De Tijd
7.8 / 10, 4 reviews
Gemiddelde waardering:

  7.8

Externe bron:
HP | De Tijd

Welke opinietijdschriften zijn er anno 2017 nog? Genoeg, zo blijkt, hoewel sommigen wel hun strategie hebben moeten veranderen. Een overzicht van Nederlandse titels.

Meer proefabonnementen in opiniebladen

Het opinieblad VN
Vrij Nederland
Proefabonnement: 3x Vrij Nederland 25,-

VN is het meest kritische opinieblad van Nederland. Met maandelijks politiek, binnen- en buitenlandse zaken, economie, cultuur, maatschappelijke zaken en dossiers en meer. Neem nu een proefabonnement van 3 of 10 nummers, of geef het blad cadeau!
 twee recensiesUw besparing: 2,75

10%
korting
Van € 27,75 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het opinieblad Elsevier Weekblad
Elsevier Weekblad
6 maanden Elsevier Weekblad 18,- per maand

Elsevier Weekblad is het opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot liefst 54% inclusief gratis tablet edities!
 drie recensiesUw besparing: 73,74

41%
korting
Slechts4,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift TIME Magazine Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine digitaal 42,99

Met een digitaal abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 190,49

82%
korting
Slechts0,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Maarten
Maarten!
3x Maarten 17,95

Maarten! is het tijdscrift van Maarten van Rossem waarin u zijn grillige, maar vermakelijk en leerzame gedachtegang kunt volgen m.b.t. de grote maatschappelijke thema's.
 Schrijf recensie Uw besparing: 4,55

20%
korting
Van € 22,50 voor € 17,95
 
Het opinieblad de Groene Amsterdammer
Groene Amsterdammer
Proefabonnement: 10 weken de Groene Amsterdammer 15,-

De Groene Amsterdammer is het weekblad bij uitstek voor iedereen die meer diepgang zoekt dan de reguliere kranten en opiniebladen bieden.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 39,50

72%
korting
Van € 54,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 10 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
HP/De Tijd proefabonnement aanbieding, rubriek opinietijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
The New Yorker magazine
digitaal abonnement
The New Yorker magazine
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
VPRO Gids
proef abonnement
VPRO Gids
Beoordeling

HP/De Tijd waardering door onze bezoekers:

7.8/10
(Bekijk alle reviews)

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws