AVROBode of Televizier met korting én cadeaukaart

HEMA cadeaukaart bij tv gidsen

Lekker winkelen

De omroepbladen Televizier en AVROBode geven nu bij een abonnement niet alleen 68% korting, maar u krijgt er tijdelijk ook nog een HEMA cadeaukaart bij met 10 euro saldo!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Afbeelding HEMA cadeaukaartNiet alleen bij de VARAGids, maar ook bij de programmabladen Televizier en de AVROBode is Sinterklaas dit jaar vroeg. Cadeaubonnen zijn een praktisch geschenk omdat je zelf kunt bepalen wat je ervoor kunt kopen, en bovendien is het natuurlijk altijd leuk om er één te krijgen. Daarom worden er bij deze twee tv gidsen van de AVROTROS tijdelijk HEMA cadeau kaarten van een tientje weggegeven bij een abonnement. Bovendien profiteert u ook nog eens van een flinke korting op de reguliere abonnementsprijs! Dit is dus hét moment om u te abonneren als u op zoek bent naar een nieuw omroepblad.

De aanbiedingen

  1. Televizier half jaar 10 euro + HEMA cadeaukaart van 10 euro - ontvang de Televizier nu 26 weken lang met 68% korting. In plaats van 1,20 betaalt u slechts 38 cent per nummer. Dat is wel heel voordelig wekelijks de tvgids in huis!
  2. AVROBode half jaar 10 euro + HEMA cadeaukaart van 10 euro - ook voor de AVROBode geldt dezelfde actie.

Met het tegoed op uw HEMA cadeaukaart kunt u in alle HEMA winkels in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Luxemburg uw aankopen afrekenen. Bovendien kunt u de kaart ook gebruiken voor aankopen op hema.nl. Ook handig: aangezien het een kaart met saldo betreft is deze in delen te besteden.

Over Avro Televizier

Cover TelevizierDeze tv gids, die al sinds 1960 iedere week verschijnt, verschaft u iedere week de programmagegevens van maar liefst 91 zenders. Ook voor digitale tv en kijken via internet op tablet of mobiele telefoon is er aandacht. De gids staat natuurlijk ook bekend om de jaarlijkse Televizier-ring verkiezing en uitreiking waarbij de belangrijkste publieksprijzen voor tv programma's, presentatoren/presentatrices en acteurs/actrices worden uitgereikt. Televizier is de juiste keuze als u een echte tv-liefhebber bent en de programma's en tv-presentatoren van eigen bodem een warm hart toedraagt. De wekelijkse column van Peter van der Vorst en de pagina's met exclusief voordeel voor lezers zijn natuurlijk ook een leuk extraatje.

Over de AVROBode

Cover Avro BodeDit is het programmablad van de AVROTROS met naast een compleet aanbod van tv zenders ook een radiogids. De AVROBode focust daarnaast vooral op kunst en cultuur. De redactie van het blad haalt wekelijks de krenten uit de pap van het tv-aanbod voor u. Daarnaast zijn er mooie achtergrondartikelen, interviews en aandacht voor leuke uitjes, ontspanning, gezondheid en lekker eten. Ook de AVROBode heeft pagina's met speciale kortingsacties voor leden. Deze tvgids kiest u dus als u ook graag de gegevens van radiozenders bij de hand wilt hebben en als u kunst en cultuur en de bijbehorende tv- en radioprogramma's belangrijk vindt.

Profiteer snel van deze mooie eindejaarsaanbieding, de acties lopen namelijk maar tijdelijk: tot 15 januari 2017. Of neem een kijkje bij de andere lopende aanbiedingen van gidsen met cadeau.

Voorwaarden actie: om in aanmerking te komen voor de korting en de cadeaubon u mag de afgelopen zes maanden geen abonnee zijn geweest van het betreffende programmablad.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws