Plus Magazine recensie van m.Riet Koster-Lasscher

Plus Magazine recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Plus Magazine »

# 3 - m.Riet Koster-Lasscher

Heerlijk veel leesplezier

Waardering: 9 / 10
Plus Magazine
Word abonnee van Plus Magazine

Aanbieding
Plus Magazine is hét tijdschrift voor actieve en zelfbewuste 50-plus vrouwen én mannen. Elke maand een goed gevuld blad vol interessante en leuke informatie over geld & recht, gezondheid, mens & relatie, cultuur en reizen. Neem nu een proefabonnement van 5 nummers, een jaarabonnement met korting of geef de Plus 5 of 11x cadeau!


Lieve mensen daar achter uw bureaux, al heel lang lees ik de plus. Ik heb er nooit aandacht aan besteed hoe lang en welke onderwerpen ik graag lees in de plus. Dat werd anders toen ik noodgedwongen vaker naar de bieb ging en daar steeds Plusmagazine al uitgeleend bleek te zijn.

Dat vaker naar de bieb gaan heeft te maken met mijn verplicht thuis zijn en dus proberen veel leesvoer te bemachtigen omdat ik mijn pols gebroken heb, de breuk bleek later ook nog eens een gecompliceerde breuk te zijn wat mij een vervelende operatie opleverde en veel pijn. Dus wordt het blad plus door mij nu heel wat intensiever gelezen dan voorheen, alhoewel ik moet zeggen dat voordien mijn belangstelling en aandrang om de plus te kopen heel vaak werd en wordt bepaald door de onderwerpen die vermeld worden.

Onder meer door Leonie de Haan die werd geinterviewd door Plus Magazine, met haar hebben mijn man en ik fijne contacten en bovendien heb ik van haar ontzettend veel geleerd over het goed gebruiken van pc programma's en het toepassen daarvan. Een ander boeiend onderwerp vind ik de fotoreportages over de verschillende landen. Ik fotografeer zelf heel graag en samen reizen mijn man en ik de wereld rond. Dus ook die artikelen worden gelezen en herlezen en vervolgens bewaard om gebruikt te worden op een eventuele reis naar dat land.

Soms vind ik de kleur en letter keuze van de pagina niet zo mooi waardoor een artikel niet goed gelezen kan worden, dat is jammer en vast niet de bedoeling. Als laaste wil ik melden dat mijn tweeling zus en ik mee wilden doen aan de modellenwedstrijd maar dat het door mijn polsbreuk niet door kon gaan. Mocht er weer een wedstrijd komen doen we zeker mee.

Let a.u.b. niet op mijn schrijfwijze, ik heb nu maar een hand om te typen.

Hartelijke groet
Riet

Geef zelf je mening over Plus Magazine »

Plus Magazine wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.9

Er zijn in totaal zes uitgebreide recensies geschreven voor het tijdschrift Plus Magazine, hierboven vind je recensie #3. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Plus Magazine recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Plus Magazine

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Plus Magazine
Plus Magazine
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Plus Magazine

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Ook de moeite waard
MAX Magazine
proefabonnement
MAX Magazine proefabonnement
Plus Magazine
abonnement kado
Plus Magazine abonnement kado
Plus Puzzels
abonnement
Plus Puzzels proefabonnement
Plus Puzzels
abonnement kado
Plus Puzzels abonnement kado
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws